מלונות יוקרה בקוסמוי
-
חג שמח לכולם
מחפש מלונות טובים ויוקרתיים לשבוע בקוסמוי
האם מישהו מכיר?
מה דעתכם על sareeraya?
אנחנו משפחה עם ילדים בוגרים בני 17 13 20
תודה מראש
-
מלונות יוקרה בקוסמויזה הכי יקר שאני מכיר..
http://www.starwoodhotels.com/whotels/property/overview/inde x.html?propertyID=3058 -
מלונות יוקרה בקוסמויANANTARA LAWANA
ל 5 אנשים בגילאים שלכם, לדעתי תצטרכו 2 יחידות.
יש להם וילות שמקיפות בריכה פרטית. הבריכה היא פרטית לכ 5-6 יחידות, וברוב הזמן די ריקה, אז זה מרגיש מאוד פרטי. הבריכה מאוד גדולה.
יש להם למיטב זכרוני 3 קומפלקסים כאלו.
מעבר לזה, יש חדרים רגילים, חדרים עם PLUNGE POOL, ווילות עם בריכה פרטית לגמרי -
מלונות יוקרה בקוסמוימה התקציב ? מה מחפשים במלון ? באיזה חוף ?מבודד ? רועש ? -
איתן - באיזה חוף המלון הזה? -
איתן - באיזה חוף המלון הזה?לפי המפה בחוף Mae nam -
מלונות יוקרה בקוסמוימלון samui resotel & spa בחוף צ'אוונג (מרוחק כרבע שעה ממרכז העניינים). ממליצה בחום על החדר- OCEAN POOL VILLA.
בשל ההרכב אתם צריכים להזמין שני חדרים ואז תקבלו שני חדרים צמודים עם שתי בריכות פרטיות, ממש על חוף הים, בין הגינות של החדרים ישנה דלת מקשרת.
אנחנו שהינו במלון באוגוסט האחרון, מומלץ בחום.
http://www.samuiresotel.com/gallery.php -
-
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכר
-
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכר
-
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכר1588 זה מלון סבבה אבל המרחק בינו ובין יוקרה הוא מרחק מזרח כמערב
כדאי לעשות כאן תאום ציפיות עם השואלים
סמוי ריזהוטל אנד ספא הוא מלון די בינוני עם שירות די בינוני והוא אינו נחשב מלון יוקרה ואפילו לא בטוח בשורה השניה של המלונות הטובים בסמוי
יש בפסיכולוגיה שיוקית מושג שנקרא הצדקת הקניה לאחר הקניה ,אנשים נוטים להמליץ על מה שקנו או צרכו על מנת לקבל חיזוק להחלטה שלהם זה בסדר וסבבה אבל .......
יש בסמוי מלונות פי 10 טובים -
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכרAD, אני לא יודעת מתי לאחרונה התארחת במלון הזה. אבל אני לנתי בו לפני פחות מחודשיים למשך חמישה ימים. מדובר במלון ברמה גבוהה עם שירות מעולה!!!
כאחת שמטיילת הרבה בעולם וישנה במלונות יוקרה מפוארים בארץ ובחול, אני מרשה לעצמי להמליץ על המלון הזה כמלון נהדר ויוקרתי בלב שקט.
אני לא יודעת אם ישנת במלון הזה ובעיקר אם התארחת בחדרים שעל החוף עם הברכה הפרטית. אני חושבת שמי שראוי להמליץ פה בפורום על מלונות הם אלו שחוו אותם מקרוב והתארחו בהם לאחרונה.
בפורום הזה כל אחד צריך לתת את המלצותיו האישיות ולחלוק את חוויותיו הפרטיות, ברור כי כפי שאנו שונים אחד מהשני גם דעותינו, נקודות הראות שלנו והעדפות שלנו יהיו שונות מאחד לשני ולכן אנחנו לא צריכים תמיד להסכים. עם זאת חשוב שנכבד אחד את השני, הסגנון בה אתה כותב או קוטל דעות והמלצות של אחרים מורידים את הכיף לשתף פה בפורום- ועל זה חבל לי מאוד !!!
