עלות חודש בקולומביה
-
שלום,
אני מתכנן לטוס לחודש או לקולומביה או לקוסטה ריקה, רציתי לדעת מהי העלות הממוצאת לחודש טיול בקולומביה בהשוואה לקוסטה ריקה (בהנחה ואני לא צורך סמים).?
ושאלה נוספת, מבחינת המצב הבטחוני שם, האם זה בטוח לצאת לטרק של העיר האבודה ? הפעם האחרונה שטיילתי בדרום אמריקה הייתה ב2004-2005 ובזמנו לא הגעתי לקולומביה בגלל הסכנות שם...
תודה... -
עלות חודש בקולומביהקודם כל סמים לא פונקציה, זול מאוד בכל מקרה.
השאלה היא מה אתה מחפש לעשות כי מי שמגיע לחודש בד"כ משתולל הרבה מעבר למי שמגיע לחצי שנה ביבשת. אם תגיד לי מה אתה מחפש לעשות אוכל לעזור לך יותר.
קולומביה בממוצע זה 1800$ לחודש בכלל שאתה לא תבזבז זמן באןטובוסים ותקח טיסות תגיע בקלות ל 2500$ ואם תרצה לבלות, לשתות, קזינו וכו זה יגיע ל 3000$
קוסטה ריקה זו מדינה שונה לחלוטין מקולומביה, זה סטייל אחר והיא יקרה מקולומביה בלפחות 20-30 אחוז.
קולומביה בטוחה מאוד
העיר האבודה זה טרק בטוח ואין מה לפחד לעשות אותו
אגב גם ב 2004-2005 לא היה מסוכן, סתם הפחידו אותך.
איתן
הוסטל ריוונדל,
מיראפלורס לימה פרו -
עלות חודש בקולומביהראשית תודה על התגובה המהירה. אני מחפש גם שתיהיה לי האפשרות לנוח בחופים וגם אפשרות לטייל בערים ובטבע (אני לא מתכוון להירקב על איזה חוף שבועיים או משהו בסגנון). וכמובן שגם ליהנות מחיי לילה.
קצת הפחדת אותי עם 1800 דולר, כי מה שאני שמעתי שסכום לחודש נע יותר לכיוון 1400 .. (אבל אולי אני טועה). -
עלות חודש בקולומביהטועה בהחלט
המחירים ללילה הם 15$-20$ וגם יותר באיזור החופים.
עם אוכל אתה ב 30$-35$ ליום שזה 1000$ רק על זהץ
אטרקציות, בילויים, נסיעות ואתה כבר ב 1600-1800 דולר.
כל טיסה זה 150$ ויהיו לפחות 2-3 אם אתה רוצה להסתובב.
ביצור - אתה יכול לחסוף ולהגיע ל 2000$ עם טיסות או להתפנק ב 2500$
אם תקח אוטובוסים, תשן בהוסטלים זולים, תאכל פשוט ותבשל תוכל להגיע ל 1400-1500