טיול עם נערה בת 18
-
המלצות לטיסה עם בתי לפני צבא, ללא רכב, תקופה של כשבוע, תקציב די מוגבל.
אשמח לקבל רעיונות והמלצות.
תודה -
טיול עם נערה בת 18השאלה לא מובנת לי - האם מדובר בטיול אמא-בת? טיול משפחתי?
מה אתם אוהבים ?
ללא רכב ובתקציב לא יקר עולה לי ברלין. ביתי בת ה-18 נהנתה מאוד במיוחד מזה שאפשר לעשות שופינג במחירים סבירים.
ההייתי איתה בטיול אמא-בת בבודפשט בדיל לא יקר, של "רגע אחרון" גם שם מאוד נהננו. -
טיול עם נערה בת 18אם תרצי טיפים על טיול עם הבת במקומות אלה - אשמח לעזור.
כמובן יש לי עוד רעיונות ליעדים, אך נראה לי ששני אלה הם בתקציב סביר.
-
טיול עם נערה בת 18דרך איזה אתר הזמנת את הכרטיסים והאם הזמנת מלון וטיסה בנפרד או כדיל? אשמח לקבל פרטים בהמשך, לאחר שאחליט לאן ליסוע.
תודה רבה -
טיול עם נערה בת 18תמיד אנו מזמינים טיסה לחוד ומלון לחוד , חוץ מבודפשט שהזמנתי ברגע האחרון מהשטיח המעופף (דרכם - פעם ראשונה ופעם אחרונה...)
אגב, גם ברצלונה נחמדה לטיול כנ"ל אך לדעתי את יכולה למצוא "דיל" לבודפשט במחיר אטרקטיבי.
בהצלחה... -
טיול עם נערה בת 18בוקר טוב,
לפעמים ניתן להזמין דיל ברגע אחרון ממש במחירים טובים.למי זה מתאים?לאנשים שיכולים בהתראה קצרה לצאת לחופש,לא חייבים להודיע בעבודה מראש,אין צורך בביסיטר וכו'..כמעט כל עיר בירה אירופאית תהיה נעימה לטיול אמא-בת.ממליצה לבדוק כמה יעדים,להיות עם אצבע על הדופק(טרווליסט ,למשל) ולהחליט לפי היצע ומחיר המתאים לכן.
אפשר כמובן להזמים טיסה ומלון בנפרד-אז צריך לבדוק העברות-תחבורה ציבורית משדה למלון ובחזור.לפ]עמים יוצא זול יותר או בוחרים מלון מתאים יותר.מחירי מלון את יכולה לבדוק דרך אתרים השונים לתאריכים המתאים לכן.טיסות-לפעמים יש מחירי מבצע ולפעמים הרגע האחרון דווקא זול יותר.
הייתי מתחילה מבדיקת מלונות.כדי שתדעי על מה מדבר איתך הסוכן.רואה מה מרחק למרכז העיר,איך התחבורה הציבורית?קרובה?נוחה?.יש טיפים רבים על בודפשט,פראג,ברלין,ברצלונה,רומא...
סיכומי חופשה רבים תוכלי לראות גם בפורומים:טיולי משפחות ואירופה.
אמה
*בחירת חברה/סוכנות-היא עיניין של אמינות הסוכן,בדרך כלל טלפוני, שנסה למכור את מה שיש לו במלאי,לפעמים מייפה דברים ולפעמים אמין.
נסי לקבל המלצות על חברות /סוכנים אמינות יותר. -
טיול עם נערה בת 18תודה לכולם על העזרה
נינה