בחירת אקווריום לטיול
-
שלום לכולם,
אנחנו משפחה (זוג + 3 ילדים: 13,10,6) המתכננת טיול לחוף המערבי במרץ 2012. אשמח לדעת באיזה אקווריום עדיף לבקר באקווריום של מונטריי או באקווריום בירץ' השוכן בלה הוייה (ליד סאן דייגו). -
בחירת אקווריום לטיולאנחנו היינו במונטריי, היה מאד מאד כייף. מאד מתאים לילדים, אפשר אפילו ללטף דגים. גם מונטרי עצמה מאד כייפית.
שימו לב שמונטרי הוא רק אקוואריום עם כל מה שאפשר לחשוב עליו, אבל לא מופעים של דולפינים או לוויתנים.
שיהיה לכם כייף.
ארז -
בחירת אקווריום לטיולגם אנחנו היינו באקווריום של מונטריי, ובילינו שם למעלה מ-4 שעות!
כיף מאוד גם בסביבה, עם הקנרי רו והאזור של החוף, מומלץ מאוד.
-
בחירת אקווריום לטיולמכיוון שיש לכם ילדים קטנים הרי שהאקווריום במונטרי בהחלט עשוי לענות לדרישות.
כשאנחנו חזרנו משם מאוכזבים, הדבר הראשון שכתבתי בעניין בפורום היה שהוא מתאים למשפחות עם ילדים קטנים וכאלה שלא היו באקווריומים גדולים קודם לכן כיוון שעבורנו עם הילדים (4 שהיו איתנו מגיל 13 ועד 16.5) האקווריום שיעמם, בעיקר כיוון שאין מופעים כפי שכתבו לך לפניי.
לא הייתי באקווריום השני. -
בחירת אקווריום לטיוללא ביקרנו בבירץ' אבל להבנתי הוא קטן בהרבה. אני ממליצה בחום על האקדמיה למדעים בסן פרנסיסקו, שמשלבת אקווריום, עם איזור ספירה טרופי ופלנטריות םדהים. המחיר לא יקר יותר מהאקווריום במונטריי ולדעתי, החוויה הכוללת טובה בהרבה. האקווריום במונטריי לא הפיל אותנו מהרגליים. -
בחירת אקווריום לטיולאני הייתי באקווריום בלונג ביץ' וזה היה מדהים!
הבנתי שבסן דייגו יש גם לוויתנים קטלניים ככה שלדעתי זה לוקח, אבל לא הייתי שם.
בלונג ביץ' הגענו בשביל "להעביר את הזמן" ומצאנו את עצמנו שם במשך 5-6 שעות בלי לשים לב בכלל.
יש במקום כמה סוגי "סביבות" Enviroments - מארקטי ועד טרופי. יש אווקריומים מרשימים עם סוגים שונים של דגים, רכיכות ואפילו מדוזות שאפשר לגעת בהן. מיצגים מעניינים על השפעות האדם על הים, אקווריום כרישים שאפשר ללטף, מופעים של לוטרות ים ואריות ים, השמעת קולות של ליוויתנים שונים ותצוגות מרהיבות.
מומלץ ביותר!
חשוב לציין שהיינו שני חבר'ה בני 23, כך שהכל מנקודת המבט שלנו, אבל לדעתי (גם בתוך מדריכת טיולים של ילדים) - משפחות יהנו שם מאוד. -
בחירת אקווריום לטיוללמנוע בילבול אצל גולשים עתידיים -
האקווריום בלונג ביץ' הוא בלוס אנג'לס
בירץ' אקווריום הוא בסן דייגו -
בחירת אקווריום לטיוללא התבלבלתי, פשוט לוס אלנג'לס זה בין מונטריי לסן דייגו, אז חשבתי שזו גם יכולה להיות אופציה -
בחירת אקווריום לטיולמתנצלת על ההתפרצות, אנחנו נהיה בשבוע הבא בקליפורניה ורציתי לשאול את אותה שאלה בדיוק, לגבי ילדים בני 16 ו 9.
איזה אקוויריום מתאים יותר מבין השלושה?
תודה, שרית -
בחירת אקווריום לטיולשירית, איפה בקליפורניה תהיו? יש לכם בסן פרנסיסקו, מונטריי, ל"א וסן דייגו (כולל גם בעולם הים). כולם יפים ונחמדים, כך שצריך גם לראות איפה משתלב הכי טוב בטיול. -
בחירת אקווריום לטיולמתנצלת על העיכוב בתשובה.
אנחנו נוחתים בלאס וגאס, שם נהיה יומיים וחצי.
ממשיכים ללוס אנג'לס לשלושה או ארבעה ימים
ואז יומיים בסן פרנסיסקו או סאן דייגו.
אשמח מאוד לשמוע אם יש לך המלצות.
אנחנו עם שני בני 16 ואחד בן 9...
וגם אם את יודעת כמה זמן לוקח הסיור באולפני וורנר.
תודה,
שרית -
בחירת אקווריום לטיוללא יכולה להעיד על אקווריומים אבל הסיור באולפני וורנר ברודרס לוקח כשעתיים וחצי. הסיור יוצא כל 20 דקות במספר קבוצות כשיש בערך 20 איש בקבוצה.
אם אתם לא מזמינים באינטרנט (ובמרץ לא בטוח שחייבים להזמין מקומות מראש) ניתן להשתמש בקופון הנחה של $5 לכרטיס:
http://www.visitcalifornia.com/Fun-Spots/
אביה -
בחירת אקווריום לטיולתודה רבה.
איפה הכי כדאי לקנות כרטיסים לדיסני, יוניברסל וכו? האם דרך האינטרנט או במקום? אנחנו לא נוסעים במרץ, אלא השבוע.
איפה קונים כרטיסים משולבים לכמה מקומות?
תודה,
שרית -
בחירת אקווריום לטיולאם רוצים ללכת לדיסנילנד + פארק קליפורניה (אותו מקום), ליוניברסל סטודיוס ועולם הים בסאן דייגו אז משתלם לקנות כרטיס משולב שעולה בערך אותו מחיר רק נותן יותר.
הכרטיס נקרא Southern California Citypass וכולל בנוסף לאמור למעלה גם כניסה לגן חיות בסאן דייגו (אחד משתי אופציות)
הוא גם נותן 3 ימים בפארקי דיסני עם מעבר חופשי ביניהם.
את הכרטיס ניתן לרכוש באינטרנט דרך האתרים של דיסני ויוניברסל (סביר להניח שבעוד מקומות ובטח גם בקופות).
מה שחשוב לדעת שאם קונים באינטרנט אז צריך לקנות מהאתר של המקום אליו תגיעו ראשון כי רק שם תוכלו להפעיל את הכרטיס ולקבל את הכרטיס המגנטי.
אם תקנו ביוניברסל תקבלו יום נוסף ביוניברסל. -
עדכון לגבי הכרטיסמ 2012 לא כולל את גן החיות של סן דיגו -
עדכון לגבי הכרטיסהאפשרות להוספת גן החיות למי שמתעקש... (אני ויתרתי על זה למרות שהיה לי בכרטיס) עדיין קיימת באתר של CityPass בלבד, אבל זה קצת יותר יקר.
כל שאר הדברים עדיין רלוונטיים.
-
בחירת אקווריום לטיולקודם כל, הערה לגבי "יומיים בסן פרנסיסקו או סן דייגו". הנסיעה לסן פרנסיסקו, גם בכביש המהיר ולא בכביש 1, תקח לכם בערך יום שלם ברוטו. אם תרצו לנסוע בכביש 1 הנופי יותר, כדאי להקצות יומיים לנסיעה. לעומת זאת, מלוס אנג'לס לסן דייגו, אם תצאו מוקדם בבוקר לפני הפקקים, תוכלו להיות יום מלא בסן דייגו באותו היום.
אם לא נוסעים לכיוון סן פרנסיסקו, האקווריומים במונטריי ובס"פ לא רלבנטיים. לדעתי במסגרת הזמן הזו, אפשר גם להסתפק בביקור בעולם הים, שם יש שפע של איזורי אקווריומים. -
עדכון לגבי הכרטיסמעניין
אני ראיתי את זה באתר של יוניברסל ושל גן החיות
מוזר שזה לא אחיד