כף חשמלית/ מזלג חשמלי
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות את זה בירושלים? שניתן לחמם ככה את המים לשתיה בטיול? -
כף חשמלית/ מזלג חשמליחשבת אולי לנסות לחפש באינטרנט? לחפש את המושג בגוגל? או אולי בחנות חשמל? -
נסי את חנות החשמל הנחמדה בנחלת שבעהואם לא אז את זו שברחוב בצלאל פינת- ? מול בית העם (ז'ראר בכר).
ואם לא אז באחת החנויות לצרכי חשמל שבשוק.ואם לא אז אולי בשוק הבוכרים או בעיר העתיקה.
בהצלחה
רוניה.
-
כף חשמלית/ מזלג חשמליבחנויות שכונתיות "טמבוריות"
ואולי גם ברשתות כמו הום סנטר / אייס וכו' -
כף חשמלית/ מזלג חשמליעל פי ההגיון שלי בחנות למטייל. -
כף חשמלית/ מזלג חשמליאין יותר בנמצא כף חשמלית כי זה מאד לא בטיחותי. אבל יש קומקומים חשמלים קטנים המכילים שתי כוסות ומאד שימושיים.
את שלי קניתי לפני שנה בהוםסנטר. מניח שבכל חנות חשמל גדולה ניתן למצוא. -
כף חשמלית/ מזלג חשמליבעבר מצאתי בחנויות חשלמל או חנויות כלבו באירופה. -
כף חשמלית/ מזלג חשמליטוב שאילה כתבה ב ע ב ר כי נכון להיום פשוט הוציאו מהשימוש ובצדק רב.
אם מוצאים אחת כזו באחד משווקי הפשפשים בארץ מוטב לא להשתמש בה. במקרה הטוב זה ינמר רק בנתיך שרוף. אחת הכפות החשמליות שהיו לי בעבר גמרה חייה תוך שהיא גורמת לעיר שלמה בקניה להפסקת חשמל.
-
לא ניתן לקנות כף חשמלית/ מזלג חשמלי. לא חוקיאת הקומקום הקטן כמעט שלא ניתן להשיג. אלא לעיתים רחוקות.
ראיתי . לא מייד קניתי . ובערך מאז אני מחפשת לארוח בבית...וזה די הרבה זמן. -
לא ניתן לקנות כף חשמלית/ מזלג חשמלי. לא חוקייש את הקומקום הקטן בכלבו בקיבוץ שלי... אני יכולה לברר מאיפה זה הגיע... -
לא ניתן לקנות כף חשמלית/ מזלג חשמלי. לא חוקיבאייס קניתי את הקומקום הקטן שלי.בכל טיול חייבת את הקפה שלי.אפילו בארץ,מבררת האם יש קומקום בחדר?אם לא,שלא יעשו טובות
היום אפשר מבלי לצאת מהבית.
אמה -
כף חשמלית - מסוכן!!!מכירה שני סיפורים על שטיחים/רהיטים שנשרפו במלון וקנס גבוה.
גיסתי יצאה השבוע לטיול מאורגן - קיבלו אזהרה- לא להביא כף חשמלית (ניתן קומקום). -
לא ניתן לקנות כף חשמלית/ מזלג חשמלי. לא חוקיאמה. תודה עבור הקישור אבל עד כה לא ראיתי באתרים קומקום קטן מ 1 ליטר = 5 כוסות. יש קטן מזה? -
מצאתיח עבורכם ברשתאת הקומקום שיש לי .יש לו ידית מתקפלת והוא מאד נוח ומהיר.
-
לא ניתן לקנות כף חשמלית/ מזלג חשמלי. לא חוקיוהנה מצאתי 1 של 0.4 ליטר אבל רק לרכישה באתר שאני לא מכירה . לא אוהבת להזמין כך.
אטלפן לace ואבדוק.. -
מצאתיח עבורכם ברשתרנצ'י,ראיתי אותו באתר אבל רשום שהוא לא נכבה לבד וצריך ללחוץ להפסקת הרטיחה,בתור סינילית בתחילת דרכה
לעצמי הייתי מעדיפה אחד שנכבה לבד.אבל הוא חמוד.שלנו קטן יותר מליטר.לא לשכוח מתאמי חשמל גם עם זה 220 עדיין לבדוק את התקעים(2-3),ועוד קוריוז קטן:
להוציא מהשקע עם מתאם,לא להשאירו, כמוני,בשקע
ולרוץ לחפש בשווקים/חנויות מתאם חדש
אמה -
קומקום קטןאפשר לקנות גם בדיוטי פרי בבאג
בטוחה שראיתי
ייתכן שנמכר שם גם מארז שמגיע קומקום קטן + מגהץ קטן לטיולים. -
קומקום קטןאת שלי רכשתי שנה שעברה בשדה התעופה, קטן המתאים ל 2 כוסות. גם בחודש האחרון ראיתי שעדיין נמכר בשדה התעופה בחנות החשמל, נדמה לי ליד הקופות. -
אמה זה נכון אבלמכיון שהוא מרתיח את המים די מהר אז עד שאת זזה צריך לכבות.
אני משתמש בו כבר שנתיים בבטחון מלא.מרתיח מים לכל מטרה שהיא ,מבשל ביצים קשות לסנדויצ'וים בקצור מאד נוח ובגלל שהידית מתקפלת גם לא תופס מקום רב בתרמיל/מזודה. להזכירך כף חשמלית מעולם לא כבתה לבד אלא יחד עם הפסקת החשמל שהיא גרמה. -
אמה זה נכון אבלעל הכף החשמלית בכלל לא מדברת,פעם אחת ניסיתי בטיול יחד עם אחותי,היא הביאה,ולא עמדה בציפיותי.
לפני שנה ,כשטסנו לאיטליה סמכתי על דיוטי ולא היה להם
ברגע שראיתי באייס את הקטן ביותר רכשתי מייד.
פעם בעלי היה מתלונן שצריכים את הקומקום,פן,טרמוס-משקל עודף ומיותר עבוורו,אבל למד לקבל עם הזמן
אמה