איך להגיע מניו יורק לוושינגטון?
-
שלום, מה עדיף: רכבת או אוטובוס? והאם הם יוצאים משדה התעופה של ניו-יורק? מודה מראש, מוטי. -
איך להגיע מניו יורק לוושינגטון?יש רכבת שיוצאת ממנהטן (נדמה לי פן סטיישן ברחוב 34 אם אני לא טועה) , אבל אומרים שהיא יקרה ולא הכי מהירה בעולם ..
לעומת זאת יש לך את Mega Bus, Greyhound ועוד כמה חברות אוטובוסים שמבצעות נסיעות יומיות ל - DC וחזור, וזה עולה בערך 30$ כרטיס הלוך חזור אם אתה מזמין באינטרנט. -
איך להגיע מניו יורק לוושינגטון?רכבת עולה בין45 דולר ל 100 דולר ויותר תלוי כמה זמן לפני הנסיעה מזמינים ואיזו רכבת (יש 2 סוגים ההבדל בזמן הנסיעה -לא משמעותי)
הנסיעה נוחה מאד כ4 שעות
מומלץ ביותר -
איך להגיע מניו יורק לוושינגטון?4 שעות?? אין מצב - באוטובוס זה לקח 4 שעות... (ונסעתי פעמיים לטייל בוושינגטון) -
איך להגיע מניו יורק לוושינגטון?שאלה במתמטיקה: רכבת יוצאת בשעה 3 ומגיעה בשעה 0657 כמה זמן נסעה ?
יש רכבות שמגיעות גם בשלוש שעות אבל מחיר הכרטיס יקר לכן נכתב כ-4 שעות . -
איך להגיע מניו יורק לוושינגטון?הייתי שוקלת 2 אופציות נוספות:
1. רכב - זו נסיעה לא מסובכת, קל לצאת משדות התעופה של ניו יורק לאוטוסטרדה שנוסעת לוושינגטון וגם אפשר לעצור קצת בדרך
2. טיסה - אם רכבת עולה 100$ אז כבר שווה לטוס. רק לשים לב שלוושינגטון יש 3 שדות תעופה. אחד ממש בתוך העיר והשניים האחרים רחוקים. אחד בורג'יניה והשני בבולטימור. אם רוצים להגיע לעיר עצמה אז עדיף השדה שנמצא בתוך העיר