מבנגקוק לאיים
-
במסגרת טיול גדול יהיו לנו כ-23-25 ימים לדרום תאילנד - האיים.
אנחנו מתכננים לבזבז כמה שפחות על הנסיעות, איך הכי מומלץ להגיע לאיים? מאיפה כדאי להתחיל? (להגיע למשל הכי דרומה ולעלות חזרה...)
תודה
-
מבנגקוק לאייםתשווה מחירי טיסות, בין חברות התעופה השונות. בנוסף לכך, תבדוק בקופנגאן, באיזה תאריך יש את מסיבת הפולמון בקופנגאן (במידה ואתם מעוניינים) ולפיכך, תבחר מאיפה כדאי לך להתחיל.
-
מבנגקוק לאייםכדי לדעת במדויק באיזה מסלול יהייה הכי סביר אני אצטרך לדעת את תאריך הטיול, אבל בכללי הייתי מציע להתחיל מקוסמוי/קופנגן ולהדרים לקראבי ולאחר מכן לפוקט.
מה הכוונה לבזבז כמה שפחות את מיתכוונת לכסף או זמן? אם זה לזמן אז לרכוש כמה שיותר מוקדם כרטיסי טיסה, ואם זה כסף אז האופציה של אוטובוסים ומעבורות. -
מבנגקוק לאייםהכוונה היא בלבזבז מעט כסף. ואני יודע שההאלף מון ב-7/05 ואנחנו רוצים להיות בו בקופנגן.
מה המסלול הנכון?
פוקט-קופיפי-קופנגן-קוסמוי?
-
מבנגקוק לאייםאגב, הזמן באיים מתחיל ב-30/04...
-
מבנגקוק לאייםלפי התאריכים שציינת זה מסתדר עם מה שהצעתי כבר בהתחלה,שכדי לכן להתחיל בקוסמוי/קופנגן כי אתן מגיעות ב 30/4 ומסיבת החצי ירח היא ב 7/5 ולאחר מכן להמשיך לקראבי ולפוקט.
רק לידיעה מסיבת הפוול מוון היא ב 14/5 וישנה עוד מסיבת חצי ירח ב 21/5..
אז אם אתן מעונינות גם במסיבת הפוול מון אתן צריכות להגיע לקוסמוי/קופנגן בסביבות ה 12/5, אז זה אומר שתתחילו את הטיול בפוקט או בקראבי.