להתעורר מחלום אלפיני
-
קסם של טיוליורם
נהנתי מאוד לקרוא על החופשה הנפלאה שלכם
נראה שמצאתם את הנוסחה הנכונה לחופשה משפחתית מושלמת
תודה על השיתוף ועל תמונות המדהימות
ג'ני
-
קסם של טיולג'ני, כמו שנהנית ללוות אותנו אני נהניתי להתלוות...
ליאור, שום כוונה מכוונת מראש...
מגיעים במאורגן לנק' ממנה צונחים, מתארגנים עם הציוד כשהמצנח פרוש על הרצפה מאחורה.
מתחילם לרוץ לעבר המצוק, ואם המצנח נפתח... אז זוכים למראות מרהיבים במשך 20 דקות ארוכות.
אם הוא לא נפתח, אני משער שזוכים ל 4-5 שניות של מראות מרהיבים...
המחיר למצנחים בצרפת, 85 אירו. בשוויץ אגב זה עלה 270 פרנק!!
הריחוף מתבצע עם מדריך שיושב מאחוריך והדקות הראשונות הוא בעצם הנהג, כנראה בגלל הגובה והרוחות היחסית חזקות. כאשר יורדים מעט בגובה, ה"מושכות" מועברות אליך ואתה בעצם מכוון את המצנח ימינה, שמאלה למטה ולמעלה. ככה כמעט עד לנחיתה. כל הריחוף אורך כ 20 דקות, והמדריך גם מצלם. אין התחייבות לקחת את התמונות אלא רק אחרי שאתה רואה אותם אחרי הנחיתה, אבל אל תדאג, כי כולם לוקחים אותם. הדיסק עולה 30 אירו לאדם, אבל היינו שלושה אז עשו לנו הנחה של 50%.
אפשר כמובן לצלם לבד, אבל אין סיכוי להגיע לתוצאות כמו של המדריך.
דרך אגב, גם הבאנג'י בצרפת הוא חצי מחיר מאשר בשוויץ. אנחנו שילמנו 109 פרנק, וראיתי שבצרפת המחיר הוא בערך 60 אירו, ואפשר גם לקפוץ בזוג ואז המחיר הרבה יותר משתלם. על הכייף בזוג לא יודע..
אם תרצה קישורים, רק תאמר ואחפש בברושורים שאספתי.
מצרף עוד שתי תמונות שצילמתי בזמן הריחוף, אחת מהן של הבת שלי כשריחפתי ממש קרוב אליה, והשנייה של רגליי החטובות..
יורם
-
מהמםיורם
מצנחי רחיפה, מסוג הדברים שתמיד אני רוצה לעשות אבל אף פעם אין זמן. כל הכבוד לך על שהחלטת ופינית יום לפעילות הזאת, היא בהחלט שווה, חוויה מיוחדת לחיים. הבן הקטן לא צנח?
אלעד -
מהמםאלעד,
מצנחי הרחיפה לא היו כלל בתכנון, והחלטנו ממש ספונטנית. הקטנצ'יק שמהר מאד הבין מה הולך לקרות, ושלא סופרים אותו בסיפור, התחיל ליילל ולבכות והיה מאד קשה להרגיע אותו.
כעקרון, ילדים מגיל 5 כבר יכולים, מבחינת המפעילים אבל לא בטוח שגם מבחינת ההורים... -
מהמםאיזה טיול מדהים עשיתם.
האשכול נכנס אחר כבוד לתיקיה "ג'נבה" ליוני. ברור לי שלא נעשה מצנחי רחיפה (מספיק שהבן עושה כמעט כל שבת, יש לו מצנח משלו) אבל מכיון שנלון ב-TALLOIRES רשמתי לפני את כל ההמלצות. -
מהמםריקי,
תראי באשכול את ההמלצה שלי על מסעדה בטלוואר.
כשטיילנו בכפר ברגל ראיתי כמה בתי מלון שנראים ממש חמודים עם נוף לאגם, ורשמתי אותם לעצמי למקרה ש..
אם את צריכה אני אחפש היכן שרשמתי. -
מהמםעכשיו אתה חייב לבן שלך מצנחי רחיפה, איזה כיף לנו שתעשה את זה עוד פעם ותדווח לנו. גם בארץ זה הולך.
כשאני חושב על לעשות את זה, בן אחד יבוא בשמחה אבל השאר לא יתלהבו או יסרבו וזה די שולל את הפעילות הזאת כחלק מטיול משפחתי שלי.
אלעד -
מהמםיורם חפש,חפש את הבתים שנראו לך על הדרך.כבר החלטתי על לינה סביב אנסי או בה.בתור אמא פולניה,הבן הצעיר ממש חייב לצנוח?אפילו עם זה מצנחי רכיפה
כמעט כל שישי בגדול צונח לו והחופשות בחו"ל שלו הם בצ'כיה-מועדון צניחה כמובן.
