ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום הודו יולי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    8
    8
    2078
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • litalf6
      litalf6 נערך לאחרונה על ידי

בוקר אור!!!
      שאלה לגבי דרום הודו ביולי:
      אז למי שקרא את ההודעות הקודמות שלי ולמי שלא- אנחנו זוג צעיר, מחפשים לטוס בחודש יולי כנראה לאסיה. אנחנו מחפשים טיולים-טראקים-ג'ונגלים ובעיקר מקום חם.
      שנינו היינו בהודו, אך לא בדרום.
      אחד מהיעדים שאנחנו מתלבטים לגבי הוא דרום הודו: שמענו שיש בדרום ג'ונגלים שזה נשמע אחלה.
      גם קרלה היא אופציה (אבל יש לנו 3 שבועות אז בטח נעשה את קרלה וסביבתה. מה יש באזור קרלה?! איפה ניתן לטייל שם?)
      יש למישהו עוד רעיונות לגבי הדרום?
      שאלת השאלות היא- האם אפשר בכלל לטייל בדרום בחודש יולי? או שהמונסונים לא מאפשרים לטייל?
      דר"כ שאר היעדים שאנו מתלבטים לגביהם הם: סרי לנקה (שלמען האמת בהתחלה התלהבנו מאוד ולאט לאט התלהבותנו שככה עקב ביקורות לא טובות שקראנו באינטרנט),
      חשבנו אולי על סין? אם כי אני אישית פחות מתלהבת מטיול במדינה בה לא כל כך דוברים אנגלית.
      בבקשה תעזרו לנו עם רעיונות לחופשת תרמילאים בחודש יולי לתקופה של 3 שבועות.
      תודה!!!!!!!!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יעקבס
        יעקבס נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו יולי
        זו תקופת המונסונים בדרום הודו וזו יוכולה להיות בעיה במיוחד בטיול לזמן קצר
        חבל לבזבז זמן בגסט האוס בזמן שהמנסון שוטף ולפעמים הוא שוטף
        עוד מעט תגיע איילה ותגיד שעדיין אפשר לטייןל בתקופות המונסון אבל בטח שהיא תסכים שלא בטיול קצר
        יש הרבה מקומות בצפון הודו שבטח לא ביקרתם עדיין ומתאימים מבחינת מזג האוויר
        • ranamitai
          ranamitai נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו יולי
          אני לא איילה, אבל אני חושב שגם אני יכול לענות משהו... Razz
          גם לדעתי יולי בקראלה זה לא רעיון טוב - יולי הוא אחד החודשים הכי גשומים בקראלה וממש כפי שיעקב אמר - אפשר להתקע ימים שלמים בלי אפשרות לצאת מהג.ה (אני הייתי משווה את המונסונים של יולי בקראלה למונסונים של דרמסלה בצפון באותה תקופה - לא ממש אידיאלי)
          ומה כן בכל זאת? לדעתי טיול בטאמיל נאדו באותה תקופה יכול להיות הרבה יותר הגיוני. אמנם מדובר באזורים קרובים, אבל בגלל שטאמילנאדו נמצאת מהצד השני של הגהאטים המערבים היא הרבה יותר יבשה ביולי-אוגוסט (ולעומת זאת גשומה מאד באוקטובר-נובמבר - ואני מדבר מנסיון אישי) אבל הטיול בטאמיל נאדו הוא מעט שונה - לא טרקים וג'ונגלים (ויש כאלה בטאמיל נאדו - באזורים של ההרים כמו בקודאיקנל ואוטי - אבל באזורים אלה מזה"א הוא כמו בקראלה - דהיינו גשום מאד) - אלא מקדשים ותרבות. גם מזה"א יהיה חם (וגם לח) - אז אולי זה יכול להתאים לכם. לדעתי גם סרי לנקה בהחלט יכולה לענות לדרישותיכם - בכל החצי המזרחי של המדינה זאת העונה היבשה (יחסית) ואפשר לטייל שם בכיף
          • פנינה מרקו
            פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו יולי
            חבל שירדתם מהרעיון של סרי לנקה.
            הייתי בסרי לנקה ביולי ולמרות שזו לא העונה האידאלית, מאוד נהניתי. גם שם תוכלו לטרק, יש הרבה איפה, וסרי לנקה בהחלט מתאימה לטיול של שלושה שבועות. אפשר לטייל ברובה בתקופה הזו.
            • eyalye
              eyalye נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו יולי
              כמו שחבריי כתבו, דרום הודו ביולי הוא אינו לא רעיון טוב אלא רעיון גרוע!
              בסרי לנקה לא התאהבתי, אך כמו שפנינה כתבה, אפשר לטייל בה.
              ממליץ בחום על הצפון בהודו. גם אם ביקרת בו בעבר, אני בטוח שישנם מקומות רבים שטרם ביקרת בהם, שכן כידוע לך, הודו ענקית.
              הצפון יארח אתכם עם מזג אויר מדהים - זו בדיוק התקופה הטובה.

שבת שלום ואביב שמח Smile
              אייל
              • runyon
                runyon נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו יולי
                התרשמותי,בנגוד לקודמי, שונה. הייתי פעמיים ביולי (כולל פעמיים בקרלה) בדרום הודו, ומזג האויר היה בסדר גמור. ירד גשם אבל ניסבל. בגדול, מזג האויר היה טוב יותר מאשר באותה עונה צפונה יותר.
                • netanelbrn
                  netanelbrn נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו יולי
                  על הדרך בין מייסור לאוטי MYSORE, OOTI יש אחלה ג'ונגל-שמורת-טבע, קופים פילים והכל... לגבי מז"א אין לי מושג - הייתי שם בינואר.
                  אוטי נמצאת בטאמיל, אפשר למצוא שם סוכנויות שמארגנות טרקים בשמורה.
                  • yallaayala
                    yallaayala נערך לאחרונה על ידי

הנה אילה באה מאוחר מדי
                    וכבר קיבלתם תשובה שאפשר לטייל Laughing Laughing Laughing
                    אבל... ירד גשם והיה בסדר גמור בעיני זה מאד סובייקטיבי בעיקר אם רוצים לטרק, טירוק בגשם זה לא תענוג Rolling Eyes Cool טירוק בגשם טרופי זה יכול להיות גם לא בריא.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון