משפחה מחפשת יעד זול לקיץ
-
תודה וביטוח לכרטיס טיסהאסי,שבת שלום
אי אפשר להשוות את פריז למשל,לאף עיר בירה אחרת.גם לא עיר שמשתווה לה בגודל וגודל אוכלוסיה.עדיין לא הייתי במוסקבה וסנט פטרסבורג-יכול להיות, שוב רק יכול להיות, שאפשר לחוש בשתי הערים הנ"ל ובפריז דומה.כמובן שממש לא נכון להשוות אותה לבולגריה.
מזג האויר ,במיוחד בשנים האחרונות,הימור.רק בארצינו ברור מראש שבקייץ יהיה חם,לח וללא גשם.צריך קצת מזל ,אפשרות לתמרן ויותר נכון לקבל את מה שיש.אנחנו למשל עשינו את פארק אסטריקס בגשם מבול שוטף,וברגע שהצלחתי להיכנס לאחת המסעדות בפארק,יצאתי ממנה רק כדי לצאת סופית מהפארק.בדיסני קפצנו ממתקן סגור לפתוח,למדנו ללכת עם שכמיות גשם ולהישתדל להנות גם ממצב רטוב
.
בארץ,לא היה עולה על דעתינו לבקר בסופרלנד/לונה פארק ביום גשום נכון??
אחותי טיילה בגרמניה,ביער השחור והמקומות הקרובים,עם 3 ילדים וירד רוב הימים גשם.
שינו תוכניות,נכנסנו למקומות מקורים וסגרו את הימים מוקדם במרחצאות הרבים,בבריכות מקורות.
השאלה מלהתחילה היתה יעד לחופשה משפחתית שתסתכם בהוצאה קטנה יותר ולא נפסל הרעיון לטיול במזרח אירופה.
באמת,עם יד על הלב,אני חושבת,שלמזרח אירופה יש מה להציע למטייל ישראלי,צריך רק לא להשוות,לטייל ולהנות ממקומות השונים.
טיסות זולות-פשוט להיות על אצבע על הדופק ומקלדת
לבדוק קופונים שונים,מבצעים ולהיות גמיש .לבקר בפורום,לקרוא את עדכונים של ג'מוס,לעכוב אחרי שושי
הרבה בריאות וטיולים כייפים,
אמה
-
תודה וביטוח לכרטיס טיסהלאמה ואסי,
תודה על התשובות המפורטות.
יש לי במגירת החלומות נורמנדי עם קצת פריז. כיוון שזה מחייב תכנון יותר מפורט מטיול עירוני שאפשר לקפוץ עליו בדיל של הרגע האחרון אני מנסה ללמוד מי מוכר כרטיסים לפריז במחיר סביר.
בולגריה רומניה קרואטיה וסלובניה יגיעו גם. את ואלונה הצלחתן לעשות לי חשק וגם ליאור למרות הקטע המפחיד עם הבת.
חן חן
דבורה -
תודה וביטוח לכרטיס טיסהלדבורה, אשמח לעזור ולתת לך את שמו של הסוכן דרכו קניתי את הכרטיס, אם רק תוכלי להגיד לי איך להעביר לך את המידע באופן אישי (אני מעדיף לא לכתוב כאן בפורום את שמו של הסוכן)
לגבי תכנון, זה בדיוק היה המסלול שלנו בקיץ שבוע פריז ושבוע נורמנדי. הטיול היה ספונטני לחלוטין וללא תכנון מראש של האתרים בהם נבקר. כל לילה נכנסנו לאינטרנט והחלטנו לאן הולכים למחרת. בגלל אופיו של חבל נורמנדי המשופע כל כך בפעיליות בנופים יפים ובכפרים מושכים, יצא לנו טיול ממעולה ובמבט לאחור לא הייתי משנה כמעט כלום (טוב, אולי הייתי צריך למצוא דרך להכניס קצת את הסיפור של חופי הפלישה ואולי קצת צוקי אטרטה)
כך שבאזור כזה, לא בהכרח חייבים תכנון מדוקדק.
לגבי פריז, כמובן שלא צריך לתכננן מראש, אלא הכיף הגדול ביותר הוא כל פעם לצאת לאזור אחר ולטעום עוד קצת מהעיר היפה הזו. בשבוע בו טיילנו בפריז מאוד הצטערנו על כך שהזמנו מראש כרטיסים לדיסנילנד ואם יכולנו לבטל אותם היינו מבטלים ומרוויחים עוד יום ברחובות פריז. כמובן שאפשר להגדיר מראש כמה אתרים בהם מאוד מעוניינים לבקר ולשלב אותם בתוך ימי הטיול, אך עדיף להשאיר המון מרחב לספונטניות.
בהצלחה!! -
תודה וביטוח לכרטיס טיסהאסי,אם תעמוד על השם דבורה פ,תפתח תיבת כיתוב ותוכל להעביר לדבורה מייל דרך האתר כאשר רק היא רואה אתו.גם לא יחשב כפרסום וגם תוכל לעזור לדבורה.
דבורה,אם אראה משהו לפריז במבצעים אשתדל להעביר לך.
הטיסה חייבת להיות לפריז? למדתי שלא נורא כל כך לקחת רכבת.
כך למשל ויק,בונה על טיסה לבאזל,עוד טיולון באלזס בכריסמס(הפעם עם הבת)ולפריז,ברכבת ישירה מקולמר,הלוך וחזור לטיסה מבאזל.
כמובן בתקווה שמחירי הטיסה יהיו כמו שהצלחנו הפעם.
אמה