היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?
-
אנחנו מחפשים יעד לטיול של כ 10-14 ימים בסוף הקיץ. הטיול צריך להיות אטרקטיבי לבני 13 ו-16. חשבנו על טיול באיזור עירוני המתבסס בעיקר על תחבורה ציבורית נוחה וזמינה. נשמח לקבל המלצות. תמי. -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?למה דווקא עיר?
לדעתי טיול עם בני נוער שוצפי אנרגיות ואנדרנלין נכון יותר במיקום כפרי,עם הרבה פעילות (רפטינג,פארקי חבלים,מגלשות הרים)כאשר אפשר (גם) עיר אבל לא המרכז של הטיול.
כמובן שטיול כזה מחייב נסיעה ברכב ולא בתחבורה ציבורית.
מציעה כי תפני לפורום טיולי משפחות הסמוך המתמקד באוכלוסיית גיל זו גם. -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?לפני 3 שנים היינו ביוון ובזבזנו המון זמן על נסיעות. בנוסף, השיקול לא לשכור רכב הוא כלכלי.
תמי -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?לדעתי שבועיים בעיר אחת עם בני נוער זה ארוך מאד.
אולי שילוב של לונדון ופריז? טיסה לפריז,רכבת ללונדון וטיסה לארץ מלונדון (או הפוך)
אתם יכולים גם לחשוב על קרוז הים התיכון. -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?את נוקבת במשך טיול של עד שבועיים שהוא לטעמי ארוך מדי להתמקדות בעיר אירופאית גדולה.
היינו 8 ימים בלונדון והמתבגרים אהבו מאד, אם כי הטיסה אליה יקרה. גם ברצלונה נעימה ופריז (במיוחד עם גיוון דיסני) יוכלו להתאים. התחבורה בכולן נוחה וזמינה וניתן לצאת גם לסביבה.
לגבי "עם/בלי" רכב כשיקול כלכלי- קחי בחשבון שמגורים בעיר גדולה לרוב עלותם גבוהה יותר, ולכן הפער יכול להיות לא גדול במיוחד מול פריפריה+רכב. -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?תודה על התגובות.
כרגע הכיוון הוא מזרח אירופה (אולי פראג), כשהרעיון הוא לשהות רוב הזמן בכרך, אבל ייתכן ונחשוב על לשכור רכב ליום-יומיים ולטייל מחוץ לעיר.
תמי. -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?
קחי בחשבון שבפראג היפה המרכז התיירותי קטן יחסית. 3 ימים יספיקו.
אגב, גם ברלין נודעת כעיר לא יקרה לטיול. כרגע אני מתכננת ביקור בה. ממה שקוראת יש מה לעשות שבוע לפחות ובתחבורה הציבורית ניתן לצאת החוצה לכיוון נופי יותר. -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?תמי הי
מהנסיון שלי בד"רכ עיר עם בני נוער יוצאת יקרה יותר
כי צריך להשאיר אותם באנדרנלין גבוה
אני לא יודעת מי הם בני הנוער שלך
אבל שלי אוהבים פארקי חבלים, מגלשות אלפיניות (בטבע)לקחת סירה ולשוט על אגם,
עיר זה בעיקר כנסיות ומוזאונים אצלי לא עובד על החברה
אם צריך לחסוך אולי כדאי לחסוך דווקא בכמות הימים ולא ברכב
-
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?באירופה - ממליצה לך על אוסטריה. המון אנדרלין אבל צריכים רכב. יחסית לא יקר.
תיאלנד - מאוד מעניין ומאפשר להם למצות את שאיפת הקניות שהיא חלק מכל טיול לנוער. -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?יש לי רעיון!
אולי ברצלונה ורכבת לילה למדריד??
בברצלונה ניתן לטייל כ5-6 ימים בתחבורה ציבורית,אפילו פארק פורט אבנטורה.לצאת ברכבת לילה למדריד והמשיך בה עוד כמה ימים,ולבקר בפארק אחים וורנר-סוג של יוניברס.
טיילתי כך, אומנם במאורגן, עם 3 ילדי בר מצווה שלי,אך בהחלט ניתן לטייל לבד.מברצלונה אפשר לצאת בטיולים מאורגנים יומיים(אפילו בעברית)למקומות קרובים,עיירות.מדריד יותר אצילית,ביקור בארמון,הכיכרות,העיר המוארת.היינו רק שבוע,בהחלט ניתן לשבועיים.
אני קוראת בין השורות שלא מעוניינים לנהוג בחו"ל,אך עדיין רוצים לטייל?אז כן ניתן,מראש צריך לקחת בחשבון שאולי לא הכל תצליחו לראות ולהגיע לכל יעד פופולרי,אבל אפשרי.
תראי בפורום משפחות תכנונים ואשכול של אטרקציות באלזס לצשל.אפשר בציבורית.אפילו להגיע לפארק אירופה ולכמה ימים ביער השחור.מקבלים כרטיס נסיעה בתחבורה ציבורית חינם(ביער השחור) כדאי מאוד טיסה לבאזל,או פראנקפורט
נכון הוא שבדרך כלל כולם מטיילים ביער השחור ברכב,אך אם מתמקמים לא רחוק מתחנת רכבת/אוטובוס,ניתן גם בציבורית.ילדים גדולים כל אחד יכול לסחוב את תיק הגב שלו....
אמה -
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?בפראג אפשר לבלות מספר ימים לדעתי גם עד שבוע.
אבל אתם רוצים שבועיים, אפשרות אחת היא לצרף את בודפשט ואחרת היא אכן טיולים מחוץ לפראג ברכב שכור או בתחבורה ציבורית
http://www.ltkaplan.com/PragueHeb/PragueOutsideCityHeb.html
http://www.kamila-prague.cz/OutOfPragueTour.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3186715,00.html -
בודפשט, לדעתי, לא מתאימה לנוערהייתי שוקלת את ברצלונה + גיחות מחוץ לעיר
אמסטרדם כנ"ל, בשילוב יעד נוסף שמייקר מאד את הטיול
לונדון וסביבותיה- גם בה יקר יחסית לטייל, ובמיוחד הקיץ.
ברלין- מקסימה, אבל שבוע מספיק בה.
בהצלחה
רוניה
-
היכן כדאי לטייל עם בני נוער בקיץ?שוב תודה למגיבים. סגרנו על איטליה. טוסקנה+אגמים. עכשיו נותר רק עניין הלינה...