ריקי גם לך יש אחד צנחן?חשבתי שרק שלי יבוא עם נדוניה של מצנח וציוד יקר ערך
אמה -
marvelousוואו יורם,
איזה טיול מדהים!!!!
ומה שמדהים הוא שהצלחתם לגוון בין הטיול הזוגי באיזור אנסי לבין הטיול המשפחתי!!!!!
הבן שלי בכייף היה מחליף משפחה, חובר לבנות שלך ומצטרף לשלל פעילויות האקסטרים.....
נהניתי מאד!!!!! -
יורם, אתה לא יודע מה עשית לימאתמול, אפילו שכתבתי שאין סיכוי, אני רק חושבת איך דווקא אני כן אהיה אמיצה וכן אעשה את המצנחי רחיפה.
יש לי 9 חדשים להחליט כן או לא. כמו שאני מכירה את עצמי בסוף זה יהיה כן. אם טסתי בכדור פורח ועשיתי מגלשות בטודנאו (אפילו פעמיים) אז למה לא זה?
-
יורם, אתה לא יודע מה עשית ליחחחחח
ב 9 חודשים ... נוסיף לצניחה גם יורש/יורשת ...
-
יורם, אתה לא יודע מה עשית ליריקי, לכי על זה!! זה בכלל לא מפחיד. רכבת הרים בלונה פארק יותר מפחידה!!
אמה, לא שכחתי.אחפש ואחזור עם פרטים.
מיקה, כשהתחלתי לתכנן את הטיול הזוגי, ידעתי שנחזור לשם שוב ועם הילדים. כבר בתכנון, קלטתי שמדובר במקום שונה מכל המקומות בהם היינו, ושנהנה שם, והאמת, עוד נחזור לאיזור. יש שם באלפים הצרפתים ובאיזור אנסי שלווה אלוהית רק מלראות את הירוק ואת ההרים. איזה כייף שיש את איזי..
יערי, אהבתי!! בטח ריקי תגיד עכשיו שהיא צריכה לשמור על היורש/ת שרק בא, והיא תתחמק מהצניחה.. -
יורם, אתה לא יודע מה עשית ליאתה רואה .. לי אין בעיות כאלו ... לא עם יורש ולא בלי יורש ... המקסימום הגבוה שלי זה במטוס ...ולא מעבר לזה ...
-
ליעריזו לא חוכמה כי אתה בענייני גבוהים כל השנה, אז אין לך צורך בגבהים חדשים..
-
ליעריכל גובה נוסף ... הרי זה משובח ...
-
בתי מלון ב Talloiresאמה וריקי,
לקח קצת זמן, אבל בסוף מצאתי את הפתקים. 3 בתי מלון קטנים שנראו לנו חמודים ועם נוף לאגם. על השלטים שלהם היו רשומים 3 4 כוכבים, לא זוכר איזה מלון כמה כוכבים, אבל אפשר לחפש באינטרנט.
1. Hotel Piscine Jardin
2. Hotel Le LAC
3. Villa Des Floures
תספרו איך הם אם תהיו בהם. -
בתי מלון ב Talloiresיורם,
תודה על החיפוש,הולכת לבדוק ולשים במועדפים לבדיקות מעמיקות יותר.
אמה -
בתי מלון ב Talloiresטוב,במלון השני אין מקום לתאריכים שלנו או שעדיין לא פתחו תאריכים
העביר למלון קרוב אחר,נראה לא רע וקצת יקר
http://www.venere.com/hotels/talloires/hotel-la-charpenterie /?ref=629491&sd=14&sm=06&sy=2012&ed=15&e m=06&ey=2012&pval=2&rval=1
את שניים הנותרים לא מצא,לא התכוונת לשלוח אותי לסינגפור, נכון
??
אמה -
בתי מלון ב Talloiresאנחנו הזמנו במלון הזה חדר עם נוף לאגם.
http://www.booking.com/hotel/fr/golf-et-montagne.en-us.html? label=gog235jc ;sid=5d936612def6edd5c6e30d2a3e2fa594;checkin=2012-06-07;che ckout=2012-06-10;srfid=5ffe5661ef3f73ccc0dad5be8b0de33bX1
יש לו ציון טוב, יש לו מרפסת, מיזוג אויר בחדרים (ביוני יכול להיות חם באיזור) ותנאי הביטול סבירים (עד שבוע לפני). גם המחיר סביר יחסית לאיזור.
-
בתי מלון ב Talloiresריקי,תודה גם הוא נשמר.
החברים חזרו מחופשה,אז עוד כמה ימים נתחיל לבדוק ונזמין,נותנת להם כמה ימים למנוחה מחופשה
אמה