זקוק להמלצה על פנס ראש
-
היי,
אני מחפש עכשיו פנס ראש וזקוק לכמה המלצות. אני מוכן להשקיע עד 130 ש"ח. כנראה אני כבר אקנה באיביי.
מה דעתכם על הפנס הזה:
http://www.ebay.com/itm/Petzl-Tkka-Plus-2-Headlamp-/32078106 7766?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab00aa5f6#ht_500wt_ 1282
תודה -
זקוק להמלצה על פנס ראשפנס טוב מאוד.
שווה לך להסתכל גם על פנסים של black diamond.
ושווה לשקול לקנות בארץ, הם מגיעים עם שנתיים או שלוש שנים אחריות, ובפנסים זה יכול להיות משמעותי. -
זקוק להמלצה על פנס ראשמצטרף להמלצה על black diamond וגם להמלצה לקנות בארץ. המחירים שלהם ב-ebay לא הרבה יותר משתלמים, המחירים שלהם בארץ טובים וגם תזכה לאחריות עליו. -
זקוק להמלצה על פנס ראש
במחיר של הבלאק דיימונד עדיף לך לקנות פצל או פרינסטון טק.
איכות יותר טובה ברוב הדגמים, ושלוש\חמש שנים אחריות מבית טוב. -
זקוק להמלצה על פנס ראשבלאק דיימונד לא יורדת מפצל ומפרינסטון טק. האחריות גם כן זהה לאחרות (3 שנים).
-
זקוק להמלצה על פנס ראשהפצל שקישרת אליו הוא אחלה פנס ראש (Tikka 2 Plus), הסוללה שלו מחזיקה המון זמן והוא אחלה לטיול ממושך, למשל בדרום אמריקה.
אך הוא חלש, מאיר לטווח קצר מדי ושביר מאוד יחסית למתחרים.
אך אני אישית חושב שהפנס ראש המומלץ ביותר הוא Princeton Tec EOS - הדגם העדכני יותר (רשום על האריזה 70 LUMEN )
הפנס הזה מאיר בעוצמה חזקה במיוחד ולמרחק רב יותר. הוא גם עמיד הרבה יותר מהפצל הנ"ל, שכבר הספיק להשבר לי פעמיים.
black diamond - רק דגם ה SPOT , ורק דגם 2011 או 2012 (לכל אחד יתרונות וחסרונות). ה SPOT טוב יותר מהפצל, אך לדעתי ה EOS עדיף ממנו. -
זקוק להמלצה על פנס ראשלא מזמן קניתי את Petzl Tikka XP 2, פשוט פנס מדהים. ממליץ בחום. מאוד נוח. אל תחשבו אפילו לקנות משהו מהסוג הזה בארץ. עדיף לקנות שניים בחו"ל במקרה שיתקלקל. אני כבר מזמן קונה הכול דרך אינטרנט. -
זקוק להמלצה על פנס ראשלא כל כך בטוח, שלוש שנים אחריות זה לא מעט, ואם קנית את הפצל בארץ היבואן נותן שירות ואחריו מעולים.
-
זקוק להמלצה על פנס ראשאם להיות אמיתי, היבואן נותן אחריות גם אם המוצר נקנה בחו"ל. אף אחת מחברות הפנסים הגדולות (פצל, בלאקדיימונד ופרינסטון טק) לא דורשת קבלה כדי להוכיח שהמוצר נקנה בארץ. רק במידה וזה דגם שלא נמכר באופן גורף בארץ עושים לפעמים בעיות. -
זקוק להמלצה על פנס ראשדווקא...מסרתי את הפנס ראש שלי לתיקון - black diamond - והתקשרו אליי מהיבואן לשאול אותי איפה קניתי ולפני כמה זמן, כי החשבונית קנייה לא היתה מצורפת לטופס תיקון.
לא יודע איך הם היו מגיבים אם הייתי אומר שהוא לא נקנה בארץ (את שלי קניתי בלמטייל לב המפרץ), אבל זו נקודה למחשבה. -
זקוק להמלצה על פנס ראשכמו שכתבתי בעבר, אני עובד בחנות מטיילים שמתעסקת עם כל החברות הנ"ל - ומעולם לא התבקשתי על ידם לדרוש מלקוח הוכחת קניה מהארץ. יצא לי לשלוח כבר כמה עשרות פנסים לתיקון מכל סוגי התקלות, אז אני מרשה לעצמי לקחת את זה כמדגם מייצג. הפעם היחידה שהייתה סירוב לתיקון של מוצר שנתקלתי בה הייתה כשלקוח שלח לדרמן מסוג Charge TTI מושחר לתיקון, כאשר זה דגם שאו מעולם לא יובא לארץ או לפחות לא יובא בשנים האחרונות...לא הייתה להם אופציה לתקן או להחליף את המוצר, ולכן היו דיונים מול הלקוח איך אפשר להגיע לעמק השווה.
איזה דגם שלחת לתיקון ומה הייתה הבעיה בו?