Vip lounge בשדה התעופה בבוקרשט
-
שלום,
האם יש בשדה התעופה HENRY בבוקרשט(Bukarest Henri Coanda International Airport , אולם המתנה VIP ROOM/LOUNGE?
בוקרשט היא תחנה בדרך לישראל. הנחיתה בבוקרשט בשעה 20 וההמראה לישראל כעבור 10 שעות, ב6 בבוקר.
תודה -
vip lounge בשדה התעופה בבוקרשטמקפיצה עבור נעמי,
אולי מישהו יודע יותר פרטים על שדה תעופה בוקרשט.
ההמתנה של 10 שעות היא לבת 18,ולכן יותר דואגת.
אמה
-
vip lounge בשדה התעופה בבוקרשטשלום נעמי !
לא זכור לי שראיתי אולם VIP וגם באתר הרשמי של שדה התעופה לא מופיע אולם כזה.
שווה לשלוח להם מייל ולשאול.
-
vip lounge בשדה התעופה בבוקרשטהתקשרתי לשדה התעופה בבוקרשט.
מסתבר שיש 2 טרקלינים:
1. טרקלין BUSINESS 40(0)212941212
2. טרקילין 40212013366 VIP
בטרקלין BUSINESS היתה דיילת שדיברה אנגלית טובה. המחיר 20 יורו ל4 שעות במזומן או בכרטיס אשראי. הדיילת אמרה שעדיף לשהות בטרקלין VIP, כי בו לוקחים את הנוסעים למטוס.
בטרקין VIP הדילת מדברת רק רומנית )-:
הם מישהו שהה בטרקלים VIP או BUSINESS בשדה התעופה בבוקרשט?
תודה אמה על ההקפצה (-: -
vip lounge בשדה התעופה בבוקרשטשלום אילן,
מאחר ולא הצלחתי לשלוח מייל לשדה התעופה (המייל לא נשךלח כיוון שזוהה כSPAMׂ
התקשרתי. יש 2 טרקלינים:
1.VIP שמיועד לצערי רק עבור חברות שעובדות ברומניה
2. BUSINESS עולה 20 יורו ל4 שעות או 27$ למחזיקי כרטיס
Priority Pass (http://www.prioritypass.com/) שניתו חינם בשנה האשונה למחזיקי לאומי קארד. הכרטיס עולה 2000 נקודות או 30 ₪ לשנה מהשנה השניה. עם כרטיס Priority Pass משלמים בכניסה לטרקלין ביזנס 27$ בלבד
הטרקלין פתוח 24 שעות ביממה. חיש בו אינטרנט, עיתונים, טלויזיה, טלפון, שתיה וחטיפים. -
vip lounge בשדה התעופה בבוקרשטשלום נעמי !
יפה שלא שכחת להודות למקפיץ, מה עם תודה לממליץ ?
כיוון שאני יוצא תוך כמה דקות לאחר הטיסה או מגיע קרוב לטיסה חזרה, ממש אינני זקוק לטרקילים אלה.
המחירים בשדה הם לא במטבע המקומי כך שגם אין אפשרות להתפטר מהרונים ועדיין לא הזכרתי את מחירם הגבוה של כל המוצרים.
למעט קפה לא קנינו כלום בשדה התעופה. אבל כמובן שישנם כאלה עם חשבון הוצאות פתוח שכן קונים שם. -
vip lounge בשדה התעופה בבוקרשטלנעמי שלום
כתבתי לאמה במייל האישי עבורך ואני חוזרת על הצעתי גם כאן. חבל שבתך תשב בטרלין ותמתין בישיבה 10 שעות .
במקום זה אפשר ששאטל של מלון RIN שהוא מרוחק 10 דקות נסיעה משדה התעופה יאסוף אותה והיא תיקח חדר שבו תלון, תזמין השכמה מוקדמת,
שאטל לשדה התעופה בבוקר ואוכל צידה לדרך בשקית שצריך לבקש והם מספקים. כך בתך תוכל לישון כמה שעות במיטה ולא לשבת ולהמתין על כסא בחוסר נוחות.
רחל לבון