מפה ליער השחור
-
היי לכולם
יש מבצע באחד מאתרי הגרופנים מפה של מישלין ב 32 ש"ח במקום 65
אני מתכננת טיול ליער השחור, איזה מפה מומלץ לקנות?
-
מפה ליער השחוראין לי אותו כרגע מול העיניים, אבל קנינו מפה שבדיוק מכסה את כל האזור, חושבת שהוא נקרא דרום-מערב גרמניה.. -
מפה ליער השחוראחלה מחיר.
מפת מישלין שמספרה 545. קנה מידה 1:300,000 (זה מה שיש לי) -
מפה ליער השחוראפשר לקבל קישור לקופון?
תודה -
מפה ליער השחוראכן כמו שיעל כתבה, מספרו 545
Germany south west map -
מפה ליער השחורתודה -
-
הקישור לBUY2המפה של גרמניה היא לאזור בוואריה, לא היער. -
הקישור לBUY2שושי,
המפה של צרפת,לאזורים שנטייל בהם?.
כדאי לרכוש ??
אמה
*אין לי מפה בכלל,מסתמכת על מחשב וג'.פי.אס -
מפותאני תמיד לוקחת, קודם כל רגילה מלפני הג'י פי אס להסתדר עם מפות, שנית, בימים גשומים הוא אלול לא למצוא קליטה, זה קרה לנו פעמים, שנית, אני יותר רגוע לבדוק קודם מאיפה הוא רוצה לנסוע.
יש גם מצבים שלא בדיוק מבין מה אני רוצה, אז מחפשת עיירה בקרבת מקום.
אבל אמה, אני עוד ירוקה בעיניין GPS.
אני גם אוהבת עם המפה בבית לבדוק בדיוק מסלולים שהכנתי בגוגל, לא יודעת האם זו רק אני, או חייבים
-
הקישור לBUY2אני תמיד לוקחת גם מפה של מישלן (או של AAA בארה"ב).
כשהיינו ביער השחור היו המון כבישים סגורים בגלל עבודות או בגלל מפולת אבנים. ה-GPS שלח שוב ושוב לכבישים הסגורים. מפה עם מבט נרחב של האיזור עזרה מאד בהגעה ליעד.
קניתי קופון ואקח בממסי מפת צרפת 523 (מקוה שבאמת זו המפה המתאימה לאלפים הצרפתים). -
הקישור לBUY2קניתי קופון, אני בדר"כ קונה מפה ע"מ לתכנן את הטיול וגם לוקחת אותה לטיול כגיבוי. -
מפותריקי, קניתי : Haute-Savoie, וזה בדיוק האזור, אבל אולי שלי יותר ממוקד, וזה שאת אומרת כולל את כל האזור, טוב, כבר תראי בממסי.
-
מפותפעמיים,היו נחמדים אלינו .ביקשתי מפות בהשכרת רכב וקיבלתי ספר מפות במינכן וגם ברומניה.היה נוח מאוד,ולא המפה הגדולה שצריך לקפל.
ביער השחור,הג'יפי לפעמים סובב אותנו אבל תמיד הוציא יפה מכל פלונטר.ברומניה קיבלנו ג'.פי מקומי שלהם והוא היה בסדר גמור,בדקתי עיירות מול מפה שלהם.אפילו לא התבקשתי להחזיר.
לא נראה לי בהרץ או שלמה יביאו מפה,בקושי רכב אוטמטי הסגתי.
טוב מחר אקנה גם,רק מקווה שהיא לאזור המתאים.
לילה טוב,
אמה -
מפותבנות, המפה לאזור האלפים הצרפתיים, מספרה בדיוק מה שריקי כתבה 523 (לי יש את המפה KM 2 = 1 CM). אני נוהגת לקנות מפה לכל טיול, אני אוהבת את עניין המפות, ככה אני לומדת על אזור הטיול. אי כי לפעמים זה נשמע "מיושן".
בטיול מלפני כשבוע, לא יצא לי בכלל לפתוח מפות. תוכנת הניווט I GO שהותקנה על הנייד - לא אכזבה אפילו פעם אחת.
אז כמו שהבנתן אני בעד מפות, תמיד
-
מפותיעל,
מפות,מפות...
אבל לא נשמע קצת על חופשונת???
אמה -
הקישור לBUY2עינת תודה על הקישור
וגם ל-הלהר שהעבירה אליי אתמול בתיבת המסרים. -
הקישור לBUY2תודה גם ממני,
בנוסף תוך כדי דיפדוף בקופונים,ולמרות שאנו כאן בפורום כבר יותר מספר טיולים
,יש קופונים לספרים
וואו,,,לפני שמוחקים אותנו
http://www.buy2.co.il/Buy2Fly/DailyDeal/Index/7a0a9f04-145a- 49c2-96d5-6149594f7736
אמה -
למה למחוק?נהדר יופי שצירפת
קישור מעולה
-
הקישור לBUY2תודה, האם יש מדריך ליער השחור?
והאם תוכלו להמליץ על מקום לינה/צימר ביער השחור למשפחה (זוג+2)