פארק פוטורוסקופ בצרפת
-
האם פארק פוטורוסקופ שווה ביקור עם משפחה הכוללת 2 ילדים בני 14 ו 17?
אשמח לדעת מה עושים שם והאם שווה להגיע לשם מפריז
תודה רבה
-
פארק פוטורוסקופ בצרפתזה הפארק הכי מדהים שהייתי..
בטח מתאים לגיל של הילדים, מקווה רק שהם מבינים אנגלית, כדאי לקחת אזניות עם תרגום, אין שם רכבות הרים, הכל מבוסס על טכנולוגיה , תלת מידמי, מאוד מעניין וכייפי.
יש רכבת מהירה ישירות לפארק, יקרה, וגם אז, מצריך לינה בקרבת מקום, המופע לייזר הלילי שווה ביותר. -
פארק פוטורוסקופ בצרפתתודה רבה על התגובה
איך אני מוצא את הרכבת המהירה שתיקח אותי לשם?
אשמח למידע ממך
לגבי המחיר,כמה זה אמור לעלות?
תודה רבה
-
פארק פוטורוסקופ בצרפת -
התכוונתי למחירים של הרכבת ולא של הפארק
תודה
-
פארק פוטורוסקופ בצרפתמאד יפה למרות שקולנוע תלת מימד יש כבר גם פה. התורים שם גדולים , אנחנו לנו בלילה ליד הפארק והמחיר היה הכי זול מאשר בכל מקום אחר בצרפת.היינו עם רכב שכור, נסיעה דיי ארוכה אבל בכל זאת מאד נהנהנו. -
יש לך במקרה מידע לגבי איזה רכבת לקחת,כמה היא עולה למשפחה בת 4 נפשות הכוללת 2 ילדים בגילאים 14 ו 17,כמה זמן היא נוסעת ובאיזו תדירות היא באה?
תודה רבה
* יש לציין שאנחנו נגיע מפריז ולכן אני מתלבט אם שווה להגיע לשם ולחזור באותו יום -
פארק פוטורוסקופ בצרפתהיינו עם רכב, אבל חיפשתי כרגע, יש רכבת מהירה ישירה מפריז עד פוטורוסקופ, המחיר למבוגר, מופיע לי בשקלים, 285 ש"ח, יודעת שילדים משלמים פחות:
http://www.raileurope.co.il/book-now/article/i-want-to-book- a-point-to-point?cmpid=PS020401000032&gclid=CP3UzOqc6KoC FRJc4QodI0dF7w -
יוצא לי סך הכל ברכבת הזו 888 שח לכולם (הכי זול מבין האפשרויות)
יש אפשרות לרכבת שתגיע לשם במחיר נמוך מזה? פשוט להגיע לשם מפריז ולשלם כזה מחיר בלי קשר לחזור ולמחיר פארק שעומד על 660 שח נשמע קצת מופרע
אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל עוד מידע בנוגע לרכבות
יש לציין שאני לא מעוניין בשירותי הרכבת כמו אוכל וכו' רק נסיעה
תודה רבה על כל העזרה -
פארק פוטורוסקופ בצרפתלא מוצדק, אני לא הייתי משלמת סכום כזה..
זו הרכבת המהירה, היא מאוד יקרה, חפש באותו אתר, נסיעה ל:tours, זה 3 שעות, במקום שעה וחצי נסיעה, ותוסיף משם לפוטורוסקופ.. -
פארק פוטורוסקופ בצרפת -
פארק פוטורוסקופ בצרפתאין אפשרות לנסוע ברכבת רגילה?
ראיתי שפרסמת את פארק אסטריקס.
כמובן שנהיה בו אבל שמעתי שהפארק פוטורוסקופ הוא נורא מיוחד וחשבתי ששוה ביקור גם שם או שלא?
תודה -
פארק פוטורוסקופ בצרפתמתי אתם מתכוונים לנסוע? כרטיסי הרכבת זולים יותר כשמזמינים אותם זמן רב מראש.
כרטיסים לכולכם לשבוע הבא, למשל, עולים 210 יורו לכל כיוון (שים לב שהרכבת האחרונה יוצאת בשמונה ורבע בערב, כך שאני מנחשת שלא תוכלו להישאר למופע הלילי), ואילו כרטיסים לעוד חודשיים יעלו 193 יורו לארבעתכם להלוך וחזור ביחד!
