רומא ומסביב
-
שלום,
אנחנו מתכננים טיול לרומא, יש לנו 5 לילות.
האם שווה להתרכז בעיר בלבד או לתכנן טיול יום מחוץ לרומא?
במילים אחרות, האם יש מקום קרוב יחסית לרומא ששווה לצאת בשבילו מהעיר במיוחד ליום אחד?
המון תודה.
אמיר -
רומא ומסביב -
רומא ומסביבהיי,
לטעמי אפשר לטייל ברומא גם שבוע, מבלי לצאת. הכל תלוי בתחומי העניין שלכם. אני מניח שלא הייתם ברומא, ולכן ההמלצה שלי היא לא לצאת ממנה. -
רומא ומסביב -
רומא ומסביבקודם כל תודה רבה לשתי התגובות.
ניחשת נכון, לא היינו ברומא.
אנחנו זוג בשנות ה-20 המאוחרות, הכוונה ביום מחוץ לעיר הייתה לא לפספס משהו שממש שווה לראות כיוון שכנראה לא נחזור לשם בקרוב. -
רומא ומסביבתראה, אני גם הייתי בגישה הזאת, אבל תכלס, אם לא תפספסו משהו מחוץ לרומא, אז תפספסו משהו בתוך רומא.
הרעיון הוא למצוא את הדברים שמעניינים אתכם, וללכת עליהם. אם מה שיש מחוץ לרומא, זה משהו שאתם ממש ממש חייבים לראות, אז תלכו על זה.
-
רומא ומסביבסה"כ נשמע מאוד הגיוני ההסתכלות שלך.
כנראה שכך נפעל, נשאר ברומא ונקח דברים קצת באיזי ולא נרוץ בטירוף בין מוזיאון לכנסיה.
תודה רבה. -
רומא ומסביבהאם אתם עם רכב? אם לא אז קרוב לוודאי שהטוב ביותר להשאר ברומא כפי שהמליצו לכם. אם יש לכם רכב - ישנם מקומות יפים באיזור. משהו כמו וילה ד'אסטה Villa d'Este שנמצאת כארבעים דקות נהיגה מרומא והיא מהממת. טירה עם גנים נפלאים ומפלי מים רבים. אינני חושב שזה מעשי ללא רכב. -
רומא ומסביבלצערי לא נהיה עם רכב, חבל נשמע דווקא כמקום נחמד כהפסקה קלה מהעיר.שאלה נוספת לשועלי רומא, אנחנו ישנים בדירה בקרבת הקוליסאום, ברחוב: via san giovanni in laterano 226 roma.
מישהו היה שם לאחרונה ומכיר מסעדות/ברים מומלצים בסמוך? אין צורך בכשרות ואולי אף עדיף לא.
-
רומא ומסביבשלום,
באתר המצורף יש הוראות הגעה בתחבורה ציבורית לכמה מקומות, בין השאר לטיבולי.
Villa d'Este-די במרכז העיירה קל להגיע, לוילה השנייה לוקח יותר זמן בתחבורה ציבורית, אבל ניתן.