דרום אמריקה 3 חודשים
-
היי לכולם,
אני וחברות שלי מתכננות טיול לש כשלושה חודשים בארגנטינה,ברזיל וצ'ילה או פרו, חשוב לנו ממש לדעת מהי העלות של טיול כזה?!!
ועוד שאלה לגבי העונה במידה ואנו מתכננות לטוס מתחילת יולי עד סוף ספטמבר זה סבבה מבחינת העונה או שעדיף לטוס בעונה ולדחות סמסמטר?.. -
דרום אמריקה 3 חודשיםקודם כל למה צ'ילה או פרו ? או שהבנתי לא נכון את הכתוב.
בתאריכים שאת מגיעה המדינה היחידה שעומדת בתנאים היא פרו ולכן תעשי את פרו, בוליביה ואקוודור ואולי גם או קולומביה.
זה כ 8000$ הכל כלל טיסה מהארץ
איתן - ריוונדל לימה
הוסטל חדש ומודרני
בשכונת מיראפלורס לימה פרו -
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרועדיף להגיע בעונה לארגנטינה (זיגזג ארגנצ'ילה)
ולקרנבל בברזיל +בוליביה\פרו.
מפלי איגווסו (גבול ארגנטינה\ברזיל),נראה לי שאפשר להגיע בכל מקרה בכל עונה.תשאלי כאן את המומחים שיעדכנו.
להיות בדרום אמריקה ןלהחמיץ את ארגנטינה, לדעתי, חבל. -
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרושירה, אני חייבת לדעת כמה ארגנטינה משלמת לך עבור כל הפרסומות שאת עושה לה... אני מאד מאד מאד אוהבת את ארגנטינה, הייתי רק שם, בדרום צ'לה ובאורוגוואי, ואני בכל זאת לא ממליצה לבנות לטוס לשם. הם רוצות לטוס ביולי, שזה ממש לא בעונה של ארגנטינה, ועם כל האהבה שלי למקום אני לא חושבת ששווה לדחות סמסטר בשבילה.
אמרת ש"להיות בדרום אמריקה ןלהחמיץ את ארגנטינה, לדעתי, חבל". מסכימה שחבל, אבל זה ממש לא צריך להיות שיקול לדעתי. יש עוד מלא מקומות מדהימים בדרום אמריקה (נכון, לא הייתי בהם אבל יש לי אין ספור חברים ובני משפחה שהיו בשאר היבשת ומספרים כאלו סיפורים וחוויות משאר המדינות) ואני בטוחה שהן יהנו מאד, כי לדעתי זה הכל תלוי בחבר'ה שהן תפגושנה שם. את יכולה להיות במקום הכי יפה בעולם, אבל אם תהי עם אנשים נוראים לא תהני שם כלל. אני גם ממש לא מתה על הנחרצות בכל מחיר שיש לריוונדל לגבי פרו, אבל זה בהחלט נשמע כמו אופציה יותר טובה.
אני מקווה שלא תחשבי שיש לי משהו אישי נגדך, ממש לא, ואני שמחה שאת אוהבת את ארגנטינה, אבל שמתי לב שאת ממליצה עליה לא משנה מה שואלים (לדוגמאת הבחור שחיפש טיול עם חופים בטן גב....).
ודרך אגב ריוונדל - 8000 דולר עבור 3 חודשים בפרו, בוליביה ואקוודור? זה נשמע לי המון אפילו אם זה כולל טיסה...לא הוצאתי ככה על שלושה חודשים בארגנטינה, צ'ילה ואורוגוואי.... -
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרוהמטיילים חיים בבועה, המחירים ביבשת עלו פלאים.
בכל מקרה הכנות זה 2000$ לטיול (טיסה, ביטוח, חיסונים, ציוד) אם לא יותר.
הממוצע ביבשת עומד על 1600$ לחודש למדינות הללו. אני מפנק כאן בכסף לקניות, טיסות שכדאי לעשות לאור העובדה שהזמן קצר וחבל לשרוף אותו על נסיעות מיותרות.
בכל מקרה, לחופש כזה יוצאים לעתים נדירות ולכן זה הזמן להביא כסף ולטוס ולא להתקמצן על אטרקציות
שיהיה בכיף
-
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרוחברה, תודה רבה לכם על המידע!!
אמממ כנראה שבסוף נדחה סמסטר כי אנחנו לא רואות את הטיול בדרום אמריקה בלי ארגנטינה ובא לנו להיות שם בשיא העונה!!
החלטנו שנלך על ארגנטינה פרו וברזיל וננסה להכניס את צ'ילה או בוליביה שום דבר לא סגור עדיין!! אנחנו עוד בתהליכי חיסכון, בגדול זו התוכנית וכמובן הכל בעזרת ה'!!מניחה שעוד איעזר בכם בהמשך,עזרתם המון תודה!!! -
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרוהי, אני עשיתי ביולי ספטמבר האחרון טיול של 3 חודשים - פרו, בוליביה וקצת מארגנטינה. נכון, לא ראיתי הרבה חלקים יפים ומומלצים מארגנטינה, אבל הייתי באיגואזו ובבואנוס איירס המדהימה, ויש חברה שהיו איתי וירדו גם לברילוצה ואפילו יותר דרומה גם בתקופה הזאת. לדעתי כל מדינה בדרום אמריקה היא חוויה בפני עצמה, ובכל אחת מהן אפשר להיות 3 חודשים ויותר, אבל באמת שלא הייתי פוסלת את אופציית פרו ובוליביה כל כך מהר- יש בהם קסם אותנטי של מדינות עולם שלישי שאין כל כך בארגנטינה... ושלא תביני לא נכון- מאד אהבתי את ארגנטינה ואני מקווה לחזור לעשות השלמות.. יש לי רעיון בשביל- אם כבר ככה את חושבת לדחות סמסטר- למה שלא תעשי טיול ארוך יותר ממה שתכננת ותספיקי הכל? גם ככה יהיה לך עוד חצי שנה אח"כ לעבוד...
לגבי עלויות- לי עלה 27,000 שקל- כולל הכל (ציוד, טיסה, חיסונים והכל...) בגדול הערכה של 1600 דולר לחודש היא ריאלית מאד. קחי בחשבון שזה מאד אישי והיו כאלה שטיילו איתי והוציא 1000 דולר, ויש כאלה שהוציאו 3000...
תהנו! -
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרוהאמת שעדיין שום דבר לא סגור..יש בגדול תכנון של ארגנטינה פרו וברזיל ממש בא לנו בולביה ,יכול מאוד להיות שאכן נאריך את הטיול ל4-5 חודשים כדי להספיק יותר, בכל אופן המון תודה!!
כל חוות דעת עוזרת לנו מאוד
-
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרואני ממש חששתי מבוליביה ואפילו חשבתי על האופציה לעבור מפרו לצילה, ואז רק לעשות את הסלאר, אבל בסופו של דבר מאד נהנתי בבולביה, יש בה משהו אחר מהמדינות האחרות, קצב אחר, ונפים בתוליים ומדהימים..
אבל איפה שתטיילו אני בטוחה שתהנו... -
עדיף להגיע בעונה לארגנטינה ולקרנבל+פרואני מתארת לעצמי!! לפי מה שקראתי בוליביה עוצרת נשימה!!..מקווה שהכל יסתדר וייצא לפועל בעזרת ה'..
)