קניית כסף צ'כי-קרונות
-
אני נוסעת לפראג. היכן אפשר לרכוש קרונות צ'כים בארץ? בדואר נאמר שלא מוכרים. עם איזה מטבע הכי כדאי להגיע לפראג?
-
קניית כסף צ'כי-קרונותקצת קשה למצוא בארץ... אולי בנמה"ת. אנחנו הגענו עם יורו והחלפנו שם. -
קניית כסף צ'כי-קרונותאני הרבה פעמים החלפתי ב צ'נצ'ים רגילים ולא היתה בעיה. מטבע די נפוץ. השאלה כמה יש להם במלאי ויחד עם זה עם אתם מחליפים מראש הם יכולים להזמין סכום הנדרש.
אם איזו מטבע כדאי - אני תמיד עשיתי חשבון כזה: אם אין ברשותי דולרים או אירו וצריך לקנות אותם אז יש אפשרות להחליף חלק ( אולי לא קטן) של סכום בארץ ( שקלים לקרונות).
ואם יש - אירו אני משאירה למדינות שבהם משתמשים באירו. -
קניית כסף צ'כי-קרונותתמיד אפשר גם בנתב"ג.
אפשר אפילו להזמין בבנק בנתב"ג מראש(דרך האינטרנט,או תבדקי מול הסניף שלך אך עושים,צריך כמובן קוד)והכסף ממתין לך ע' הדיוטי בערך השטרות שהזמנת.
אמה -
קניית כסף צ'כי-קרונותאפשר בצ'יינג'ים - בשערים טובים יותר מאשר בנתב"ג (לא זוכר ציינג' פלייס או דומיו -) לעיתים צריך להזמין מראש - כדאי לעשות סבב טלפוני. -
קניית כסף צ'כי-קרונותהצ'יינג'ים בארץ (לפחות לפי מה שאמרו אלה שאני ביררתי אצלם) מצטיידים בקרונות צ'כיות לקראת החופש הגדול ויש להם עד שנגמר - בדרך כלל סביב ספטמבר. למי שטס בעונות אחרות קשה להחליף כאן.
אפשר להחליף בנתב"ג (כדאי לפחות סכום קטן כדי שיהיה מיד כשמגיעים) ואפשר להחליף שם. אין הבדל מהבחינה הזאת בין דולרים ואירו. עדיף להחליף את הרוב בצ'יינג'ים שם - ללא עמלה ורק לברר מראש את השער ולשים לב באמת כמה מציעים לכם. בעיר העתיקה ברחובות הפנימיים מצאנו שערים טובים יותר מאשר ברחוב הראשי.
נסיעה טובה! -
מנסיוננו ממש לא כדאי להחליף בארץקודם כל קשה להשיג קרונות בצ'יינג'ים הרגילים, בכל אופן אנחנו לא מצאנו.
החלפה בנתב"ג אפשרית, עם הזמנה מראש וכו', אבל השער גרוע והם לוקחים עמלה לא קטנה כך שזה ממש לא כדאי.
הכי פשוט לקחת יורו ולהחליף בפראג. הצ'יינג'ים בעיר פתוחים 7 ימים בשבוע.
-
קניית כסף צ'כי-קרונותאי אפשר לקנות קרונות בארץ.
חזרנו שלשום כך שהכל מאד טרי...
אני החלפתי ליש"ט וגם יורו. ואפילו מצאנו changer שמחליף משקלים !
בחנויות רבות מקבלים יורו, בחלק השער לא רע ובחלק שער פחות טוב...
-
קניית כסף צ'כי-קרונותיעל,
הבן שלי טס כול שנה לצ'כיה לזמן די ארוך למטרות ספורט,אף פעם לא היתה בעיה להזמין בנתב"ג או לרכוש ללא הזמנה.בהזמנה מראש,העמלה בהנחה של 50%,והפלוס שאפשר לבחור את ערך השטרות.כך מגיעים ליעד עם כסף מתאים,וללא דאגות.
כמובן שאפשר להמיר בפראג מיורו או דולר.
אמה