ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול במזרח - אשמח להמלצות!

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    9
    2528
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענבר.
      ענבר. נערך לאחרונה על ידי

ככה:
      עוד אין כרטיס [מעדיפה לקנות כשיש לי קווים כלליים פחות או יותר].

התכנון: הודו, אחריה נפאל, לאוס, קמבודיה, ויהטנאם. [אולי גם לצרף את מונגוליה ואינדונזיה, אבל אפשר גם לוותר.. ויש מצב לקפיצה לתאילנד, אבל לא לחוץ].

הזמן: מרץ [עם אפשרות להקדים טיפה].

הדילמה:
      כיוון שיש ויזה כרגע לגג חצי שנה ועד שאני טסה להודו אני לא מוכנה להתפשר על דרום או צפון [חייבת את שניהם], השאלה היא כמה אספיק בחצי שנה ולכן מה עדיף לעשות - לנחות במומביי במרץ וישר לרדת הכי דרומה [או לפחות עד קוצ'ין], ולהתחיל לעלות לאט לאט [עד שהחום יהיה בלתי-נסבל] צפונה ומשם להמשיך לנפאל וכל היתר,
      או לוותר על העסק כי הבנתי שבמאי כבר מתחמם ברמה היסטרית, לנחות בדלהי, להקדיש חצי שנה לצפון [עד שתיגמר הויזה], וכשנגמרת הויזה לעשות את יתר המדינות ואז לחזור אחרי עוד חצי שנה כשאפשר לחזור להודו ולעשות את הדרום?

מצטערת על הסרבול, אני פשוט כבר שלושה ימים חורשת את האינטרנט ועדיין לא הבנתי מה עדיף לי לעשות ואם אנחת במומביי לא יהיה לי לחוץ מדי מבחינת זמנים.

לצורך העניין,
      כסף יש ללפחות שנה וחצי במזרח.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יעקבס
        יעקבס נערך לאחרונה על ידי

שלושה ימים את חורשת את האינטרנט Rolling Eyes
        לטיול של 3 שבועות אני חרשתי שלושה חודשים Very Happy אז תמשיכי לחרוש
        לאט לאט יתגבש מסלול וכם השאלות הנכונות Very Happy
        מרץ זה חודש לפני תחילת העונה לצפון אז בכל מקרה יש לך בעיה עם הדרום שהעונה מתחילה בערך באוקטובר
        תתחילי במרכז הודו ותצפיני באפריל ,אם תקדימי טיפה אז אפשר להתחיל בפבואר בדרום עד אפריל מעבר לזה יהיה כבר חם
        או כמו שאמרת בטיול הבא תעשי את הדרום
        אפשרות נוספת זה להתחיל באפריל בנפאל ולקוות שתקבלי ויזה בנפאל לחצי שנה ואחרי נפאל צפון הודו לשלושה חודשים ומרכז הודו ודרומה לעוד שלושה חודשים
        אבל כדאי שתמשיכי לחרוש כי נראה לי שלפי השאלות שלך את רוצה שיהיה לך תיכנון לטיול ולא סתם לזרום (שזה גם אפשרות )
        • גולני
          גולני נערך לאחרונה על ידי

כמה זמן את רוצה לטייל?
          • ענבר.

היי יעקב,
            תודה רבה על ההמלצות.
            צודק, אמשיך לחרוש את האינטרנט Smile
            כמובן שהתכנון הכללי הוא לזרום וברור לי שכמה שאתכנן - ייצאו דברים אחרים בסוף, פשוט לא מצליחה לשרטט אפילו קווים כלליים בנתיים.

ודאי אחזור לפה בקרוב עם שאלות ממוקדות יותר.

גולני,
            התכנון הוא כרטיס פתוח ואחזור כשאחזור. הכיוון שמסתמן כרגע הוא שנה, אבל יש גם אופצייה ליותר.
            • גולני

אכן קצת בעיה להגיע לכל המקומות בהתאם למזג האוויר הרצוי. התכנון האופטימלי נראה לי אם את "חייבת" בהודו גם את הדרום וגם את הצפון זה דבר ראשון להוציא ויזה לחצי שנה ולהקדים את הטיסה להודו(לבומביי) לתחילת פברואר (או טו טו...) פברואר מרץ לטייל בדרום (כבר חם במרץ) משם לנפאל באפריל, חודשים מאי - יולי צפון הודו ומשם טיסה למדינות דרום מזרח אסיה באוגוסט.אולי מוקדם קצת להגיע לשם באוגוסט, (עדיין עונת המונסונים) אך זה נראה לי הרע במיעוטו. תבדקי מה המצב באוגוסט בלאוס ויטנאם קמבודיה ואולי תתחילי בכלל בתיאלנד שם בדרך כלל מטיילים כל חודשי השנה ותדחי כמה שניתן את המעבר ללאוס ושות...
              את חייבת בתכנית זו ויזה לחצי שנה עם שתי כניסות שמצויין בה -בלי תקופת צינון של חודשיים ממדינות שכנות (נפאל במקרה שלך)
              בהצלחה Smile
              • cillam
                cillam נערך לאחרונה על ידי

גולני ויעקב היי Smile

גם טיול וירטואלי שווה משהו לא ?? גם אם אחרים עושים אותו למעשה!!

דרך אגב עינבר, לפי הבנתי , אם אין לךדרכון זר, אינך יכולה להכנס לאינדונזיה!
                • ענבר.

היי גולני, תודה רבה..
                  אפשר להבין מה בדיוק אומרת הויזה של הבלי תקופת צינון?
                  האם ניתן לעשות ויזה עם תקופת צינון ולמעשה לצאת לנפאל ולחזור להודו [כך אפשר להיות בהודו למעשה יותר מחצי שנה?], או שכבר מת מן העולם?
                  אהבתי את ההמלצה ולקחתי לתשומת לבי, אך לגבי מה שאמרת על להתחיל בתאילנד, לא מסוכן מדי להוציא שם את הויזה, כלומר- זה לא סיכון שייתנו משם להודו רק לשלושה חודשים במקום חצי שנה? [לצורך העניין, בתאילנד כבר הייתי כך שהיא די מיותרת במשוואה, אלא אם כן היא תהיה לקפיצה במעבר בין מדינות..].

סיליאם, תודה, אם כך ויתרתי על אינדונזיה 🙂
                  • גולני

ויזה להודו מתיאלנד או מנפאל רק ל3 חודשים. אם תתחילי בדרום הודו לחודשיים ותעברי לנפאל באפריל ומשם חזרה להודו תוכלי לטייל בהודו 5 חודשים שזה לא רע בכלל Razz .לשם כך חובה ויזה לחצי שנה עם ההערה של אפשרות לכניסה חוזרת בלי תקופת צינון.
                    • אחת מהטובות
                      אחת מהטובות נערך לאחרונה על ידי

חברים הוציאו ויזה להודו מבנגקוק בתחילת ינואר וקיבלו לחצי שנה.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון