SIM בינלאומי או מקומי בסין?
-
היי, אני עוד כחודש יוצא לטיול של חודש בסין ואני מתכנן לעשות COUCHSURFING כך שאני אצטרך טלפון בשביל ליצור קשר עם אנשים מקומיים כמו גם בארץ.
באוסטרליה אני זוכר שקניתי לתקופה של כחודשיים SIM של חברה מקומית PREPAID וזה היה מאוד זול ומוצלח, השאלה היא האם יש טעם לחשוב על משהו כזה גם בסין או שסים בינלאומי הוא יותר רלוונטי.
דרך אגב אני אהיה באירלנד לשלושה שבועות ממש לפני סין והשאלה תקפה בעקרון גם לשם =]
תודה מראש! -
SIM בינלאומי או מקומי בסין?לא משנה איפה תהיה , תמיד סים מקומי עדיף על שיחות בינלאומיות , שיחות מסים מקומי זולות בצורה משמעותית על סים בינלאומי , קח איתך מכשיר פתוח ובכל מדינה תרכוש סים מקומי , שניתן להוסיף לו כסף בעת הצורך . -
SIM בינלאומי או מקומי בסין?השאלה האם סים שרוכשים ,למשל, בביג'ין יעבוד בכל מקום אחר בסין? -
SIM בינלאומי או מקומי בסין?כן, אבל בנושא הזה גם חשוב לדעת אם יש בכלל אופציה זמינה בסין(אני נוחת תחילה בבייג'ינג) לקנות כרטיס PREPAID, כי מכל החיפושים שאני עושה אני רק מגיע לכרטיסים PREPAID שנמכרים בחו"ל בשביל סין, למעשה כרטיסים בינלאומיים. -
-
SIM בינלאומי או מקומי בסין?זה נראה מגניב אבל ת'כלס זה יוצא בערך כמו לקנות סים בינלאומי בלמטייל... -
SIM בינלאומי או מקומי בסין?אין שום בעיה לקנות כרטיס prepaid בסין, גם לא חושב שמישהו ינסה למכור לך משהו אחר כי זה אומר שאתה צריך חשבון בנק שישוייך לכרטיס...
כרטיס אמור לעלות משהו כמו 50 יואן כאשר לרוב יהיה בו איזה 30-40 יואן לשימוש. כשרוצים לטעון קונים כרטיס טעינה בסכום אותו רוצים לטעון ואז צריך להתקשר למספר שרשום ולפעול על פי ההוראות, או לתת למוכר את הפלאפון שיעזור לך.
שיחות נכנסות הן בד״כ בחינם במחוז בו נקנה הכרטיס, לא משנה אם בינלאומיות או מקומיות. שיחה בתוך סין מאוד זולה, לא צריך לעלות יותר מ 0.3 יואן לשיחה יוצאת. שיחה יוצאת לחו״ל עולה בסביבות שקל שניים לדקה. -
SIM בינלאומי או מקומי בסין?השאלה אם הכרטיס תקף בכל סין או רק לאזור מסויים.
בכל מקרה אם המחיר הוא 2 ש"ח זה לא זול , בהודו המחיר הוא כ80 אג' לדקה ובתאילנד 18 אג'. מצד שני אתה יכול נצל אותו לשיחות בתוך סין. כך כמו שכתב מישהו , סים מקומי בד"כ עדיף אם כי לא בכל מקום .
בארץ יש חברה שנקראת סים זול שמוכרת כרטיס סים לארה"ב ואתה מדבר חופשי ב5$ ליום גם בתוך ארה"ב וגם לארץ. -
SIM בינלאומי או מקומי בסין?5$ ליום זה יקר, וואו...
ו1-2 שקלים לדקה זה גם לא זול, אבל זה נראה לי עדיף מכלום =P -
SIM בינלאומי או מקומי בסין?הסים תקף בכל סין ולא רק במחוז בו הוא נקנה.
1-2 שקל לדקה זה אכן לא כזה זול אבל נראה לי הכי זול יחסית לאלטרנטיבות בסין. בכל מקרה הכי משתלם זה שיתקשרו אליך ולא לבצע שיחות יוצאות לארץ.