ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת ציוד סקי באינטרנט???

פורום סקי וסנובורד
    3
    7
    967
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אאג
      אאג נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנחנו קבוצת סטודנטים שיוצאת לסקי בתחילת מרץ, סגרנו כבר טיסות ולינה, אנחנו צריכים עצה לגבי השכרת ציוד - ראיתי שאם מזמינים דרך האינטרנט יש 20-45% הנחה, תלוי באתר /חנות... זה הפרש של כ 30-40 אירו. האם זה מומלץ, כדי להזמין ברשת??? או שעדיף להגיע
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רק לבן
        רק לבן נערך לאחרונה על ידי

השכרת ציוד סקי באינטרנט???:Re
        כדאי להזמין ציוד מראש, הרי מדידות וכיוון יעשו בכל מקרה, כך שרק תוכלו להנות מההנחה. העברות - כמה אנשים ולאן? לעיתים כדאי לשכור רכב (3-4 אנשים ואתר רחוק) או לקחת מונית (3-4 אמשים ואתר קרוב). שיעורים - כמה אנשים ומתי? תתחיל להתכתב איתם (אימייל) להציג את עצ
        • amirlev1973
          amirlev1973 נערך לאחרונה על ידי

..ומה עם אמינות של חנות?
          בדרך כלל אני רק קורא לא שואל, אבל אני מתלבט כל היום באותו עניין בדיוק - אמנם באתר האינטרנט מציגים את שמות החנויות מהן מתבצעת ההשכרה, אבל לחנויות עצמן אין אתר ואין דרך לתקשר איתן ישירות, מה הסיכוי שאני אגלה ששילמתי עבור ציוד מעאפן? האם מנסיונך יש עם זה
          • רק לבן

..ומה עם אמינות של חנות?:Re
            ברוך הבא וברוך הכותב. א. חפש חנויות שיש להם אתר - אמנם הם יהיו יותר יקרות במקצת, אבל לפחות תראה את סוגי הציוד שהם משכירים. ב. יש כאן מומחים לאוסטריה שאני לא אחד מהם, כבר מזמן לא גלשתי שם, ובסך הכל הייתי שם פעמיים. (צרפת, איטליה, שוויץ, מזרח ארה''ב, קנ
            • אאג
              אאג נערך לאחרונה על ידי

תודה, עוד התלבטויות???
              אנחנו נוסעים לצרפת לאיזור AVORIAZ, ויד לנו באתר איזה 15 חנויות השכרת ציוד לכל אחת מהן יש אתר כמעט, האם כדאי ללכת על רשת גדולה או שאפשר לזמין מחנות פרטית.אתרי החנויות מתוחקזות בצורה מאוד מקצועית, יש מבחר דגמים, התחייבות לדגם וכדומה. לגבי העברות, רכב לא
              • amirlev1973
                amirlev1973 נערך לאחרונה על ידי

הבנתי - תודה.
                נ.ב. כל הכבוד לסבלנות. שתהיה לך אחל`ה חופשה.
                • רק לבן

כמה אתם?
                  נניח לרגע לטובת הדיון שאתם 8 חבר`ה. נחתתם ביום ששי ולנתם ליד ג`נבה ואז מה? 1. האם אתם גולשים בשבת? כי ברמת העקרון אתם יכולים, זה שעה נסיעה, קחו מונית לכל רביעיה, גם יותר מהר, גם יותר זול ובעקר הזמנים בשליטתכם, אפשר להיות באתר ב-8:00 בלי להתאמץ, להשאיר א
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון