איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץ
-
וקר?
האם יש רעיונות חוץ ממוזיאון המדע שיענינו ילד בן 6 ויהיו פתוחים בשבת?
וכשיעברו השעתיים ואמא תכנס לתמונה
האם נמצא מסעדה פתוחה בשבת בעיר הקודש?
תודה מראש לעונים, וסופ"ש נעים וגשום.
let it be -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץמוזאון ישראל - אגף הנוער..אם איני טועה גם כניסה חינמית לילדים בשבת. -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץ
הי איריס,
חשבתי גם על מוזאון ישראל.
אבל אולי יגיע מישהו עם רעיון יותר אקזוטי
והכי חשוב:
איפה אוכלים בחוץ בעיר הקודש בשבת? -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץהיי לט איט,
יש בעיר העתיקה לא מעט מקומות.בטוח ונוח יותר שם מבעבר-זו תחושתי. -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץלטיט
אנחנו לפני שבועיים התחבטנו בדיוק באותה סוגייה
היינו במוזיאון ישראל יש שם באגף הצעירים תערוכה מדליקה "החיים הוראות שימוש" ,בנוסף גן הפסלים ענק ומקסים,ובנוסף הילד שלי מצא עניין גם באגף המבוגרים
שלוש שעות בכיף אפשר להעביר שם בהנאה גדולה
מסעדות: לנו הומלצו שתיים קולוני במתחם הרכבת קרוב למושבה הגרמנית ולבן בסינימטק
תהנו
ליאור
-
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץגם מסעדת אדום מצויינת (בשרית)
לבן שייכת לאותם בעלים אך היא חלבית.
שתיהן פתוחות בשבת.
-
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץוהשאלה הכי שאלתית לטיט
מה יש לרוץ לירושלים
במזג אוויר כזה סוער ???
-
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץמוזיאון האיסלם,פתוח בשבת וחינמי.נחמד.אין פעילות לילדים כמובן.
אבל משהו שונה ונוסף.
מוסיפה לך לינק לאתר ירושלים,אולי תמצאי בו משהו מתאים
http://tour.jerusalem.muni.il/
אמה -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץבמוזיאון ישראל יש גם תצוגות יותר אקזוטיות.
אחרי הביקור בתערוכה "החיים הוראות שימוש" באגף הנוער שליאור הזכיר, אפשר לבקר בתצוגת הקבע החדשה והיפה של אמנות אפריקה, דרום אמריקה, סין, הודו ועוד. רוב הילדים מאוד מתלהבים מהמסיכות וכלי הנשק עתיקים.
למען הגילוי הנאות אגיד שאני עובדת שם ולכן מכירה כל פינה וכל גלריה ושמחה להמליץ ולכוון באופן יותר ספיציפי בהתאם לתחומי הענין, כי המוזיאון ענק וצריך שבוע שלם כדי להקיף בהנאה את כולו. וכיוון שחנוכה עוד חודש אז אולי שווה גם ביקור באוסף החנוכיות היפיפיה?
ותודה לליאור על התמונה היפה של הפסל החדש של רוקסי פיין שהצטרף השנה לגן האמנות במוזיאון ישראל.
דבורה -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץדבורה-תודה על המידע המענין.
בהחלט חנוכה נלקח בחשבון.
לליאור-לדעתי דוקא בגשם ומזג אויר סוער צפויות חוויות נפלאות וכמובן שצריך להשמר בכבישים.
רונן -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץדבורה
אני בדרך כלל לא מתלהב ממוזיאונים
אבל במקרה הזה
נהננו מאוד מאוד
גם מהתערוכות גם מגן הפסלים וגם מאגף הנוער
שלכל חובבי הזאנר יש גם תערוכה יפה מאוד על הסיפור של יהושע הפרוע בורסיות כאלה ואחרות
בקיצור מומלץ
-
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץבעין כרם יש את כרמא (מומלצת מאד) ואגואה שתיהן פתוחות בשבת, קצת קשה עם החניה. במרכז העיר מומלצת מאד עם אוירה כייפית פוקאצ'ה בר וגם פוקצ'יטה שיותר יקרה קצת.במרכז העיר יש עוד כמה טובות, חפש בגוגל ותבדוק מחירים. אם חשקה נפשך בנוף יפה יש את בר בהר במושב נס הרים.
