ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה להודו - דרך מוסקבה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    5325
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ido_we
      ido_we נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      אני טס להודו ב-7 לאפריל ועושה קונקשיין במוסקבה. יש לי 24 שעות להעביר בעיר. רציתי לשאול אנשים שעשו את אותו המסלול - מה הן עלויות הלינה בעיר? תחבורה מהשדה למרכז העיר? אוכל? וכו'...כמו כן אשמח לקבל מידע, אם יש, על מזג האויר בתקופה הזו במוסקבה...

תודה מראש
      עידו
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יעקבס
        יעקבס נערך לאחרונה על ידי

פורום אירופה זה המקום
        • ziv89
          ziv89 נערך לאחרונה על ידי

טיסה להודו - דרך מוסקבה
          אהלן, עשיתי את הטיסה הזאת באוגוסט האחרון.

הכול הלך חלק מבחינת זמנים והספקתי גם לקונקשן מדלהי צפונה שהיה 3 שעות אחרי הנחיתה בדלהי.

במוסקבה כדאי מאוד לצאת משדה"ת, אפשר להישאר בו אבל זה לא סימפתי. ממליץ בחום על הוסטל מגניב בשם Godzillas שנמצא במרכז העיר, לא רחוק מהכיכר האדומה, שהיא ההיילייט של העיר.

אני שילמתי שם על לילה 28 דולר לחדר משותף (דורמיטורי), אבל ישראלי שהכרתי בטיסה הזמין מקום מראש באינטרנט וזה עלה לו רק 14 דולר. שווה ממש.

משדה"ת לוקחים אוטובוס קו 817 (משהו כמו שעתיים נסיעה - כן, כן) לתחנת הרכבת, ומשם נוסעים למרכז העיר - אני לא בדיוק זוכר איך אבל תדפיס מראש מפה של קווי הרכבת של מוסקבה.

שווה לטייל עד שעות הצהריים (של היום שלמחרת הנחיתה), ואז לחזור לשדה"ת.

אני לא קניתי שום אוכל, רק על התחבורה הציבורית והלילה הזה שילמתי סה"כ 35 דולר, וזה היה שווה. שלא יפחידו אותך שזה המון כסף, זה נכון רק אם לוקחים מוניות.

אני לא בדקתי מראש כלום על מוסקבה כי תכננתי להישאר בשדה, אבל פגשתי 2 ישראלים ויחד נסענו להוסטל הזה. היה שווה.

לגבי מזג אוויר - שוב, אני לא יודע, אבל בטח ממש קר..

בהצלחה, והכי חשוב - תיהנה בהודו!!
          • ido_we
            ido_we נערך לאחרונה על ידי

טיסה להודו - דרך מוסקבה

היי
            תודה על המענה!
            כמה זמן זה נסיעה ברכבת למרכז העיר?
            למה לא סימפטי להישאר בשדה? אני נוחת רק בשמונה בערב..אם לוקח רק שעתיים להגיע לרכבת אני שוקל להעביר את הלילה בשדה ורק מוקדם בבוקר לנסוע לטייל במרכז..
            אתה בכל זאת יודע מה מחירי המזון שם + -, שמעתי סיפורים על זה שמחירי המזון המהיר או הבסיסי בסופר הם בשמיים..יש אמת בזה?

תודה!
            • ziv89
              ziv89 נערך לאחרונה על ידי

טיסה להודו - דרך מוסקבה
              אתה תנחת בשמונה בערב, ותראה שהטרמינל ממש ריק מאנשים, זה לא נעים להישאר שם.. ויכולים גם לבוא לפנות אותך. אני פגשתי 2 בנות שנשארו ללילה, כך שרוב הסיכויים שלא יפנו אותך, אבל אני לא בטוח לגבי זה.

לגבי רכבת - אני כמעט בטוח שאין רכבת משדה התעופה עצמו, ושהפרוצדורה היא כמו שאמרתי קו אוטובוס 817 לתחנת המטרו הראשונה ומשם למרכז העיר.

אתה יכול לצאת משם גם בבוקר, אבל במחיר כ"כ זול כמו שכתבתי של הוסל גודזיל'ס, נראה לי שווה לצאת בערב.

לגבי מחירי מזון - לא קניתי שם כלום מטעמי כשרות, אבל זה תלוי, אם אתה קונה משהו קטן בקיוסק, זה לא יקר, אבל אם תיכנס למסעדה, אפילו פיצה האט, זה יקר. תמיד אפשר להביא משהו מהבית, זה פחות מיממה אחרי הכול. בכל מקרה, תחבורה ציבורית+לינה בהוסטל זה לא יקר כמו שאומרים..

ועוד עצה - כשאתה מסתבך, כדאי תמיד לפנות לצעירים, הם בדר"כ נחמדים ועוזרים, לעומת המבוגרים שלא יודעים אנגלית וגם מאוד לא נחמדים.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון