ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכישת כרטיסי רכבת בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    7
    19
    7080
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tonis
      tonis נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו מכיר אתר לרכישת כרטיסי רכבת בסין, דרך האינטרנט.
      חוץ מ-
      http://www.travelchinaguide.com/china-trains/trainBook.
      לשם צריך כתובת בסין למשלוח הכרטיסים וגם העמלה מאוד גבוהה
      רוב תודות
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • orly064
        orly064 נערך לאחרונה על ידי

רכישת כרטיסי רכבת בסין
        עד כמה שידוע לי, יש בעיה להזמין כרטיסים לרכבת בסין מחו"ל. מה שעושים זה פשוט מזמינים בסין עצמה (בתחנות הרכבת או דרך סוכנות/ גסטהאוס).
        • mectype
          mectype נערך לאחרונה על ידי

רכישת כרטיסי רכבת בסין
          היי tonis,

אין בעיה להזמין כרטיסי רכבת בסין כמו שאורלי אמרה - בתחנת רכבת עצמה, או דרך ההוסטל (בד"כ עם עמלה של 20-30 יואן).
          צריך לקחת בחשבון שלנסיעות בין ערים גדולות, או נסיעות ארוכות, למשל כמו בייג'ינג-צ'נגדו, בייג'ינג-שיאן, צ'נגדו-גווילין וכו' וכו' עלול להיות מצב שיהיו כרטיסים רק שבוע מראש. אם לא לחוצים מבחינת זמנים, זו אופציה טובה (למשל אם הגעתם לבייג'ינג ואתם רוצים לשהות באזור שלה כשבוע). בין ערים פחות גדולות יכול להיות כרטיס לכמה שעות קדימה גם.
          • גילי ט
            גילי ט נערך לאחרונה על ידי

רכישת כרטיסי רכבת בסין
            היי
            אוסיף 2 דברים -
            1. ככל שמתקרבת העונה מומלץ באמת לקנות כמה ימים קודם.(מתי הנסיעה?)
            יש גם ספסרים שקונים כמות גדולה ואז לא נשאר, גם אם זה יצא למכירה באותו יום (!).. אבל תלוי כמובן לאיזה יעד, לא לכל היעדים זה כך.

2. צריך לשים לב לאיזה סוג רכבת קונים , אני ביררתי באינטרנט על רכבת והיה כתוב מחיר 100 יואן(לא קניתי, רק ביררתי לדעת מחיר). כשבאתי לקנות בקופה הקופאית אמרה שעולה 185. לא היתה לי ברירה אז קניתי, וכשעליתי לרכבת הבנתי שהיא רכבת מהירה חדשה (בולט טריין). לכן המחיר היה גבוה.
            אגב, הייתי המערבי הראשון שנסע בה.. חוויה יקרה אבל יש גם כאלה Smile

• papkin
              papkin נערך לאחרונה על ידי

רכישת כרטיסי רכבת בסין
              אי אפשר להזמין כרטיסים לרכבות מחוץ לסין.
              אין שום בעיה להזמין רכבות בתחנת הרכבת עצמה יהיה שילוט באנגלית לכרטיסים,באים עם היעד שרשום בסינים מתוך הלונלי פלנט נגיד,כותבתים איזו שעה ואיזה תאריך אתם רוצים,מצביעים על סוג המחלקה הרצויה בשיחון של לונלי פלנט ותוך 2 דקות סיימתם.
              כיום סין כדי להלחם בספספרים מוכרת כרטיסים לפי תעודות זהות,לכן כתיירים תצטרכו להציג פספורט מאוד חשוב.
              מוסיף אתר של לוחות זמנים ומחרים באנגלית.
              רצוי לקחת כרטיס רכבת איזה יומייםן שלוש לפני נסיעה כדי להיות רגוע.
              • אתר הרכבות
              • tonis

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                רוב תודות לכל המשיבים.
                הבעיה היא שאני זקוקה לכרטיסי רכבת לאותו היום בו אני נוחתת, כך שלא קיימת עבורי האפשרות לרכוש במקום.
                עם זאת מצאתי אתר שמאפשר לרכוש דרכם ושהכרטיסים ימתינו בקופת תחנת הרכבת, האם מישהו מכיר?
                http://www.chinatripadvisor.com/train/
                • papkin

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                  אפשר להשיג כרטיסים גם באותו יום במיוחד אם יש הרבה רכבות בקו הזה בכל יום למשל אני נחתתי בשאנגחאי ולאותו ערב לקחתי כרטיס רכבת לנאנג'ינג
                  • mectype

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                    papkin, זה מאוד תלוי לאיזה יעד... רכבות מבייג'ינג בד"כ מאוד עמוסות..
                    לא הייתי לוקח את הסיכון של למצוא את עצמך 20 שעות בעמידה Smile
                    • papkin

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                      שוב תלוי באיזה קו,תלוי עם הרכבת יוצאת מהיעד שלכם או רק מאספת,מבייג'ין הרכבות יוצאות ריקות כך שהסיכוי למצוא כרטיס גדל,אם יש בקו הזה עשרים רכבות ביום לא אמורה להיות בעיה,וגם תלוטי בתקופה כל עוד לא מדובר על חגים או סופ'ש לא תהיה בעיה.
                      בשאנגחרי חיים יותר אנשים מבייג'ין ובכל זאת ב16:00 הגעתי לתחנת רכבת ב18:20 יצאתי ברכבת ליעד החדש.ולא בעמידה אלא בישיבה ברכבת מהירה ונוחה.
                      • tonis

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                        מדובר ברכבת לילה מקונמינג לליג'יאנג. זה גם מצמצם את האפשרות
                        ל soft sleeper. יום חמישי בלילה.
                        • papkin

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                          תעשו בדיקה באתר שהבאתי תראו בדיוק לוחות זמנים ועלויות
                          • אריק הישן
                            אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                            - האתר שהביא פפקין הוא של CHINATRAVELGUIDE ןבמחירים שלהם מסתתרת עמלה. אף סוכנות אינה עושה שירות בחינם. הם מוכנים לקנות כרטיסים עבור המטייל ולהביא אותם למלון שלו.
                            - האתר השני שנזכר כאן chinatripadviso מצהיר שהוא מוכן לקנות כרטיסים והם יחכו למטייל בקופת הרכבת (לא ברור לי אם זה אכן אפשרי). בהשוואה מול האתר הקודם (אותו כרטיס, אותו תאריך, אותה רכבת) הם נמצאו לי במקרה הספציפי שלי הרבה יותר יקרים.
                            - והבעיה הכי חמורה: אתה משלם נניח בכרטיס אשראי, ומה קורה עם הכרטיס לא מחכה בקופה או לא מגיע למלון שלך???? איך תברר ואיך תתלונן???

במקרה שלי: אני נוחת ב-10:30 בבוקר והרכבת שאני מעונין בה יוצאת כל יום בשעה 5 אחה"צ. מרחק של 40 שעות נסיעה ברכבת יש לי. כנראה לא תהיה לי ברירה אלא לקחת מלון לפחות ללילה אחד ולנסות לסדר הכרטיס דרכו.
                            • papkin

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                              אניהב אתי את האתר כדי לקבל מידע לא כדי להזמין המחיר דרך אגב הוא המחיר בקופה וזה אני אומר לך נכון לאוקטובר 2011
                              • סינסקו פרוסוס
                                סינסקו פרוסוס נערך לאחרונה על ידי

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                                יש לי גם כמה שאלות על הרכבת ואשמח לתשובה:
                                א. איך רישות הרכבת בסין? יש בכול מקום?
                                ב. כמה זמן לוקח למשל לרכבת ממוצעת להגיע מיאנג שו לצפון? (מרגיש כמו שאלה מתמטית לבגרות הא?)
                                ג. איך העלות ביחס לדוגמה למחירים בהודו?