אני לא צריכה חיזוק להחלטה שלי לשהות במלון הספציפי הזה וגם לא הסבר על פסיכולוגיה הפוכה- כל מה שאני יודעת שהחיזוק האמיתי שלי היה השהות הנפלאה שחוותי במלון וחבל שכשאני רוצה לשתף בזה חברים אחרים שמחפשים מלון אני מקבלת תגובה כל כך לא נעימה שמורידה לי את החשק ורצון להמשיך ולעזור פה.
עינת -
מלונות יוקרה בקוסמויגם אנחנו התארחנו באננטרה לוואנה.אין מילים,באמת מדהים מדהים מדהים
-
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכראל תתני לאף אחד להרוס לך את הכיף
וממש כיף איתך,אז אנא אל תעלמי.. -
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכרעינת ערב טוב
אין צורך לכעוס,
אפילו אני התרגלתי להגיגים של AD
סה"כ הוא בחור טוב עם הומור מיוחד וציניות קלה,
השתתפותך בפורום מוסיפה מס ערך מוסף שלא יסולא בפז,
ולך AD אנא ממך תכבד דעות אחרות גם אם צריך לספור עד 10
מבלי לפגוע באחרים,
יש לך מה לתרום ואני יודע זאת וחבל שאתה יוצר אנטי גונזים מיותר,
חג שמח
(הבורר) -
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכרחיטה וסמי היקרים, אתם ממש נשמות טובות. תודה רבה לכם.
אל דאגה אני לא מה"נעלמות" וגם לא מה"נעלבות"... (אני דווקא בחורה חזקה וחסינה...
)
חשוב היה לי להבהיר ל AD שהשתתפות האנשים פה היא חיובית ומוסיפה וחבל להוריד את המורל. ציניות נחמדה בין חברים ומכרים, בפורום פחות...
שיהיה לכם ערב טוב, עינת.
** מצא חן בעייני: סמי=הבורר. -
ANANTARA LAWANA סיכום כולל תמונותהנה סיכום שלי למלון הזה, שפירסמתי במרץ
כולל תמונות
http://forum.lametayel.co.il/forum_rview/th-1129068/rid-2317 54
-
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכרואווווו איזה אקשן - סמי אהבתי את הבורר
,ועכשיו לעינת ,מה לעשות שאני מכיר את המלון עד כדי כך שאני יודע מי הבחור שנמצא עכשיו במזנון בבריכה ,וממש כרגע המתקן השלישי בחדר הכושר הירוק שממול לבריכה לא תקין כבר הרבה זמן ואין מזגן אלה מאוורר בחדר הכושר,ואני לא במלון כרגע .
לא היתה כוונה לפגוע באף אחד ואני מקוה שזה לא יבריח אותך מכאן ואם זה כך אז אני מסכים לברוח קודם ,בסדר ?
ולענין עצמו יש לי מספיק ניסיון המלון הזה הוא ממש לא יוקרתי,הוא כיפי הוא 4 כוכבים אבל יש מלונות בסמוי ב10 דרגות מעליו הן מבחינת השירות ,הן מבחינת המתקנים ,והן מבחינת העלות ובכלל מבחינת מיקום של מלון ואיכות החדרים ואיכות האוכל .
בטוח שנהניתם במלון ,אבל שמישהוא מדבר על מלון יוקרתיומבקש המלצה הוא מחפש איכות ומן הסתם צריך לתת לו אחת כזאת
דרך אגב עד היום הם לא הגיבו השואלים מה התקציב שלהם? ,אבל אנחנו המשועממים מנהלים דיון כבר 3ימים
. -
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכרad100,
חבל שמצאת לנכון להעביר ביקורת על כותב השירשור.הוא לא ציין תקציב מפורשות אך נתן אינדיקציה לסרירייה כמלון אפשרי.
שנית,אולי אתה בעצמך משועמם.אני לגמרי נהנית
אחרון חביב: לסמי,גם אני עושה לייק ל"סמי הבורר" רק לא מבינה למה צריך להוסיף אייקון כועס אחרי זה.
שבת שלום
-
תמונות מהחדר במלון- איזה כיף להיזכריופי העיקר שהעניינים הובהרו
וכמו שאומר moga11 שאו ברכה...