כרטיסי סים בארגנטינה
-
מישהו יודע כמה עולה כרטיסי סים בארגנטינה?
וכמה עולה שיחה יוצאת לדקה ושיחה נכנסת לדקה? -
כרטיסי סים בארגנטינהלי לא היה ניסיון טוב עם סים מקומי, המכשיר מהארץ עבד על תדר אחר, קנינו שם מכשיר מתאים, כי לי היו הרבה שיחות פנימיות, בסופו של דבר דיברנו כל הזמן, גם לארץ בכרטיס חיוג שנקנו שם, כרטיס אסימון לארץ, עלה 10 ש"ח לשעה שיחה, וכרטיס אחר לשיחות פנימיות, זה היה לפני שנתיים, אז שיחה פנימית עם סים עלה 1,20 ש"ח לדקה, לשיחות פנימיות. -
כרטיסי סים בארגנטינהאחלה, פחות או יותר רציתי לדעת מה קורה עם הכרטיסי סים, תודה בנאדם.
אני מנסה לברר אם הפלאפון שלי יתאים לסים מקומי שם או לא...
תאכלס אין לי מושג איך לבדוק את זה..
שמעתי שיש סים של למטייל, 150 שח קנייה, והעלות שיחות מאוד מאוד מאוד זולות, הוא מתאים לכל מקום בעולם.
עדיין מתלבט מה כדאי יותר -
כרטיסי סים בארגנטינהבלי לפגוע בכבודם של למטייל אבל הסים שלהם אולי הכי זול מכל מה שיש בארץ אבל הוא פי בערך בחישוב גס - פי 9000 יותר יקר ממה שיש ביבשת
-
כרטיסי סים בארגנטינהאחלה, זה מה שרציתי לדעת
תודה רבה... -
כרטיסי סים בארגנטינהסים מקומי עלה לי משהו כמו 10 ש"ח (נדמה לי אפילו שהוא עוד אצלי במגירה) אך העלות של זמן אוויר מארגנטינה לישראל יקרה וזה שווה לבדוק מול המפעיל שלך -
כרטיסי סים בארגנטינהלא מתקשרים שיחות בינלאומיות בשום מדינה מסלולרי - למה בכלל ?
בסמארטפון זה חינם / או מטלפון ציבורי / מחשב.
סלולר עם סים מטרתו להיות זמין -
כרטיסי סים בארגנטינההאם הסים הארגנטינאי זול גם בצ'ילה ? -
כרטיסי סים בארגנטינההשיחות מסים ארגנטינאי יקרות מאוד גם בתוך ארגנטינה. -
כרטיסי סים בארגנטינהכן השיחות יהיו רק למקרה הצורך בלבד, לא לפצוח בשיחות ולדבר על החיים ומה הולך...
למקרה ש...
בכל מקרה, איך אני יודע אם הפלאפון שלי מתאים לסים המקומי ? -
כרטיסי סים בארגנטינההוא צריך להיות SIM FREE
פשוט שואלים בחברת הסלולר כאן והאם הוא לא אז מבקשים לפתוח אותו (חינם, על פי תקנות משרד התקשורת) -
כרטיסי סים בארגנטינהלא מספיק סים פרי, התדר או משהו שונה שם, אני גיליתי שם, שניסיתי לקנות סים ארגנטינאי..
-
כרטיסי סים בארגנטינהאחלה תודה רבה חבר'ה... -
זמן אויר יקר מאד מארנטינה-לישראל בסים ארגנטינאיזמן אויר יקר מאד מארנטינה-לישראל בסים הארגנטינאי.
לעתים קרובות התדר לא מתאים לפלאפונים הישראלים ולא תמיד פותחים בארץ את הפלאפונים לסים בכל ארץ, למרות שהחברות הישראליות מחויבות לכך בחוק..
שיחות נכנסות עולות כסף בחלק מהם,
ובסים הבינלאומי הן לא עולות .בארגנטינה ובצ'ילה ולא צריך להחליף בכל ארץ סים, ואפשר לקחת פלאפון ישן -עם סים בינלאומי, ולא להיות עצובים כשהפלאפון הישן אובד.. -
מתקשרים גם מהפלאפונים לישראל,לא רק מהאינטרנטמתקשרים גם מהפלאפונים לישראל,לא רק מהאינטרנט.
בד"כ, למי שיש פלאפון, לא קונה טלכארט כדי להתקשר לישראל. -
מתקשרים גם מהפלאפונים לישראל,לא רק מהאינטרנטשירה
סים בינלאומי (כזה שקונים כאן) עולה בערך $1 לדקת שיחה נכנסת וכ 2$ לדקת שיחה יוצאת לישראל - וזה הכי זול שמצאתי
המטיילים מתווכחים על 2 שקל בנסיעת מונית
אז הם יתקשו לדבר 5-4 במחיר של לילה בהוסטל ?
לא חושב......אפילו אני לא עושה את זה