המלצות לנופש בדצמבר
-
אני מאוד רוצה להפתיע את בן זוגי בטיסה לכבוד יום ההולדת.
חשבתי על הסופש שבין ה 15-18.12.11 שנופל על היומולדת.
האם למישהו יש יעד יפה ולא יקר במיוחד להציע לי???
אני רוצה גם להתיעץ לגבי התאריך כי הבנתי שזה תאריך יקר.
מה המינוסים והפלוסים של לטוס בעונה הזאת?
האם שווה לחכות לאחרי החג ואז לטוס? ואם כן אז למתי עדיף לתכנן?
-
המלצות לנופש בדצמבראני כלל לא בטוח שזו תקופה יקרה, מניסיון של השנים האחרונות, תמיד אני רואה סוג של האטה בדצמבר, בעיקר לאירופה וכל הזמן צצים דילים זולים פה ושם.
היות ואת רוצה ללכת על בטוח ולא לדוג משהו ברגע האחרון (שאגב יכול להיות זול מאוד), רצוי לשריין מקומות מראש.
אפשרי משהו בגרמניה ברלין, מינכן או אולי קלן שמציעה שווקים מדהימים
גם ספרד באה בחשבון עם ברצלונה או מדריד (מצרף הלינק של הדר - מהמם!)
אמסטרדם ופריז מאוד יפות, כאשר כמה שזה נשמע דביק ולעוס, אהבתי את האווירה הרומנטית מאוד של פריז, בעיקר בחורף!
כמובן שיש עוד המון יעדים, כולם מיוחדים כל אחד באופן שלו, אך משותף לכולם זה הכריסמס הממשמש ובא ויחד אתו השווקים הססגוניים, הקישוטים בערים וכמובן אווירת החג המיוחדת.
אני לא הייתי מחכה וחוגג גם אם זה היה מצריך אותי לשלם טיפה יותר.
סופ"ש שכזה עשוי לעלות כ- 400 יורו לדיל של טיסה+מלון.
-
המלצות לנופש בדצמברבדיוק ראיתי עכשיו בגרופון ,בודפשט 14.12-18.12 2200 לאדם במלון גולדן פארק.
אם מזמינים לבד טיסה ומלון דרך בוקינג יוצא 1900 ללא העברות.
טיסת אל על,כדאי לבדוק ולמהר.
http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/OfirTours/1872103?n lp=&CID=IL_CRM_1_0_0_334&a=2527
טיסה
http://www.travelist.co.il/faces/xhtml/flightResults.xhtml
מלון
http://www.booking.com/hotel/hu/goldenpark.he.html?label=gog 235jc ;sid=b3e62a9fb58dac3161d65482e7cd73f0;dcid=1;checkin=2011-12 -14;checkout=2011-12-18;srfid=855fcfff42c921b789277d28a26eed e9X1
אמה -
המלצות לנופש בדצמבראירופה בצרות כלכליות וערך היורו צונח.
אפשר לתפוס דילים שמתאימים לכיס ישראלי.
עד מרץ - מדווחים סוכני הנסיעות, "מחירי הטיסות והחבילות יהיו אטרקטיביים
מציעה לנפוש עד ה24 בדצמבר -לפני החג, ככה שתיהנו מאווירת השווקים טרום הכריסמס, לפני ימי ה"שבתון" של החג.
אם תדפדפי ב2 העמודים האחרונים של הפורום תמצאי המון קישורים וטיפים (מדריד, וינה, ברוז', רומא ועוד)
בהצלחה
ומזל טוב!!!
פראג - חבילה של 3 לילות במלון 3 כוכבים ב-355 דולר או ב-4 כוכבים ב-368 דולר. דיזנהאוז מציעה חבילות לפראג במהלך חודש דצמבר עם טיסות, העברות ושלושה לילות במלונות 3 כוכבים ב-399 דולר. איסתא מציעה טיסה ו-4 לילות ב-329 דולר.
ברצלונה - טיסה של ארקיע ושלושה לילות במלון 3 כוכבים ברובע הגותי, בסוף שבוע הבא, ב-455 יורו. אשת טורס מציעים ארבעה לילות במלון 4 כוכבים ב-594 דולר.
בודפשט - לכל אורך דצמבר: חבילה לשלושה לילות הכוללת טיסות, העברות ומלון 3 כוכבים לשלושה לילות עם ארוחות בוקר ב-455 דולר.
פריז - הדקה ה-90 מציעים שלושה לילות בפריז, במלון 3 כוכבים, ב-578 יורו.
ברלין - בברלין תוכלו לבלות שלושה לילות בסוף שבוע, במלון 4 כוכבים תמורת 399 יורו, באמצעות אשת טורס.
אמסטרדם - אל על מציע טיסות לאמסטרדם החל מ-459 דולר. חבילה של שלושה לילות במלון 3 כוכבים תעלה 979 דולר.
לונדון - אל על מציעה טיסות ללונדון בתקופת החורף ב-599. חבילת סוף שבוע עם מלון 4 כוכבים כבר מגיעה לקרוב ל-1,000 דולר. -
המלצות לנופש בדצמבר
בבוקר עשיתי בדיקה השוואת מחירים לנופשון בין וינה לבודפשט
עבור התאריכים הבאים: 16.12-19.12.היות והתאריכים שאתם מעדיפים
הם 15.12-18.12 בדקתי באתר טרווליסט מלונות 5 כוכבים בבודפשט
מהטובים שבהם ומחירם בסביבות $570.המחיר כולל טיסה, מלון,ארוחת בוקר והעברות.
בנוסף שערי המרת מטבע זר לפורינט מזמן לא היו כאלה גבוהים:
1 אורו = 309 פורינט
1 דולר = 232 פורינט
כהפתעת יום מולדת הייתי מזמין מלון 5 כוכבים מפנק !
מצרף לכם גם את השרשור של הבוקר בכדי שתראו גם דעות שונות.
מזל טוב ומה שלא תחליטו שתהנו ! -
המלצות לנופש בדצמברלבדוק בטרווליסט זה בסדר, אבל לא תמיד מספיק, הרבה סיטונאי נופש (מטעמי אי פרסום לא נוקב בשמות), לא מפרסמים דרך טרווליסט.
שווה להרעץ בדיקה גם אצל סוכנים אחרים, בהרבה מקרים מצאתי פערים.
אני עוקב ומסתכל כל הזמן, דוגמאות מהשבוע שחלף:
ברצלונה א-ה לינה+ארוחת בוקר במלון מרכזי 4 כוכבים היו דילים ב- 222 יורו! סופ"ש ה-א 339 יורו.
ברצלונה טיסה בלבד א-ה 174$.
מינכן טיסה בלבד לסופ"ש ד-א (פרסמתי אתמול) 178$.
מלטה - א-ה לינה + ארחות בוקר מלון בסלימה 249$ (מותנה בזוג+2)
אמה יקירתי,
בלי גרופון - במלון 3 כוכבים בבודפשט ל- 15-18/12 החל מ- 417$, אותו מלון פארק שכתבת באותו מחיר 516$.
צריך לחרוש ולחפש כל הזמן...