אבל אין ספק שגם כך מדובר בהוצאה גדולה, ו-לפחות בעיני-לא מוצדקת. יש מספיק דברים לעשות בפריז עצמה, פארק אסטריקס קרוב בהרבה וכייפי ומתאים לגיל הזה (דיסני לא!!), ולהשקיע יום שלם, נסיעות ארוכות והמון כסף דווקא שם נשמע לי לגמרי לא לעניין.
אם אתם רוצים לחשוב ביחד על מה מתאים לעשות איתם, ספר קצת מה תכננתם, מה הם אוהבים, מה אתם אוהבים, לכמה זמן ומתי תשהו בעיר.
-
פארק פוטורוסקופ בצרפתיש רכבת רגילה, כמו שכתבתי, חפש רכבת לעיר ליד: tours, משם כבר קצרה הדרך, רכבת נוספת לפוטורוסקופ.
תלוי גם כמה זמן יש לך בכללי, 4 אנשים, אולי כדאי להשכיר רכב, ולטייל קצת באזור, עמק הלואר... -
פארק פוטורוסקופ בצרפתתודה רבה על התגובות
לגבי התגובה של rinini:
אנחנו נגיע לפריז בתקופת סוכות מהתאריך ה 12.10-16.10
אני התחלתי לתכנן את המסלול שלנו אבל הוא כמובן עוד לא סגור
ביום הראשון כשנגיע לפריז נטייל בעיר ברחוב ריביולי ובשאנז אליזה
ביום השני תכננתי ללכת כל היום לפארק פוטורוסקופ
ביום השלישי להגיע לאייפל (לא לעלות עליו), לשוט בסיין משם להמשיך בקניות ובערב להיות בקברט פאראדיס לטין
ביום הרביעי להיות באסטריקס עד 6 (סוגרים ב 6) ומשם שוב קניות בפריז
ביום חמישי שוב קניות ואז חזרה לארץ
כמובן שהמסלול לא סגור עוד במיוחד שכנראה יום שני הולך "ליפול" עקב המחיר הרב שצריך להוציא לנסיעות לפארק בלי קשר לפארק עצמו
אנחנו בעקרון אוהבים פארקים וקניות ככה שכל המשפחה תצא מרוצה
כל המוזאונים פסלים וגנים פחות מעניינים אותנו
לגבי התגובה של שושי:
עם 2 רכבות אני חושש להסתבך וגם הדרך תתארך בכמה שעות טובות ככה שנגיע קרוב לשעת סגירת הפארק ולא נספיק כלום
האם זה שווה את זה?
תודה רבה על כל התגובות והעזרה הרבה
אשמח לקבל תשובה מכם -
פארק פוטורוסקופ בצרפתיקירתי, מה זה יגעת לו בדיוק בזמן
ידעתי על מחיר טוב יותר בקנייה מראש, לא ידעתי שעד כדי כך, רושמת לעצמי..
ל5 ימים, לא כדאי כל הסיפור של הנסיעה, פריז, גם בלי מוזאונים, היא כל כך יפה..
טוב, ריניני כבר כאן, רק הוסיף, לא להחמיץ טיול בערב, עד שכל השרה מוארת, בשאנס אליזה, כולל כניסה לחנויות עם המכוניות המדהימות שם, כולל פורמולה1... -
פארק פוטורוסקופ בצרפתתודה רבה על התגובה אבל הבנתי שהפארק פוטורוסקופ מדהים וחבל לי לוותר עליו
חוץ מזה, אם אאלץ לוותר עליו היום הזה יהפוך לעוד יום קניות מה שלא יעורר עניין אצל הילדים
אשמח לתגובות
תודה רבה על העזרה -
פארק פוטורוסקופ בצרפתתראה, בזמן הקצר שיש לך, הדרך היחידה, היא הרכבת המהירה והיקרה, כמובן אתה יכול לשמוע כאן כל ההמלצות שבעולם, אבל כשמדובר בכסף, בכיס הפרטי, רק אתה יכול להחליט, וזהו, שותקת לעולם ועד
-
פארק פוטורוסקופ בצרפתבעיני הפוטורוסקופ לא שווה נסיעה ארוכה ויקרה מפריז וחזרה. 3-4 סרטים משעשעים עם כסאות נעים והיתר די מיושנים וחוזרים על עצמם. בהתחשב בגילאי הילדים, שהם כבר מתבגרים, לא שווה את המאמץ. חוץ מזה, להגיע לפריז לחמישה ימים ומהם לצאת ממנה יומיים, נראה לי חבל. -
פארק פוטורוסקופ בצרפתתודה רבה על התגובות
מה אני אוכל לעשות במקום אם כך באותו יום?
כל נושא המוזיאונים והגנים לא נוגע אלינו
תודה רבה