תודה לכם!
                                • אריק הישן

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                                  א. אין בכל מקום. בהרים הגבוהים אין וגם לא במקומות קטנים. תחפש באינטרנט ותמצא מפת רכבות ותיעזר בה.
                                  ב. זמן הרכבת הוא פונקציה של מהירותה. יש בסין גם רכבות של 350 קמ"ש והן גם הרבה יותר יקרות מרכבות איטיות יותר. מאד קשה לענות על שאלה כזו.
                                  ג.הרכבות בסין הן הרבה יותר יקרות מאלו של הודו.
                                  אני מציע שתבחר לך 2 ערים ותבדוק בלינקים שניתנו למעלה את הרכבות המקשרות אותם ואת המחירים.
                                  • סינסקו פרוסוס
                                    סינסקו פרוסוס נערך לאחרונה על ידי

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                                    אחלה, בהחלט אחפש. אך מטרידה אותי העובדה שהרכבות שם יקרות משמעותית. האם יש דרך טובה יותר להתנייד בסין? האם ישנה אפשרות של טרמפים או "מכוניות איסוף" מפוצצות אנשים?
                                    • mectype

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                                      היי סינסקו..
                                      אולי העלו את המחירים? כי אני זוכר שהיה יחסית זול בסין... (לא הייתי בהודו.. אבל אני מניח ששם זה יותר זול)

לנסיעות ארוכות (כאלה של יום פלוס מינוס ברכבת) אני באמת ממליץ בחום אם אפשר, לעלות על רכבת ולא בדרכים אחרות. אם אתה בקטע של לחסוך - אתה יכול לקנות hard-seat ולהעביר בו את הנסיעה. זה כמובן לא הכי נוח בעולם.. אבל זה יוצא די זול, בערך חצי מחיר מ hard-sleeper.

אתה יכול לעלות על אוטובוסים - אבל אני בספק אם זה יהיה זול משמעותית יחסית לרכבת, ובטוח לא יותר נוח. הסליפרים הסיניים הם סוג של סד עינויים אם אתה מעל 1.75 מטר (בלי יכולת להתמתח לילה שלם זו בהחלט חוויה שאני לא ממליץ, אם כי לפעמים אין ברירה).

אפשר כמובן להתנייד בטרמפים עם משאיות וכאלה. ברוב המקומות הסינים היו ממש אדיבים, ואף פעם לא דרשו כסף. (בשינג'יאנג הם - האויגורים - דווקא כן.. תמיד)
                                      אז זו כמובן עוד אופציה זולה, אבל שלוקחת הרבה זמן, כי אתה לא קובע את הזמנים.

באמת שממה שזכור לי, התחבורה בסין הייתה אחד הדברים שהיו לי איתו הכי פחות בעיות.
                                      • אריק הישן

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                                        אם אתה מתכוון לטייל בסין תביא בחשבון שנסיעות וכניסה לאתרים הם מאד יקרים. אוכל (בעיקר אוכל רחוב) ולינה (בפנימיות) הם זולים יחסית.
                                        אני לא מצאתי אופציות תחבורה זולות בסין....אבל אולי אחרים פה יודעים.
                                        • papkin

רכישת כרטיסי רכבת בסין
                                          לא הייתי בהודו אבל כשדברתי עם חבר שהיה שם והשוונו מחרים סין יקרה מהודו בכל אספקט,וזה ברור מאליו מדוע כי גם רמת הפיתוח של שתי המדינות זה עולם שונה לגמרי.
                                          יש רכבות כמאט בכל חור גם באזורים מרוחקים וגם הררים אפילו בלאסה בירתה של מחוז טיבט ב4500 מטר מעל פני הים.
                                          יש כמובן כפרים קטנים בהרים שאליהם בקושי כביש יש זה ברור באתר שהבאתי אפשר לבדוק שתי נקודות ולראות אם יש רכבת בינהן.
                                          ב) קשה להגדיר זמן יש סוגים שונים של רכבות ישירות מאספות אקספרס מהירות ומהירות מאוד חח.
                                          אוטובוסים לא נסועים לכל מקום וליעדים רחוקים עוד יותר נדיר מדובר בעיקר באוטובוסי שינה אבל מבחינת הנוחות והתזמון הייתי בוחר ברכבת לדעתי,במיוחד בנסיעות ארוכות.
                                          טרמפים רשמית אסור וקח בחשבון מחסומי משטרה ויכולים לעשות בעיות,אכן הסינים מאוד נדיבים האוייגורים בשינג'יאנג זה ידוע יצא להם שם של איך נגדיר זאת בעדינות סוחרים ממולחים חחח למרות ששוב לא בא להכליל אבל הם יודעים לעשות את הכסף גם מהכרות שלי. (וזה ליגטמי )
                                          • 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון