הצעת נישואין בברצלונה
-
היי, אני טס לברצלונה יום חמישי וברצוני לדעת על מקום רומנטי או נוף עוצר נשימה בכדי להציע נישואין לחברתי ..
אשמח לקבל המון הצעות בהקדם
-
הצעת נישואין בברצלונהיש כמה וכמה אבל אולי תשאיר מקום לספונטניות?..
לעיתים בחיים אתה עשוי להגיע לרגע או מקום שבדיוק יתאים למעמד והוא המקום שיעשה לך את זה.
אחשוב על מקומות נחמדים בלי שום קשר-מזל טוב.
ברצלונה בהחלט יעד נפלא למטרה כזו וגם למטרות אחרות-שופינג,כדורגל,ארכיטקטורה ,מזון,חיי לילה ועוד.. -
הצעת נישואין בברצלונה
מקום רומנטי ראוי להצעת נשואין הייתי ממליץ על מרומי פסל קולומבוס
הממוקם בתחילתו של הרמבלס או על הר המונג'וי !
מה שלא תבחר,שיהיה בהצלחה והרבה מזל טוב ! -
הצעת נישואין בברצלונהרונן אכן זה נחמד שהכל יהיה בסופנטניות אך בגלל שאני אהיה פעם ראשונה בברצלונה רציתי לדעת על מקומות יפים,
יש אפשרות לדעת איך אני מגיע למרומי פסל הקולומבוס ולהר המונג'וי ואם אפשר לצרף תמונות זה יהיה נפלא...
-
הצעת נישואין בברצלונהבפסל קולומבוס הייתי רק למטה אז מצרף לך נוף הנשקף ממצודת המונטז'ואיק ומפארק גואל.
אבל קודם מראה כללי של פסל קולומבוס ואחד האריות שמתחתיו.
-
הצעת נישואין בברצלונהועכשיו המבצר במונטז'ואיק
-
הצעת נישואין בברצלונהפארק גואל
-
הצעת נישואין בברצלונהאיך אני מגיע למונטוזיאק והאם זה רחוק מהרמבלס? -
הצעת נישואין בברצלונהןיש עוד המון מקומות נחמדים ואינטימיים כמו כיכר דל נרי ואחרים.
-
הצעת נישואין בברצלונהבברצלונה שום אתר למעשה לא מרוחק.
התחבורה הציבורית מצוינת.
יש מידע מצוין לתייר.
למיטב זכרוני מטרו אחד לכיכר אספניה ומשם יש אוטובוס שמטפס את כל ההר.
אם תרצה להשקיע תוכל גם להעלות ברכבל אך ההפרש במחיר משמעותי.
אם תחליט שכן אבין אותך-לא כל יום מתחתנים. -
הצעת נישואין בברצלונהגם המחשבה הראשונה שלי הייתה על אנדרטת קולומבוס אבל מאד צפוף שם ואם יש רוח, זה גם קצת מתנדנד. אם זוגתך מפחדת ממקומות צרים, גבוהים ולא כל כך יציבים, זה קצת מלחיץ.
אופציה שניה היא באמת פארק גואל. אופציה נוספת היא במרומי הגלגל הענק של טיבידבו אם והיה ופתוח בסוף השבוע הקרוב.
עוד רעיון הוא לאור מזרקות הקסם. -
הצעת נישואין בברצלונהשיהיה במזל
גם לדעתי ליד המזרקות בהחלט מקום יפה ומרשים.
במידה והטיסה באלעל תידע אותם ולפעמים מקבלים צופרים קטנים. -
הצעת נישואין בברצלונהאם כבר בחרת ברצלונה... אז אני מסכימה עם גלית על המזרקות המנגנות על רקע המוזיקה והמים הצבעוניים העולים ויורדים...או למטה ליד המזרקות לעיני כולם...או למעלה במדרגות הצופות למזרקות...ואם תרצה חומר כתוב עם מסלולי טיול כתוב לי מייל -
הצעת נישואין בברצלונהאולי דווקא בביקור ב"סגרדה פמיליה" המדהימה של גאודי. קצת בגלל שזה אחד האתרים המרשימים ביותר בעיר, וקצת בגלל שהמטרה שלך היא להקים משפחה... אז שיהיה במזל טוב, ושהמשפחה תהיה קדושה... -
הצעת נישואין בברצלונהמצטרף
פסגת המונז'ואיק מקום מהמם
(אם תקבל שלילי תוכל לקפוץ למטה
)
בהצלחה
ומזל טוב -
הצעת נישואין בברצלונהתודה רבה לכולם על התגובות... איך אני מגיע לפסגת המונדזיאק?? -
הצעת נישואין בברצלונהלמונטז'וויק(הר היהודים) אתה מגיע באמצעות המטרו לתחנת אספניה ומשם יש אוטובוס העולה עד לראש ההר.
אם מדובר בהצעת הנישואים -מגיעים לכיכר אספניה מול המזרקה במעלה המדרגות אין צורך באוטובוס.(כמובן בלילה ורק בראשון למיטב זכרוני) -
הצעת נישואין בברצלונהקו 55 מכיכר אספניה
בהצלחה -
הצעת נישואין בברצלונהזה הנוף שתראו משם
-
הצעת נישואין בברצלונהעוד רעיון, לבחור ביום שמשי ויפה
אפשר להצטייד במצרכים לפיקניק מהשווקים הצבעוניים,
לשכור אחד מאמצעי התחבורה המקוריים לסייר בעיר ולהתמקם בפינה שקטה באחד הפארקים (הכי פשוט להגיע לפארק סיוטאדלה).
מכונית צהובה קטנה קטנה שנוסעת ברחבי העיר
http://www.gocartours.eu/
ריקשה
http://www.funkycycle.es/
(מידע ומחירים בקובץ המצורף מתוך טייםאווט למתקדמים)
שיהיה בהצלחה ובמזל טוב!