ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קלימנשט כצולטה

פורום אירופה
    2
    4
    2842
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doron18
      doron18 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם
      הייתי ברומניה לפני כחודש בקובסנה , איזור מנוחה עם אויר נהדר ( אני גר בקריות ) . התחברתי עם זוג מקומי וקיבלתי מהם הזמנה לצימר באיזור קלימנשט . חיפשתי המלצות האתר ולא מצאתי . האם מישהו יכול לעזור במידע ? כפרים מעניינים אתרי טבע טירות וכ"ו . אני עם רכב צמוד ומתכוון לראות את האיזור .אגב אמרו לי שיש באזור כפר אומנים לקרמיקה האם מישהו יודע את שמו ?
      תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

קלימנשט כצולטה
        דורון,הבדל עצום בין הרים ויערות רומניה לאוויר בקריות.מבינה אותך.
        אמרת היית לפני חודש בקובסנה?איך היתה הדרך מהיכן הגעת אליה.
        לנו היה סיוט נוראי.יצאנו מפיאטרה נמטץ לקובסנה בדרך של קילומטרים רבים ללא כביש בכלל.זאת אומרת היה כביש אך קבלן זריז רומני החליט להרים את כל אורכו ולשפץ כולל הנחת צנרת חדשה.
        גם בקובסנה עצמה בכניסה עובדים על הכביש,הרעיון הוא בשתיית מיים שכולם באים לברזים ממלאים ושותים.מיים בריאיים, טעם ביצים ומוגזים קלות.גם הצבע לא משהו,אבל בריאות מעל הכל.וודאי טוב יותר מכדורים כימיים Confused כל הפרוצדורות והמרחצאות בתוך מלונות או בתי הבראה ורק בהשגחה רפואית.אז אחד משניים:
        1.הקבלן הרומני סיים את בניית הכביש Rolling Eyes ,חזרנו ב27.6.11
        2.התכוונת לאתר אחר בשם סובטה SOVATA,הבדל עצום.מתאים יותר לתאור הרים ואויר צח.
        אתה מחפש לינה באזור מעיינות קלנשטי?
        קלמנשטי-בדומה לקובסנה-מיי שתייה ממעיינות לכל מיני תחלואות.מתחמם המיים נראה עזוב ונתקע היכן שהו בשנות ה70.האמת.אתר מאוד םוםולרי.פגשנו שם גם ישראלית מחיפה,המתגוררת כרגע בארה"ב, שבא כבר כמה שנים.לדבריה צריך לפחות קןרס של 18 יום.האזור ירוק,נחמד,נהר אולט עובר בסמוך,מנזר עתיק חשוב בכניסה וכולם שותים מיים.
        לא מכירה פנסיונים מומלחצים אך חיפוש דרך גוגל הוביל למשהו.עד שאילן יחזור בצאת שבת וימצא משהו במועדפים שלו,תבדוק כאן
        http://www.valceaturistica.ro/cazare-calimanesti.html

אמה
        הברזים בקלמנשטי כולם שותים בקובסנה
        הברזים בקלמנשטי(גודל:14.66KB)כולם שותים בקובסנה(גודל:17.15KB)

כולם שותים בקובסנההברזים בקלמנשטי
        • doron18
          doron18 נערך לאחרונה על ידי

קלימנשט כצולטה
          שלום אמה , אכן צודקת וטעות שלי מדובר בסובטה ולא בקובסנה ( בדקתי מgps ) בעוד שבוע טס לקלימנשט ולא למעינות ובטח לא לשתות מים ( המים גורמים לחלודה בגרון ולכן עדיף לשתות יין ) אני לא יודע להתענג על ספא (אפילו בסינגפור שכרגע חזרתי משם ) . שכרתי רכב משלמה סיקסט ברומניה ובכוונתי לתור באיזור לכן ביקשתי עזרת הפורם במידע על האזור שלא מוכר לי עדיין . לרוב אני נוסע לאיבוד וחוזר בעזת הgps לבית .
          מקווה למצוא אתרים יפים ולהעלות לפורם .
          תודה
          • אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

קלימנשט כצולטה
            היי דורון,
            בטוחה שתמצא מקומות יפים ומיוחדים.
            אם כבר מדברים על שתיה שלא גורמת לגרון להחליד,אהבנו את ליקר אפינטה-אוכמניות שחורות נדמה לי.לא לקנות בשווקים לצידי הדרך.
            שתיית מים מרפאים מאוד פופולרית במגזר הרוסי,עוד זכור לי בתור ילדה איך החופשה האוטימטיבית היתה צריכה להיות בים השחור או במעיינות מרפא TRUSCOVETZ.די דומה לקובסנה רק יותר גדול.לא לסתם רוב האוכלוסיה הבוגרת הרוסית טסה לקלמנשטי,קרלובי ווארי,קובסה או לבולגריה.בכולם אותו מטרה.
            אמה
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון