ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקה
-
שלום לכולם...
יש לנו מספר שאלות בבקשה. נודה לכל מי שיוכל לעזור.
1. מצאנו כרטיס טיסה עם KLM דרך אמסטרדם ב-1444 דולר, התאריכים מסוף מרץ ועד סוף אפריל (יוצא על חופשת פסח) מה אתם אומרים על המחיר?
2. איך מזג האוויר בפנמה וקוסטה ריקה בתאריכים הנ"ל? הבנו שזה על גבול סוף העונה...
3. האם יש חשיבות היכן מתחילים? בפנמה או בקוסטה ריקה? כרגע התכנון הוא להתחיל בפנמה.
4. אם למישהו יש לינק לדיון בנושא, נשמח להפניות.
תודה מראש!
-
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקהתמי שלום
מבחינת מחיר- לאחרונה היה פה מישהו עם מחיר קצת יותר גבוה לטיסה למרכז אמריקה. טיסות דרך ארה"ב יהיו קצת יותר זולות, אבל יש גם עלויות של ויזה לארה"ב + הצורך לארגן אותה
מזג האוויר אמור להיות בסדר- אתם עדיין בעונה התיירותית ( גם אם קצת גולשים לשוליה)
חשיבות להתחלה? לא ממש - אני מניח שאתם עושים מסלול מעגלי
מבחינת לינקים לדיונים- לדעתי אם תדפדפי עד 3-4 עמודים אחורה בפורום תמצאי מגוון של התייחסויות לשתי המדינות.
השאלה גם אילו התייחסויות את מחפשת- מסלול? דרכי מעבר? אישוש לכך שרכב שכור לא עובר בין שתי המדינות? צבים? ( ראי בקישורים משמאל...)
צירפתי לך כדוגמא קישור לכתבות מטיילים על פנמה- באופן דומה תמצאי באתר למטייל הרבה יותר כתבות על קוסטה ריקה.
במדור 1001 טיפים תמצאי התייחסויות יותר ספציפיות ליעדים וכו'.
אחרי שתתחילי להתגבש על התוכנית-
אני מניח שתחזרי אלינו עם שאלות יותר ממוקדות
נסיעה טובה! -
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקההיי תמי,
אנחנו חזרנו לפני מספר שבועות מפנמה וקוסטה ריקה, שם טיילנו במשך 3 שבועות.
נסענו גם עם KLM הלוך חזור לפנמה סיטי והטיסות היו מעולות. את הטיסות הזמנו מספר חודשים מראש דרך EXPEDIA, כל כרטיס עלה לנו 1200 דולר. מחיר דומה גם מצאנו באתר של KLM. הקאטץ' היחיד הוא שכרטיס כזה לא ניתן לביטול או שינוי.
אפריל נחשב לדעתי לעונה היבשה כך שזו העונה המועדפת (והיקרה יותר) לטיולים באיזור.
אנחנו התחלנו וסיימנו בפנמה. עשינו מסלול סיבובי מפנמה סיטי לבוקאס, משם לפוארטו וייחו, לה פורטונה, מונטה ורדה, מנואל אנטוניו וחזרה לפנמה לדויד ובוקטה וחזור לפנמה סיטי + קפיצה לסן בלאס.
יש הרבה דיונים בנושא - אני מניח שאם יהיו לכם שאלות יותר ספציפיות יענו לכם כאן בפורום. אין ספק שהטיפים באתר מאוד עזרו בטיול (+בחירת ממקומות לינה לפי הדירוג של אתר TRIPADVISOR) -
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקהתודה רבה לעונים!
אנחנו כרגע שנייה לפני הזמנת הטיסה וחשוב לנו בעיקר לדעת היכן כדאי יותר לנחות ומהיכן לחזור...
פנמה-קוסטה ריקה, קוסטה ריקה-פנמה, או שבכלל עדיף לנחות ולחזור באותו מקום? מה אופטימלי, אם זה בכלל משנה?
אנחנו שואלים מבחינת הנוחות, זמני הנסיעות וכאלה... -
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקהשלום רב!
לא ציינתם כמה זמן יש לכם וגם לא ציינתם היכן נוחתים וממריאים.
המחיר נראה סביר ,אפשר אולי יותר זול.
מזג האוויר הוא בעקרון בשלהי העונה היבשה ולקראת הרטובה ,אבל זה לא צריך להפחיד אותכם.
בעקרון נראה לי עדיף להתחיל בארץ אחת והמריא מהשניה. -
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקהשימו לב, שאי אפשר לעבור את הגבול עם רכב שכור, אז אם תכננתם על מסלול מעגלי עם רכב, זה קצת בעיה.. -
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקהארי שלום
תודה על התשובה.
אנחנו טסים ב22 במרץ וחוזרים ב18 באפריל.
נחיתה בפנמה וחזרה מרוסיה ריקה.
אודות מסלולים ואטרקציות נתחיל לברר מעט יותר מאוחר, אבל יש לנו אופציה גם לנחות ולהמריא מפנמה או לחלופין לנחות ברוסיה ריקה ולחזור מפנמה, בערך באותו המחיר.
השאלה היא אם יש לזה חשיבות... -
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקההתיקון האוטומטי של האייפון עושה פלאים...
כמובן שהתכוונתי לקוסטה ריקה ולא לרוסיה ריקה
-
ירח דבש - פנמה וקוסטה ריקהכמו שאמרה אנהלי וציינתי קודם- הייתי אומר שמסלול מעגלי הוא מצוין,
ואז פנמה- כנמל כניסה ויציאה מצוין. אבל יש קצת בעיה עם התוכנית היא עם רכב שכור...
אם אתם לא מתכוונים לעשות את קורקובדו
יתכן והאופציה של נחיתה באחד וחזרה מהשני תתאים לכם יותר, ואז תנחתו בקוסטה ריקה ותמריאו מפנמה