לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011אמא שלך מחקה תמונות, אההה???
יואל - תודה!
על אף האתרים התיירותיים, הייתי לרגע בלונדון - איזה כייף! (המילים הקצרות והקולעות שלך!)
רבקה
נ.ב. טריקו - ברוך הבא הביתה! -
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011איזה בוקר נ-ה-ד-ר.
כל בוקר בעצם נהדר כשהוא מתחיל בלונדון. גם צהריים. גם ערב. גם לילה. אחלה דיווח ותמונות שמעוררות את כל תאי הזיכרון.
מאוד מטרידה אותי הנקודה הזאת שמקומות ואתרים סגורים לרגל שיפוצים. זה אומר שככל שמתקרבים לאולימפיאדה לונדון תיעלם מאחורי הפיגומים? מישהו? ניחוש משכיל? תובנות?
יואל, אל תיתן לשאלות לעצור אותך, תמשיך בבקשה.
אלונה -
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011הי אלונה - לא נעים לי להגיד - אבל אמרתי כבר לפני שנה שכך יהיה... ואני לא טובה בלשלוף הוכחות...
כן, כך יהיה לפי הערכתי עד לאוליפיאדה. זה כבר לא הרבה לחכות....
רבקה -
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011יואל, גם אני פה בשורה האמצעית במרכז צופה ונהנית!
מחכה להמשך.
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011טריקו ערב טוב
איזה כבוד גדול נפל בחלקי שאתה עוקב אחרי מסעותי ברחבי עולם.
הטיסה תוכננה לשעה 17:30 ונחיתה בהיתרו ב- 20:50 שעון מקומי.
קיוותי להגיע למלון ב- 22:00 ואז לצאת ל"הרחה" קצרה.
האנגליות שביננו אמרו שלא אתכנן דבר וכך היה.
אני חושש שתאלץ להמתין עוד ...
יואל -
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011היי שוש
שווקים הינם לפי טעם וציפיות
כנראה שחמתי היתה כן נהנית
השמועות והסיפורים הינם מה שעושה שוק טוב לשוק מצויין
כנראה שציפיתי ליותר
יואל -
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011היי אם הנסיכה
מיילא מצעד גאווה
מה עם זייוג פילים בשידור חי ?
בהמשך, יואל -
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011בנושא התמונות
ככל שאני עובר על התמונות אני רואה שהיתה כאן סלקצייה רצינית
מקווה שאימי לא עשתה אתחול לכרטיסי הזכרון ואז אוכל לשחזר את מירב התמונות המחוקות.
לרגע זה אתן מה שיש
יואל -
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011יום שני: 4/07 - קתדרלת סנט פול (St. Paul's Cathedral), המוזיאון הבריטי (The British Museum), קובנט גארדן (Covent Garden)
מתחילים עם הקתדרלה מ"מרי פופינס". עולים 260 מדרגות לגלריית הלחישות. אמרתי להם להמתין שנייה ורצתי לצד השני. הצמדתי את פי לקיר ולחשתי את שמה של אחותי. פרץ של צחוק נשמע ברקע. השומרים מיד ששששש ...
כמובן שהילדים שיחקו ואיחלו אחד לשני "הרבה אהבה".
יואל
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011אימי נטשה אותנו בדרכה למטה ואנו המשכנו למעלה. 520 מדרגות נספרו (בדרך למטה נוספו עוד 5). המראה מסביב יפייפיה (שווה את המאמץ).
עם הטיוב למוזיאון הבריטי. הגנו ב- 10:20. תור ארוך נגלה לעיננו. התברר שגני הילדים החליטו על יום העשרה, דבר שגרם לפקק בתור התיירים. 10:50 נכנסנו.
יואל
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011ביציאה טלפון אדום לשתי מקומות. לאייס בר ליום חמישי. לתה של אחר הצהריים בהרודס ליום רביעי.
צעדה קטנה ולפני קובנט גארדן צהריים במסעדה איטלקית.
יואל
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011מסתובבים ברובע קובנט גארדן (מכניסים את אמא לחנות התה שהיתה בה לפני 15 שנה - (The Tea house)), נהנים ממופעי רחוב שונים. ממשיכים דרך כיכר טרפלגר (הסגורה לשיפוצים) לרכוש ציוד שייט לבן של אחותי.
מסיימים את היום בפיצה בקניון בתחנת ויקטוריה.
יואל
-
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011יום שלישי: 5/07 - האורוות המלכותיות (The Royal Mews), חילופי המשמר בארמון בקינגהאם (Buckingham Palace), פארק סנט ג'יימס ושדרת המול (St. James's Park & The Mall), הצצה לרחוב דאונינג 10 (Downing Street), חדרי המלחמה ומוזיאון צ'רצ'יל (Churchill Museum and Cabinet War Rooms), כנסיית ווסטמיניסטר אבי (Westminster Abbey), בניין הפרלמנט והביג בן (Westminster Palace & Big Ben), כיכר טרפלגר (Trafalgar Square), הצגה
יואל
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011היום נטייל במרכז החיים הבריטי, משפחת המלוכה. התחלנו באורוות המלכותיות. משם באיחור קל לתפיסת מקום (11:20) לטקס חילופי המשמר בארמון בקינגהאם. את הטקס עצמו לא ראינו (תוכנן לראות בארמון וינזור), אבל את הוולשים (נוצה ירוקה בכובע) ראינו ועוד איך.
יואל
-
-
-
-
לונדון + מרכז אנגליה יולי 2011בסיום חולפים בפארק סנט ג'יימס, לא נכנסים לבית המשמר, עוברים ליד רח' דאונינג בדרכינו לחדרי המלחמה במוזיאון צ'רצ'יל.
יואל
-