כסף בסרילנקה
-
האם בסרילנקה היורו מקובל או מעדיפים דולרים? -
עדיף להשתמש במטבע המקומי- רופי סרי לנקיוניתן להמיר בשדהת
או למשוך באתרי התיירות
עדיף להצטייד בסכום כלשהו מראש -
עדיף להשתמש במטבע המקומי- רופי סרי לנקיברור ששם נשתמש בכסף מקומי, השאלה האם ניתן להמיר יורו בקלות כמו דולרים?
היכן ניתן להצטייד מראש ברופי? -
כסף בסרי לנקהניתן ללכת עם דולרים ו/או יורו - זה לא משנה.
אין צורך להצטייד מראש ברופי המקומי.
בשדה התעופה, מייד עם נחיתתכם, מול הדלפקים של המוניות, יהיה לכם מקום לפרוט כסף (יש שם שני דלפקים של Exchange).
חשוב לדעת שהשער בשדה התעופה נמוך, ולכן עצתי היא שתפרטו שם סכום מינימאלי שיספיק לכם להגיע ליעד מרכזי אחר שבו תוכלו לפרוט בשער גבוה יותר.
אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור
-
כסף בסרי לנקהלסרילנקה נדרשת עכשיו ויזה מראש האם גם למלדיבים? -
?????????? ומה כתבתי????????????? -
?????????? ומה כתבתי?????????????רוניה, האם ניתן להצטייד מהארץ מראש? -
כסף בסרי לנקהדווקא השער שקיבלתי בשדה תעופה היה לא רק בכלל לעומת השער שקיבלתי במקומות אחרים.
אגב, סרי לנקה זה אחד המקומות הבודדים בעולם שאני זוכר שיצא לי להתמקח על השער המרה!
-
רופי LKR מהארץ, והמרה בקולומבוbon bon - התמקחות על שער, מעניין!
ניתן לקנות רופי בעיר העתיקה בירושלים. מקום מצויין להמיר כספים!
אני מצטרף להמלצתו של אייל - להמיר קצת כסף בשדה התעופה כדי שיספיק ליום+.
בקולומבו - יש מקומות טובים להמרה (כמו שבארץ יש צ'נג פלייסים) רק, שלא ראיתי אותם לבדי. חבר סרי לנקי שלי לקח אותי למקום מצויין שהמרתי בו דולרים ובהט תאילנדי בשער ממש ממש טוב.
אציין כי היה יותר מסודר מאשר בנק שהמרתי בו קצת כסף ולא בשער טוב.
-
ברוב האי ההמרות נעשות בחנויות תכשיטיםושם אפשר להתמקח על שער ההמרה.
רוב הסוחרים מקבלים את שער הדולר היומי בהודעת SMS לטלפון.
לא תקבל שער טוב יותר מאשר שער ההמרה הרשמי באינטרנט, לפעמים יבקשו שער טוב יותר למוכרים, ואז כדאי פשוט לומר להם שבדקת את השער באינטרנט והוא כך וכך. אם אתה טועה, הם יראו לך את השער המעודכן בפלאפון שלהם.
סכומים גדולים (מאות דולרים) אפשר להחליף בבנק, תמורת עמלה קבועה של דולרים בודדים.
בהצלחה. -
ברוב האי ההמרות נעשות בחנויות תכשיטיםכפי שכתבו את השער הטוב ביותר לרופי מקבלים בחנויות תכשיטים או אצל סוחרי בדים ובגדים בסרי לנקה.
שמיקה לקח אותנו למקום שבו היה תור של תיירים שהמירו כסף באופן מסודר, בשער שהיה מצוין ביחס לשער שראינו בשדה התעופה או בבנק מקומי (מעט 10 רופי יותר על כל דולר).
את נוסעת עם מדריך עד כמה שזכור לי ולכן את לא צריכה להמיר אפילו לא רופי אחד בשדה התעופה, ממילא המדריך לא דורש כסף מראש. תבקשי ממנו שייקח אתכם למקום שבו ניתן להמיר כספים ובהזדמנות הראשונה.
אגב למדריכים ולסוכני הנסיעות. אין בעיה לקבל תשלום בדולרים או ביורו.
יפה,
אם היו מוציאים תקנה של ויזה למלדיביים מן הסתם בסוכנות הנסיעות הסרילנקית היו מודיעים אומרים לך על זה. אבל נראה לי שמספיק שאני כתבתי לך, אין צורך בויזה למלדיביים. ישראל רשומה באתר הרשמי כמדינה המופיעה ברשימת המדינות שתושביהן אינם זקוקים לויזה. יותר מאוחר אחפש ואצטט.
-
ברוב האי ההמרות נעשות בחנויות תכשיטיםאכן אסע עם מדריך יש כמה אופציות מקווה לסגור השבוע.
אצטרך לעשות ויזה לסרילנקה והבנתי שבמלדיבים אין צורך. -
ברוב האי ההמרות נעשות בחנויות תכשיטיםחזרתי לפני כמה שעות מסרי לנקה - השער בשדה התעופה שהוא מה שנהוג בבנקים וזהו דווקא שער טוב, בחנויות התכשיטים קיבלתי לעתים טוב ממנו בקצת ולעתים פחות טוב. נכון להיום בערך 148 רופי ליורו ו-114 רופי לדולר.
אם אתה מגיע לעד 30 יום הויזה לסרי לנקה ניתנת במקום ובחינם.
-
ברוב האי ההמרות נעשות בחנויות תכשיטיםעוזי על מנת שלא תטעה אחרים החל מ1/1/12 יש צורך בויזה...
תודה על האינפורמציה לגבי שער הרופי. -
ברוב האי ההמרות נעשות בחנויות תכשיטיםתודה על העדכון -
כסף בסרילנקהאוהבים ומקבלים הכל
דולר כ 115 רופי
יורו כ 145 רופי
ניתן להמיר בבנקים ובכל מיני חנוטות פרטיות -
כסף בסרילנקהאיזה כייף ששלחנו אותך כחלוץ לפני המחנה.......
-
כסף בסרילנקהמכיוון שהייתי מחובר לאינטרנט (ר׳ טיפ שפירסמתי בנושא סים קארד),
יכולתי לדעת מהו השער של הרופי הסרי לנקי (מצורף לינק להמרת דולר לרופי) .
זה יאפשר לי התמקח בחנויות ולהראות להם כמה השער באמת שווה (הם כמובן יודעים מהו).
בשדה התעופה, כפי שכתבתי, השער היה הנמוך ביותר ולא היה ניתן להתמקח. -
כסף בסרילנקהברור לך שחשבון סופי לתשלום יישלח מיד עם חזרתנו ארצה, נכון???
-
כסף בסרילנקהקפה ועוגה עלי...