טיול סתיו בדרום מערב...
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestהנווט רכש מחדש את אמוננו כשהביא אותנו באופן יעיל ומדוייק לשכונת מגורים בעיר Weymouth.
הגענו לחצר די גדולה ובה חנייה מחופה בטוף לבנבן.
גברת בהירת שיער ואלגנטית למראה, קידמה את פנינו כשהיא מטופפת על עקביה במיומנות ראויה להערכה ...
זו הייתה ג'יין הנהדרת, שמנהלת ביד רמה ובשיק אנגלי מוקפד את ה BB שלנו.
ללא שהות ובמבטא לונדוני משובח (כמו ששולה אומרת: BBC English) הפנתה אותנו לחדר ההסבה והגישה לנו תה ועוגיות.
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestגם החדרים שקיבלנו נראו לא פחות טוב
לידיעת הקוראת אניגמה, זה BB פצצה, ובהמשך תקבלי את כל הפרטים
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestהנחנו את המזוודות בחדרים ויצאנו עם ג'יין, קית' והכלבים לטיול ערב.
מהחצר האחורית ודרך השדות הגענו תוך חמש דקות לשביל היורד בשיפוע מתון לחוף הים. באור אחרון טיילנו בירוק המקסים הזה ולא ידענו את נפשנו מרוב הנאה.
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestערב טוב, יעל
עכשיו מתחיל הטיול האמיתי שלי איתכם. הרי את ה-Red House ואת גודלמינג אני מכירה "קצת". כבר הכנתי כוס תה ארל גריי חם ואני מחכה באהבה לכל מה שתשליחי לעברי.
Let's go!
שולה
גודלמינג -
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestתענוג
תענוג
תענוג
התמונות
השמות
והמבט האישי
יעלקי I לייקתי a lot -
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestשולה וג'נקין תודה על הליווי, כיף לראות את הנורה הצהובה שלכן דולקת. ממשיכה בתמונות:
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorest
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorest
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestעלינו בשביל חזרה ל BB, ובינתיים ג'יין הפלאית הזמינה עבורנו מקום במסעדה ממש חמודה במרינה של Portland, כ 10 דקות נסיעה מה BB.
בני הזוג נסעו לפנינו ברכבם עד למקום כדי שלא נטעה בדרך...
נפלאים, כבר אמרנו?
-
המלצה על BB/דירה ב Weymouth Dorsetאת ה BB המשובח מצאתי בחיפוש אינטרנטי רגיל, ללא המלצות מוקדמות.
התמונות באתר משקפות את המציאות במדוייק.
משהו בלבביות של ג'יין בהתכתבות בינינו, התאור של שביל חוף שיוצא מהחצר האחורית שלהם, הפעיל אצלי את החוש הנכון או במילים אחרות: "רפלקס אניגמה"
אוי, כמה שאנחנו נהננו שם...
עמדו לרשותנו 2 חדרים יפים, נקיים ונוחים על בסיס BB.
בקומת הקרקע באגף נפרד יש גם דירת Self catering מאובזרת בצורה מלאה, המתאימה למשפחות (6 נפשות).
בדירה סלון מרווח ומטבח פתוח, 3 חדרי שינה ואמבטיה וחצר קטנה תחומה בגדר כדי שהכלבים לא יפגעו בפרטיות הדיירים.
האורחים מוזמנים לבלות גם בחצר הגדולה ובבית הקיץ שהזוג מקים שם.
המקום נמצא בשכונה של ווימות' בשם Wyke regis, השוכנת בפרברי ווימות' קרוב לכביש אל האי פורטלנד.
זה מקום חדש יחסית ומאמצי המארחים ניכרים וראויים לכל שבח.
לידיעת מטיילי אוגוסט 2012 - תחרויות השיט של אולימפיאדת לונדון ייערכו בווימות'.
ארוחת הבוקר של ג'יין - נהדרת, מוגשת בחדר אוכל המשקיף לגינה ולצידנו תצוגת כלי קרמיקה יפים שכל הבית מקושט בהם.
מצורף קישור לאתר וכן לביקורת שנכתבה על ידי אחותי גליה ב Tripadvisor.
-
המלצה על BB/דירה ב Weymouth Dorsetתמונות אחרונות מהלינה שלנו בדורסט
-
טיול סתיו בדרום מערב... Weymouth, Dorestתודה על ההצצה הסתוית לאנגליה היפה! כיף לקרוא לראות את התמונות, ולחלום. -
המלצה על BB/דירה ב Weymouth Dorsetיעלי,
משהו! במיוחד כיף טיול של "המשפחה של פעם".
הברווזים האלה מוכרים לי מאשכול כלשהו..
אולי אותה דירה, אולי במדינה אחרת. לא זוכרת בדיוק.
אורנה -
המלצה על BB/דירה ב Weymouth Dorsetמה יהיה? קבענו שמטיילים באנגליה. אני פה. איפה את? -
המלצה על BB/דירה ב Weymouth Dorsetאלונה, יש לך אולי פנס או בטריות חדשות?
ככה אי אפשר לחפש
-
המלצה על BB/דירה ב Weymouth Dorsetהיי לתמי, אורנה אלונה וארנון - תודה שבאתם לבקר.
שתי תמונות ללילה שקט ונתראה מחר
יעל
-
יופי, יעל
ככה למדת כאן?
מה זה, שתי תמונות ב-24 שעות???
רוצים סיפור. רוצים עוד תמונות. רוצים "בשר" - רוצים אותך ואת אנגליה שלך (לפני שהסתיו יהפך לאביב)!!!
איפה את?
(את יודעת איפה אנחנו...
)
נעה -
לנעההיי נעה ותודה על נזיפה מעודדת ושיר יפה.
תודה גם על המידע המפורט שפירסמת כאן לפני כמה חודשים.
הוא עזר לנו מאד, גם הבחירה להשתהות בדורסט בדרכנו מערבה - בהשפעתך המבורכת. תודה נעה, וקישור למי שפספס את האשכול.
היי לכולם,
מכירים איך זה שפעם הפורום מפריע לחיים ופעמיים החיים מפריעים לפורום... נכון? ככה זה אצלי לאחרונה.
אז סליחה ממי שהתייבש בחיכיון וחוזרת לטייל אתכם עוד קצת.
יוצאים בבוקר נאה מאד מערבה לכיוון Lyme regis, עיר קיט יפה שהיא חלק מה Jurrasic coast.
הדרך בנוף גבעות מהמם, וכשאני אומרת "גבעות" הכוונה לירידות ועליות נסתרות לאורך הכביש, אותן מקדימים שלטים: Hidden dip ו Blind summit - כי סדר צריך להיות גם ברכבת הרים.
רוב הילדים שאני מכירה היו משתוללים מהנאה בנסיעה הזו...
גם 4 מבוגרים באוטו שלנו די שבעי רצון
(בקישורים: תמונות באדיבות גוגל)
-
טיול סתיו בדרום מערבלצד הדרך מגלים שביל שמוביל לתצפית לנוף נהדר וכמה שיחי פטל כצ'ופר.
-
טיול סתיו בדרום מערבחנינו על גבעה גבוהה וירדנו ברחובות יפים עד לטיילת.