The Ride - אטרקציה בניו יורק
-
הי שוב לכולם,
מישהו היה באוטובוס תיירים The Ride ויכול לחוות דעה אם שווה את הכסף?
האם עושים סיבוב באתרים התיירותיים החשובים בניו יורק (גם אם לא עוצרים), האם אפשר להתרשם מניו יורק בנסיעה הזו?
חשבתי לעשות את זה ביום הראשון כשאנחנו מגיעים לניו יורק כדי להתרשם בצורה "ייחודית" מעט מני ויורק (במקום לקחת אוטובוס תיירים סטנדרטי).
*פעם ראשונה בניו יורק.
תודה!
-
The Ride - אטרקציה בניו יורקבאדיבות מנוע החיפוש של הפורום: The Ride
-
The Ride - אטרקציה בניו יורקאת חוות הדעת של "אנשיםטובים" אני מכירה וגם את הבלוג המצלום של קטי - הראשון לא המליץ בכלל והשנייה המליצה בחום רב.
חוץ מהם לא ראיתי עוד חווד של מישהו שעשה את זה ושיתף חוויות.
אני אשמח לשמוע עוד דעות...
-
The Ride - אטרקציה בניו יורקחשוב לחדד
קודם באופן אישי אני לא מחובבי הבידור מהסוג הזה. כלומר לא סטנדאפ ודברים אחרים
בנוסף אני כבר הייתי בניו יורק אי אלו פעמים, כך שאלמנט הסיור פחות עניין אותי.
אז אולי חוות הדעת שלי פחות רלוונטית
-
The Ride - אטרקציה בניו יורקבאדיבות מנוע החיפוש של גוגל
- ארבעה וחצי כוכבים ויש שם למעלה ממאתיים ביקורות, אז את יכולה לנבור בהן ולראות מה הפלוסים והמינוסים.
-
The Ride - אטרקציה בניו יורקועוד שתי הערות:
האם עושים סיבוב באתרים התיירותיים החשובים בניו יורק? ברור שלא. הם מתמקדים באתרים שבאיזור שלהם ושנגישים לאוטובוס
אני כבר לא זוכר בדיוק את המסלול, אז אולי אני טועה, אבל עד כמה שאני זוכר:
את הפארק רואים רק מהפינה של כיכר קולומבוס. את האמפייר סטייט רואים כשנוסעים בשדרה החמישית אבל לא מרחוב 34
וודאי שלא מגיעים לשום מקום מהפארק וצפונה או איזור העסקים, פסל החירות וכו'.
אבל אני לא חושב שיש סיור שעושה את כל הדברים הללו. וודאי לא סיור של שעה וחצי. צריך שעות ארוכות בשביל זה
האם אפשר להתרשם מניו יורק בנסיעה הזו?
לדעתי הדרך היחידה להתרשם מניו יורק באמת היא דרך הרגליים
הסתכלתי עכשיו עך החוות דעת בטריפ אדוויזר שענת הפנתה. מאד הזדהתי עם הראשונה מהן:
paid 45$ to go on The Ride and I think it was worth about $25. My 15 year old daughter thought it was worth 20$. The two hosts were somewhat entertaining, the people on the street breaking into song and dance were obviously actors put there and paid for by The Ride. I saw several very talented musicians busking today while walking around the city, they are just as or more interesting than the musicians you see out of the bus window. Mocking walking mothers and the clothes the pedestrians on the street are wearing seems a bit uninteresting to me. Some interesting facts were presented to us on the tv screens on the bus and it was fun to watch the excitement of some of the other tourists from more distant places who really seemed to be into the trip.
אם אתם מסוגלים להכנס לראש ולאוירה (ואולי כדאי לשתות שני בקבוקי בירה קודם) אז בהחלט יכול להיות שתהנו.
-
The Ride - אטרקציה בניו יורקתודה רבה על התשובה המפורטת!
לדעתי יהיה לנו קצת קשה להתחבר להומור האמריקאי... אנחנו גם לא מתכננים ללכת למופעי סטנד-אפ. באתר האטרקציה עולה סביב ה-75-80$ לאדם. אם במקרה אמצא קופון אטרקטיבי אולי נחשוב על זה שוב..
בינתיים אנחנו הולכים כנראה על אטרקציה אחרת - sleep no more וכמובן הצגה בברודוואי.
נשאיר מקום לספונטניות, אם יתחשק נקנה כרטיס גם ל-the ride אבל לא נזמין מראש.
תודה שוב לכולם!
-
The Ride - אטרקציה בניו יורקאני מסכים עם קודמי בהחלט במשפט הזה: הדרך היחידה להתרשם מניו יורק באמת היא דרך הרגליים.