נייר טואלט בהודו
-
נייר טואלט בהודומה שמזכיר לי שהבן שלי שהיה כבן 4 שהייתי מספר לו סיפורים על התקופה שהייתי בצבא , בתקופת מלחמת יום כיפור , ועוד סיפורי אנו באנו ארצה, היה מסתכל עלי במבט מעריץ והיה שואל אותי , אבא, הכרת את משה רבנו?
-
ומה ענית לו?
-
ומה ענית לו?בוודאי , הרי היינו כולנו במעמד הר סיני.....
-
תביא מהבית כמה גלילים באוזניים ש ל התיקתחשוב שההודים מתים לעשות כסף, הם ימכרו כל מה שהם יבינו שיש בו צורך והרבה
גליל נייר באמת אפשר להשיג בכל מקום! שזה לא יטריד אותך
אפשר לקנות. יש פעמים שזה עולה גם 60 רופי לגליל...
אני הבאתי מהבית כמה שנכנס בצדדים וזהו.
תוכל למצוא גם הרבה דברים שבארץ לא מוכרים למשל, אני לא מדברת על דברים הודים...מערביים לחלוטין. אין לי דוגמא כרגע
באמת שלא חסר שם כלום
רק לא לשכוח לקחת פנס ובטח על כל השאר כבר אמרו לך (ובגדים ארוכים גם אם אתה נוסע בשיא העונה של הדרום, אל תעשה את הטעות שלי ו ותסע רק עם בגדים קצרים) -
תביא מהבית כמה גלילים באוזניים ש ל התיקמזכיר לי את האמריקאית שנסעה ברכבת מבנגקוק לצ'אנג מאי לפני 18 שנים, עם מכנסיים קצרות. קפאה מקור בגלל המזגן.נתתי לה את הסוודר שלי.
וגם הנאיבים שמגיעים לטיסת לילה עם סנדלים וקופאים להם הרגליים .
תתבגרו. -
נייר הטואלט ההודי הוא כמו ברוס ויליס"very strong, very tough, and won't take sh*t from no one!!!"
אנחנו הבאנו 2 גלילים רכים מהבית, להזדמנויות מיוחדות כמו שבת וחגים.... -
ומה ענית לו?לידיעתך, משה רבנו משתתף פעיל בפורום
-
נייר טואלט בהודובלי פאניקה! מוכרים נייר טואלט בכל מקום. מה שכן - מומלץ להביא חבילת מגבונים לחים. זה קצת יותר קשה להשיג. -
נייר טואלט בהודונכון גם נכון
היה טוב אם זה היה רק נייר טואלט שחסר בחדרים , אבל זה כל העניין , לא? אחרת לא היה מעניין בהודו -
נייר טואלט בהודוהכל חוזר עליכם וק- י בידכם...