ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חברת אמריקן אייר ליינס

פורום צפון אמריקה
    7
    8
    1841
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaru
      yaru נערך לאחרונה על ידי

קיבלנו הצעת מחיר טובה לטיסה לניו יורק דרך לונדון בחברת אייר ליינס. אין לי ניסיון קודם עם החברה ברצוני לשאול האם מניסיונכם הייתם מרוצים ואיך הגישה לילדים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

חברת אמריקן אייר ליינס

אני חושבת שנסענו רק עם יונייטד ודלתא, אבל אישית לא הייתי מהססת לנסוע עם אף חברה אמריקאית. אם תפסת מחיר טוב, לדעתי לך על זה. איכות השירות והיחס לנוסעים בכל החברות האמריקאיות דומה. הנפילות היחידות שראיתי היו בקרב דיילים ישראלים דוברי עברית שהועסקו שם... לא משהו נורא, סתם הסחבקייה הישראלית שאני לא אוהבת באופן אישי בטיסות.

• reuben13
          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

חברת אמריקן אייר ליינס

הקטע הראשון ללונדון אמור להתבצע עם בריטיש איירוויס, לאמריקן איירליינס אין טיסות לת"א וממנה. יתכן ותהיינה לה טיסות בעתיד מאחר שחברה זאת התאחדה עם חברת יו.אס. איירוויס שלה טיסות מת"א לפילדלפיה ואולי תרחיב את הקו לערים אחרות בארה"ב.

• עודד
            עודד נערך לאחרונה על ידי

חברת אמריקן אייר ליינס

עם חברת אמריקן איירליינס  אין בכלל בעיה אבל אני מניח שאת הקטע בין תל אביב

ללונדון את לא טסה איתם אז אם זה אל על קחי בחשבון שבקו הזה יש ריבוי תקלות

במטוסים לפחות נכון עד לפני כמה חודשים. בהתעלם מכך הסידור הזה הוא טוב

ולנו חסך לפני קרוב לשנתיים 400$ לכרטיס לעומת טיסה ישירה אבל על זה שילמנו

בכיוון אחד נחיתה חזרה בשדה עקב תקלה ובכיוון השני עיכוב של יום בלונדון  גם עקב

תקלה וזה לא היו הפעמים היחידות שהיו תקלות שגרמו עיכובים גדולים גם במקרים נוספים.

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

חברת אמריקן אייר ליינס

נסעתי איתם בשנות ה-90, כך שאינני בטוח עד כמה הנסיון שלי תקף גם היום.  הטיסות הבינלאומיות שלהם היו ברמה טובה, שאיננה נופלת מנסיוני העדכני יותר עם יו אס אירוויס או אפילו עם יונייטד.

• yaru
                yaru נערך לאחרונה על ידי

חברת אמריקן אייר ליינס

אכן צדקתם. הטיסה מישראל ללונדון היא טיסת אל על הפער במחיר משמעותי כך שכנראה הולכים על זה..

• shira1990
                  shira1990 נערך לאחרונה על ידי

חברת אמריקן אייר ליינס

גם אני טסתי ללונדון עם אלעל ואח"כ עם אמריקן לל.א, אלעל זה אלעל... בהלוך היה עיכוב בהמראה כי אנשים פשוט החליטו שהם לא מתיישבים, ובחזור היה בסדר. ובאמריקן היה ממש מעולה.

• FlyingOut
                    FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

חברת אמריקן אייר ליינס

הרגשתי צורך להגיב בשרשור בתור 'נוסע של אמריקן'. אני מחזיק בסטטוס הגבוה ביותר במועדון שלהם ומשתדל לטוס איתם בכל הזדמנות. 

ברכישה מ-AA ניתן לקבל טיסות של בריטיש ל-LHR (לונדון) ומשם טיסות טרנסאטלנטיות או עם בריטיש או עם אמריקן עצמה. בעיניי המוצר של אמריקן מעל האוקיינוס הוא משמעותית עדיף על זה של בריטיש, ולמען ההגינות המוצר של בריטיש טוב מאוד. אמריקן מפעילה טיסות ל-JFK (קנדי, ניו-יורק) במטוס בואינג 777-300ER חדיש שאני מצאתי אותו מאוד נוח גם במחלקת התיירים וגם במחלקת העסקים. אני גם מעדיף לטוס ללונדון עם בריטיש ולא עם אלעל - לפחות כל עוד הם משתמשים במטוסים צרי-גוף. 

השירות בטיסה של צוותים אמריקניים שונה מהשירות של צוותים אירופיים (וקל וחומר צוותים אסייתיים), לפחות לטעמי, וכדאי לצפות ליחס מעט קר יותר. הם מקצועיים, ולפעמים אדיבים במיוחד, אבל באופן כללי יש להם סטנדרט שירות מעט שונה. אני בטוח שהם ערוכים מאוד לתת שירות גם למשפחות עם ילדים קטנים. 

לא לשכוח לצבור מיילים עבור הטיסות האלו!

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון