חדש! כרטיס ויזה נטען!
-
רציתי לשאול אותכם את חוות דעתכם על הדבר הזה מכיוון שאני טס לדרום אמריקה עוד חודש ולכן הוא אופצייה בשבילי. תקראו את הלינק הבא ואני אשמח לשמוע את דעתכם: http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa%20prepaid %20dollar%20lametayel?opendocument -
חדש! כרטיס ויזה נטען!אם אתת יכול להוציא כרטיס ויזה בינלאומי של הבנק - עדיף. אם לא אז זה גם בסדר.
איתן
הוסטל ריוונדל,
מיראפלורס לימה פרו -
חדש! כרטיס ויזה נטען!יש לי מסטרקארד. העניין בוכרטיס הנטען שהעליתי הוא שאתה יכול להטעין רק עד 2500 דולר כל פעם אז אם חס וחלילה הוא נגנב או נאבד לא יצאת בנזק כמו אם המסטרקארד נגנב ויש לי מסטרקארד -
חדש! כרטיס ויזה נטען!אז ככה.
אני רכשתי את הכרטיס. עוד לא יצא לי להשתמש בו אך הוא נראה מאוד נוח וגם התנאים שלו נוחים מאוד, אני רכשתי שניים כאלו, אחד אני משתמש בו כל הזמן, מילאתי בו את הסכום גג. ואת השני שאני שומר למקרה חירום מילאתי באיזה 200 דולר , למקרה שיגנבו או משהו אז יהיה לי עוד חירום אחד איפושהו, מבחינת המילוי של הכרטיס זה טיפה מציק כי אחד ההורים שלך או כל מי שאת רוצה צריך פשוט ללכת לבנק הדואר עןם מזומן ולהפקיד הוא רק צריך שניים מתוך שלושה אמצעי זיהוי שלך. ת.ז. ומס כרטיס או מספר סידוןרי של הכרטיס וזהו זה מאוד פשוט, חוץ מהקטע שהוא הולך לבנק אבל בקטנה. אני חושב שזה חכם במיוחד אם את עושה את הביטוח בריאות שבא עם הכרטיס. אני בחרתי שלא כי קיבלתי הצעה מפתה מהקופ"ח שלי..אבל תבדקי. -
חדש! כרטיס ויזה נטען!זה כרטיס שטוב למי שלא יכול לקבל כרטיס בנקאי.
גם אם גונבים לכם את הכרטיס הבנקאי (שהבנק מנפיק) ומגהצים בו מכוניות ובתים - אתם מוכסים לחלוטין ככה שאין בעיה.
צריך להטעין
יש עמלות
הוא עולה כסף
הוא מוגבל
יש לו חסרונות.
לא ברור לי למה שמישהו יקח אותו על כרטיס שהבנק מנפיק במידה ויש לך אפשרות