איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזל
-
לכל המעוניין
עד כה היה ניתן להזמין עד 02.09.2011
חודש ספטמבר נפתח במלואו
תהנו -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלהזמנתי, וכבר דיברתי עם כל המעוניינים שבקשו שהודיע להם, וטוב שאני שומעת רק בקולי, והמבין יבין
אכן לפני שנה קניתי כרטיסים לספטמבר בחודש נובמבר, וגם הפעם, איזי לוקחת עכשיו מעל 17 יורו על תשלום בכרטיס אשראי
-
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלתודה
גם לג'נבה פתוח.
הם יישרו קו עם שאר הטיסות בלוח הזמנים שלהם.
מי שמחפש טיסות לחורף 2012 להערכתי יפתח רק בינואר 2012 .
תודה על העדכון
ג'מוס -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלשושי
ברור שאת צריכה לשמוע רק בקולך...
אפילו אני שומעת רק בקולך.......
עכשו צריך לקוות שלא יפול לי כלום באותו שבוע....
הבן אמור לסוע לפולין באותה תקופה....
הבעל כבר יודע שיהיה עומס בעבודה...
גם אצלי זו תקופה בעייתית
מקסימום הקטנה כבר תהיה בת 12 ותיסע לבד
-
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלגם אנחנו הזמנו עוד סוף שבוע (מכורים לאיזיג'ט אמרתי כבר?)
החברים שהיו אמורים לנסוע איתנו ביוני נאלצו לוותר והבטחתי להם לנסוע שוב בספטמבר. יצא קצת יותר יקר הפעם , אבל עדיין זול. נחסוך קצת במלונות
מה שלא נספיק ביוני, נעשה בספטמבר.
כיף שהטיסה חזרה ביום שני בצהרים. עושה את הסוף שבוע קצת יותר ארוך. -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלתודה!!
כל בוקר אני בודקת אם נפתחו תאריכים ודווקא הבוקר שכחתי
חבל שלא פתחו גם את אוקטובר.. -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלשימו לב המחיר למזוודה כבר 39 אירו,כמו כרטיס לכיוון אחד למהירים שבחבורה -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלאכן שילמתי 38 יורו מזוודה+17 יורו תוספת כרטיס אשראי, עדיין 158 יורו כרטיס לאדם, כולל הכל לג'נבה, מאוד זול, לדצמבר הקרוב, שילמתי 90 יורו כולל הכל, עוד יותר זול
-
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלערב טוב
לפיכך לאוקטובר 2012 יפתח ב:תחילת דצמבר כלומר10 חודשים לפני.
כך אני מקווה .
מדוע גמו'ס חושב אתה שיפתח בינואר?
דובי -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלמבדיקה שעשיתי כעת 5 כרטיסים לבאזל כולל 2 מזוודות 545 יורו, מתוך זה עמלה על כ"א 24 יורו
שבוע מלא 3 עד 10.9 ליער השחור או חבל אלזס?
זוג + 3 גילאים 7, 12, 16
מה דעתכם? -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלקודם כל תקנה את הכרטיסים, 109 יורו לכרטיס, כולל הכל, מחיר נמוך, יותר מנמוך..
אחר כך נחשוב, בכל מיקרה הנחיתה היא בבזל, לשני הכיוונים..
הייתי עושה טיול כוכב, רק שבוע, 3 ילדים, כאב ראש לעבור, הלינה, האוכל, מסעדות, הרבה יותר זול ביער, מאמינה שתעבור לפחות לטיול של יום לאלזס..
רגע, אתה מוציא את כולם מהבית ספר? -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלמוציא שושי מוציא...
עד שהתעוררתי היום גמרו את הכרטיסים הזולים של ראש השנה.
משהו שראיתי עכשיו, לספונטניים:
ראשון הקרוב עד חמישי, ברצלונה מלון שנראה במיקום לא רע בכלל - 222 יורו לאדם.
-
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלהיי ריף
אולי תוכל להקדים ביום יומיים?
תראה את הקישור לסרטונים
http://www.youtube.com/watch?v=8h5zYbPeS9U&feature=relat ed
וגם זה
http://www.youtube.com/watch?v=ZBNFwkR3jk8&feature=youtu be_gdata_player
ב 2012 זה ב 1-2/9
ופרטים על ה Pfifferdaj ou Fête des Ménétriers
כאן
http://www.menetriers.com/cortege.htm
לי זה נראה ארוע שווה(גילוי נאות - לא הייתי) 20,000 לא טועים....
יש לארוע הזה סיפור רקע ארוך שנים.
ג׳מוס -
איזי ג'ט פתחו סטמבר 2012 לבזלנראה מדהים...
פספסת אותי כנראה בכמה דקות...
