פוקט וקופיפי -חלוקת ימים
-
היי,
אני ובן זוגי נהיה באיזור פוקט 6 לילות ו-5 ימים (למעשה 6 אבל ביום השישי יש לנו טיסה לבנגקוק)
אמרנו לנו שלא כדאי להיות יותר מ-2-3 לילות בקופיפי כי משעמם שם והמלונות פחות טובים וכולי (חשבנו על הקאבנה)
אז חשבנו אולי נהיה יומיים בפוקט ואז ביום השלישי נקח את 7 האיים לקופיפי וכבר נשאר שם, ונהיה שם גם את היום ה-4 וה-5.
האם זה אפשרי? האם כדאי לנו חלוקה אחרת?
תודה מראש!!
רוני -
פוקט וקופיפי -חלוקת ימיםאני הייתי נשאר רק בפוקט ולוקח טיול חד יומי לקופיפי
לא שקופיפי לא יפה,פשוט 6 ימים אין טעם לחלק לדעתי
בהצלחה -
פוקט וקופיפי -חלוקת ימיםאנחנו בכול מקרה נשהה בקופיפי כי חבר שלי רוצה לצלול שם. -
פוקט וקופיפי -חלוקת ימיםאם כל הכבוד לחבר טוב ככול שיהיה,בשורה התחתונה אתה מטייל בשבילך ולא בשבילו
לפצל 5 ימים בין קופיפי לפוקט זה לא רעיון טוב לדעתי וספק אם מישהו אחר יגיד לך שכן.
לא יקרה כלום אם תתפצלו לכמה ימים,זה קורה כל הזמן ותאמין לי החברות נשארת טובה גם אחרי..
אבל אם בכול זאת אתה רוצה לשהות לידו שהוא צולל אז תוותר לגמרי על פוקט ולך רק על קופיפי
בהצלחה -
אההה רגע רגעלא שמתי לב שהוא הבן זוג שלך
חשבתי שאתן כמה חברות שמטיילות יחד
אם כך לדעתי תשהו רק בקופיפי כי לא הגיוני שתתפצלו
-
פוקט וקופיפי -חלוקת ימיםבפוקט אפשר להשכיר קטנועים, מלא שווקים, חוף נחמד ומסיבות סבבה..
הייתי שם חמישה ימים, גם 4 יספיקו..
בקשר לקופיפי, אני נהניתי שם מאוד. שם אתם יכולים קצת להתנתק
מכל הרעש של שאר האיים (שם ובריילי ביץ'). אין כלי תחבורה,
הכל שקט, המסיבות מתחילות מוקדם ומסתיימות ב 1-2 ככה..
3 לילות שם יהיה טוב, כולל יום אחד טיול לשבעת האיים (עדיף מקופיפי) -
הצעת פשרה4 לילות פוקט 2 לילות קופיפי. -
הצעת פשרהשבוע טוב רוני אני הייתי ממליץ לך לקחת גג 2 לילות ולהינות מהשקט והיופי הפסטורלי של קופיפי אבל לא יותר משני לילות כי אז זה נמאס -
הצעת פשרהלמה נמאס?
תחשוב שיום אחד זה רק לקחת את המעבורת בצהרים אז מגיעים בסביבות 16-17, אז זה לא באמת יום.
יום אחד- 7 האיים
יום אחד - חבר שלי רוצה לעשות צלילות...
אז לפחות 3 לילות, וחשבנו לעשות 4 כדי שיהיה גם יום בחוף....
למה אתה חושב שנשתעמם שם? (בניגוד לפוקט)