השארת רכב בשדה התעופה
-
שבת שלום לכולם,
שבוע הבא אני טסה לאיטליה ויום אחרי שאני טסה נוחתים בשדה התעופה דודים שלי.
אנחנו רוצים לנסוע עם הרכב שלנו, להחנות אותו בנתב"ג בחניה לטווח ארוך ושהדודים שלי יחזירו אותו הביתה כשהם נוחתים (יום אחרי).
השאלה שלי האם ניתן להשאיר את מפתחות הרכב אצל אחת מסוכנויות השכרת הרכב בשדה ( AVIS, שלמה סיקסט, יורופקאר וכו'..) או איפשהו בשמירת חפצים בשדה (אם קיים) ואז שהדודים שלי יקחו משם את המפתחות?
בנוסף אנו נשאיר את המפתות בשדה בסביבות השעה 2 לפנות בוקר- האם יש מקום בו ניתן להשאיר את המפתחות בשעה כזו?
תודה רבה! -
השארת רכב בשדה התעופהבמושב כפר טרומן יש חניון טסים - שם יש אנשים כל הזמן, הרכב שמור , לוקחים אותך לשדה התעופה ובאים לאסוף כאשר הטיסה נוחתת. צריך להתקשר אליהם לשמירת מקום ותתאמי איתם את כל יתר הפרטים.
http://www.tasim33.co.il/ -
השארת רכב בשדה התעופהלא מאמינה שמישהו ירצה לקחת אחריות על מפתחות המכונית (בחניית שדה התעופה) ככה, מרצון טוב.
דבר שני - איך ימצאו הדודים את הרכב שלא הם החנו? גם אם תיתנו להם את המיקום זה יקח להם המון זמן...
נראה לי שהעצה של רו היא הכי טובה במקרה זה.
רבקה -
לרבקה במיוחדבחניון טסים משאירים את הרכב ומשאירים את המפתחות בידיהם, הם דואגים לרכב בימי ההשכרה ובדרך כלל אף שוטפים אותו לפני שחוזרים.
אנחנו משתמשים בשרות שלהם ב - 6 השנים האחרונות והכל הולך מצויין, מאחר וממילא המפתח בידיהם, הם יקבלו את פרטי הדודים החוזרים ובאיזו טיסה יגיעו והדודים יקבלו את הרכב. אולי זה מפתיע אותך אבל, מסתבר שיש גם מציאות כזו . -
לרבקה במיוחדהי - אותי לא מפתיע, מכירה את השרות שלהם הרבה שנים על אף שאני אישית בחרתי לא להשתמש בו, מסיבות אישיות.
רבקה -
השארת רכב בשדה התעופההבעיה בחניון טסים היא שגם אם אני משאירה שם את הרכב לפחות מ-24 שעות אני מחוייבת בסכום מינימום של 100 ש"ח שזה קצת מוגזם בעבור 20 השעות שהרכב יעמוד שם.. -
חניה לפני טיסה..בטוח אפשר להשאיר מפתחות, בתוספת לא גדולה, הם מביאים את הרכב לנמל, עולים עליו ישירות הביתה
בני עם משפחתו עשו זאת לפני יומיים...
הם גם זולים יותר מאשר בנתב"ג עצמו.
עכשיו ראיתי את תגובתך, לא נראה לי ששום חברת השכרה יסכימו.. -
חניה לפני טיסה..בוודאי שיגבו ממך תשלום,
על ההסעה לשדה התעופה, איסוף הדודים משדה התעופה, שמירה על הרכב.... אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. נכון, יעלה 100 שח , עוד קצת להוצאה הגדולה של הנסיעה לחו"ל והרבה פחות מהשארת הרכב בחניון לתקופה ארוכה. את החישוב אתם יכולים לחשב בעצמכם , לא נראה לי שמישהו יתנדב לשמור על מפתח רכב של אדם לא מוכר.