מברצלונה למוזיאון דאלי בפיגרס
-
אנחנו 4, מטיילים לברצלונה בסוכות הקרוב.
מתכננים להגיע למוזיאון דאלי בפיגרס, ומתלבטים מהי האופציה הטובה ביותר להגעה (כשהשיקולים הם עלות וזמן/טרטור): רכב שכור (בערך 80 יורו , לפני דלק וכבישי אגרה), רכבת או אוטובוס.
למישהו יש ניסיון עם השכרת רכב בברצלונה?
כרטיסי רכבת יש לקנות מראש, ולא כל הכרטיסים זמינים באינטרנט, רק היקרים ביותר, לכן ניאלץ להגיע יום או יומיים קודם לתחנה.
השכרת רכב כרוכה בהגעה לתחנה, החזרת הרכב ותדלוקו...
מה אתם מציעים?
תודה! -
מברצלונה למוזיאון דאלי בפיגרסאנחנו נסענו פעמיים למוזיאון הנ"ל ,פעם ברכב שכור כאשר היינו בקוסטה בראבה ופעם ברכבת כאשר היינו בברצלונה .הייתי ממליץ על הרכבת.אין צורך להזמין מראש כרטיסים ,אנחנו הגענו לתחנת הרכבת סנטס קנינו כרטיסים במקום ועלינו על הרכבת תוך חצי שעה בערך ,פשוט ביותר.
לאחר נסיעה של כשעה היינו בפיגראס ,הליכה של רבע שעה בערך ואנחנו
במוזיאון ,לקחנו בתחנת הרכבת את לוחות הזמנים כדי להגיע חזרה לרכבת
בזמן .המוזיאון מקסים ואסור לוותר עליו .בילוי נעים . -
מברצלונה למוזיאון דאלי בפיגרסדרך משובחת להגיע למוזיאון היא בעזרת חבר'ה ישראלים שהקימו חברה בשם הולהשלום ואיתם ניתן להגיע אל היעד עם הדרכה נהדרת.
בהצלחה -
מברצלונה למוזיאון דאלי בפיגרסאין צורך להזמין כרטיסי רכבת מראש . מגיעים לתחנת הרכבת וקונים .
כרטיס רכבת עלה לפני שנתיים כ- 17 יורו לכיוון .
(עכשיו אני רואה באתר הרכבת שיש כרטיסים ב- 19.8 וב- 13.25 יורו)
זאת אומרת שכרטיסים הלוך חזור יעלו לארבעתכם בין 80 ל-136 יורו.
הרכבת נוסעת כשעתיים לכל כיוון, והיא נוחה מאוד .
לרכב שכור יש יתרון של גמישות בטיול . -
מברצלונה למוזיאון דאלי בפיגרסאנו נסענו ברכבת האקספרס כשעתיים לפיגראס. רכשנו כרטיסים באותו בוקר. בחזור עשינו עצירה בחירונה, וכך שילבנו ביקור בשני המקומות.
גם אני שמעתי המלצה על חברה ישראלית, מחברים שנסעו איתם ממש השבוע. אם רלוונטי, אברר אם מדובר באותה חברה. -
מברצלונה למוזיאון דאלי בפיגרסאם לקחתם חבילה עם הסעה מהשדה, כבר יציעו לכם את הטיולים המאורגנים באוטובוס בדרך למלון. אנחנו לקחנו את הטיול למונסרט שהיה לא מוצלח אבל חברים שלקחו את הטיול לפיגרס מאד נהנו. -
מוזיאון דאלי