האמת שירושלים היא מעצמה קולינרית לא קטנה.לדעתי יש להזמין מקומות בכל המיסעדות, ומייד.אם אתם בירושלים בשישי בבוקר לכו לאכול בשוק אוכל כורדי ביתי ויש גם את המיסעדות בממילא עם נוף נהדר, שם לא פתוח בשבת. -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץגם בעין כרם יש מסעדות פתוחות - טובות ומומלצות הן "כרמא" ו"פונדק עין כרם".
"מעלית הזמן" פתוחה בין 12:00 ל-18:00 (אבל נראה לי שדיברת על שעות הבוקר).
המוזיאונים בהחלט אופציה מצויינת ומהנה למזג אוויר סגרירי.
תהנו, אוסי
נ.ב. ועד שסיימתי לכתוב, אני רואה שהמליצו קודם לפני על עין כרם... -
מאורןהיי,
תחפשי כאן, בטח תמצאי משהו מעניין
:
http://82.80.254.140/ActiveMagazine/getBook.asp?Path=Musaf/2 011/08/18&BookCollection=TOM_TA&ReaderStyle=Normal_H eb&Language=Hebrew&Hebrew=1&browserWindowWidth=1 014&browserWindowHeight=718
רק בשמחות!
אורן
-
תודה רבה לכולם. מתחילה לבדוק את האפשרויות.ולליאור:
כשבחוץ יהיה סוער אני מתכוונת להיות כאן:
http://www.habama.co.il/Pages/HallSpecial.aspx?HallID=1064&a mp;HallGroupID=807&Subj=5&Area=5
כולם מוזמנים להצטרף ולרכוש כרטיס.
נכון מגניב. -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץחייבת להגיד שהאתר של עיריית י-ם ממש מוצלח.
תודה לאמה על הלינק.
ממליצה לכם לעיין בו גם.
וגם הספר הדיגטלי שאורן המליץ נפלא.
כל כך הרבה דברים לראות וכל כך קצת זמן.
מעלה עבור אלו שפיספסו שוב. -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץלטיט
מיסה קריאולה באוגוסטה נשמע נפלא
הנה כאן ביצוע של אחת ענקית למיסה הזאת
תהני -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץאני מאוד אוהבת את ירושלים.
פעם היינו נוסעים ומבלים בה יותר.את האתר גיליתי כבר לפני כמה שנים,מאוד נוח לשימוש,אפילו הדפסתי חוברת סיורים לפי לוח שנה ,פעם.
יצא לנו לקחת כמה סיורים מודרכים בעיר העתיקה וכולם היו טובים.
גם טיולי שבת(חינמיים) שנערכים ברגל,ללא חילול שבת,לקחנו(יוצאים מכיכר ספרא)וגם הם היו מוצלחים.כך גיליתי את מוזיאון האיסלם.
אנחנו צריכים גשם,אבל מקווה שבחמישי הבא יהיה יבש ויתקיים פסטיבל של אבירים בעתיקה(להיום בוטל כמובן)אז מקווה להגיע לעיר.בשבת אין,אך ממליצה על מופע אור קולי במגדל דוד,חוויה.
ביקור נעים,
אמה -
איפה אפשר להיות שעתיים בירושלים כשיש גשם בחוץלצערי לא יכולה לתרום הרבה לגבי מקומות פתוחים בירושלים בשבת... בודאי לא לגבי מסעדות.
אבל, אנחנו תמיד נהנים במוזיאון ישראל המחודש, בגן הבוטני (לא מתאים כמובן לגשם), ויש מה לומר בהחלט בזכות מוזיאון ארצות המקרא, אבל רק אם יש שם תכנית ולא להסתובב סתם. מנזר עמק המצלבה הוא מקום מעניין, ששוה לחשוב על גיחה אליו.
מעניין אם באמת ירד גשם ממשי בירושלים. בשנים האחרונות, הרושם הוא שהעננים לא מצליחים להגיע מהחוף, במעלה ההר, ועד לירושלים ומתמקמים להם בתל אביב... -
תודה רבה לכולם. מתחילה לבדוק את האפשרויות.לטיט
מיסה בכנסיה נשמע אחלה למבוגרים, אבל לילד בן 6? הוא מוכן?
לי הר הזיתים נשמע קצת מפחיד מבחינה בטחונית, בטח עם ילד בן 6, אבל אולי אני לא מעודכנת וכבר נעים להסתובב שם
מאחלת לכם בילוי נעים בשבת הגשומה
דבורה