כבר הזמנתי ל- 3.9
בכל מקרה ההפרש משמעותי בעיניי, עוד כ- 65 יורו לכל כרטיס.
תודה על כל פנים ידידי הג'מוס! -
שווה "להשקיע" בספידי בורדינג ?הקטנה שלנו בת 5 וצריכה לשבת ליד אחד ההורים במהלך הטיסה.
שני הגדולים יותר יכולים כבר להסתדר.
האם בתנאים כאלו שווה "להשקיע" ?
שאלה נוספת לגבי מזוודות.
בכל נסיעה נוצר אצלינו פער של כ- 20 ק"ג בין המשקל בהלוך למשקל בחזור. זאת כיון שאחת ממטרות הנסיעות לחו"ל, בעיקר של בעלת ההשכלה במדעים,היא להפוך יורוס למסה.
במחיר של 39 יורו למזוודה שווה להזמין טיסה הלוך ושוב לחוד, כל אחת מהן עם מטען שונה. זה אפשרי ללא הבדל במחיר בין הזמנה אחת של הלוך ושוב? -
שווה "להשקיע" בספידי בורדינג ?בועז בוקר טוב!
אני אישית משקיע תמיד בספידי בורדינג (מנסיון של טיסה שכבר בצעתי ושתי טיסות מוזמנות) גם כשטסים כזוג.בבאזל בטיסה חזור זכינו ממש ליחס vip -עלינו הרבה לפני כולם למטוס,בשש בבוקר כשקר ויורד גשם עם בנות עייפות-תפסנו מקום מצויין-האחרים עלו למטוס חצי שעה אחרינו!
הייתי רוכש עוד מזוודה כבר לטיסה הלוך.
אני עושה שיקול של נוחות ולא יורד לרמה של כמה עשרות יורו לכאן או לכאן-בטח באוכל ובקניות תוציאו הרבה יותר-אבל זו רק דעתי כמובן
חגי -
שווה "להשקיע" בספידי בורדינג ?איזה קור וגשם¿
פעמיים טסתי מבזל, פעם ראשונה עם בורדינג, שום יחס ושום נעליים, יש ברזלים כדי לשמור על התור, הספידי, שפעמיים לא היו יותר מ3-4, שמים אותם בראש התור, ובתוך הנמל כמובן, אחריהם שמים בתור הורים לילדים קטנים, ואחר עומדים איך שמגיעים, בסופו של דבר יצא שעם הספידי, עמדו הרבה יותר בתור, אז פותחים את הדלת, וכולם ביחד הלכנו למטוס, קיבלנו אותה מנה של קור וגשם, כי לא ליוו אותי עם מטריה גם שהיה לי ספידי וגם שלא.
אבל עם ילדה קטנה שעברה בדיוק את הגיל, בעיה יותר, הכי הרבה, קנה רק ספידי אחד, לשמור מושב, כולם שומרים..
לא הבנתי מה אתה שואל עם המזוודה, אני פשוט משתדלת לצאת מהבית עם פחות, אבל פעם האחרונה, בגלל שעון קוקיה, וקניות גדולות, קניתי מזוודה קטנה שעלתה איתנו, מה שעולה אתך, חשוב רק הגודל, הם לא שוקלים.. -
שווה "להשקיע" בספידי בורדינג ?הספידי מיותר לחלוטין,מנסיוני בשתי טיסות של איזיגט,בסך הכל עולים בספידי לא יותר מ20-30 איש,ככה שאם אתה נעמד בהתחלת התור השני ,של פשוטי העם,תגיע למטוס פנוי לגמריי ותוכל בקלות לבחור מקומות ישיבה,בנוסף לא פעם נוסעי הספידי והנוסעים הרגילים עולים ביחד לאוטובוס המוביל למטוס(במידה והמטוס חונה רחוק)ואז הם בלאו הכי מתערבבים ואין שום משמעות לספידי,הספידי בנוי לאנשים מפוחדים ובעליי חששות תמידיים,כן גם מזה אפשר לעשות כסף וכסף רב ואיזי גט מבינים זאת היטב -
שווה "להשקיע" בספידי בורדינג ?לא קונה ספידי, הקטן ישב ליד אמו וכל השאר? מבצע בן נון ג'...
קניתי הפעם 2 מזוודות תוך לקיחה בחשבון שיהיו שעוני קוקיה, מתנות, מזכרות ושופינג, אחרי הכל אנחנו חמישה וזה אומר עוד 2 טרולי ועוד 3 תיקים לקבינה!
שושי,
זהו גם אני כנראה חולה, תקף אותי חיידק האיזי ג'ט! -
שווה "להשקיע" בספידי בורדינג ?ריף, חכה, בספטמבר טסה לאנסי שאמוני, בעיני, זה הולך להיות "הטיול"