ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניות בפטייה???

פורום תאילנד
    9
    12
    6427
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hodi888
      hodi888 נערך לאחרונה על ידי

היי שלום אני מסיים את הטיול שלי בפטייה,,ואני מעדיף לא לבזבז את הזמן שלי בקניות בבנגקוק...אבל אני חייב לעשות את הקניות של בגדים וכל שאר השטויות...השאלה האם ההבדלי במחירים כל כך משמעותיים??והאם המבחר מספיק??ואיפה המקומות.תודה מראש...
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dimari
        dimari נערך לאחרונה על ידי

קניות בפטייה???
        לדעתי כל הזבל של בנגקוק נמצא גם בפטאיה בחנויות שעל הטיילת או בשדרה השניה והשלישית , אולי אפילו יהיה יותר זול . אם אתה מחפש משהו יותר איכותי חפש ב BIG C יש 2 כאלו בפטאיה לא יקר אבל הרבה יותר טוב מהרחוב. ואם לא יש במרכז פטאיה 2 קניונים גדולים מעוד אחד ממש דומה ל MBK מלא זיופים זולים בכל הקומות שלו.
        • nati544
          nati544 נערך לאחרונה על ידי

קניות בפטייה???
          שלום רב,

לא הייתי קורא לבגדים שקונים בתאילנד "זבל". מדובר באיכות לא פחות טובה מהארץ אם לא יותר....והכוונה לזיופים.

אין בעיה לקנות בפאטייה כל דבר שרוצים . בגדים, צעצועים, טלפונים ועוד. יש שם מספיק מרכזים וחנויות.

נתי
          • heziy
            heziy נערך לאחרונה על ידי

קניות בפטייה???
            אני מסכים עם חברי נתי לא נכוןלהשתמש במילה שכתבתה אני לא בא להטיף מוסר לא לך ולא לאף אחד, אבל יכול להיות שהסגנון שלך יפגעו חלק מחברי הפורום בלי שהיתה לך כוונה רעה על כל פנים כל אחד וסגנונו .

לעניין אפשר לקנות בפטיה הן בשווקים והן בקניונים המפוזרים ברחוב הראשון והשני הבגדים באיכות טובה.
            • nati544
              nati544 נערך לאחרונה על ידי

חזי ...חזי.....
              • moonshade
                moonshade נערך לאחרונה על ידי

קניות בפטייה???
                יש שוק לילה חמוד צמוד ל-MINI SIAM על הכביש המהיר (SUKHUMVIT). יש שם חולצות שוק ממש יפות והמחיר לא נורא (150-200 לחתיכה אבל איכות גבוהה- מחיר הוגן לחולצת שוק). אפשר להגיע באופנוע שכור, מבחינת תחבורה ציבורית לא יודע (מקסימום מונית אבל בפטאייה קיימת לרוב מנטליות של גנבים ואין מונים כמו בבנגקוק). חוצמיזה יש את כל הבגדים בקניונים באזור הטיילת (שלפי דעתי הם בגדי ערסים בעיצוב נוראי), יש את ה-BIG C וכמובן מותגים מקוריים ב-CENTRAL FESTIVAL.

• benstone
                  benstone נערך לאחרונה על ידי

קניות בפטייה???????????????
                  אם כבר רוצים לעשות קניות בפטאיה(מתי אנשים יבינו שהכל מיובא מסין) אני הייתי קניות בBIG C כי פשוט יותר נעים וכל המחירים מוצגים לעין ולא צריך להתווכח על כל דבר(וכן אולי גם בגלל שיש מזגן)

הדברים שאתה קונה בטיילת או על חוף הים -אתה קונה כי זה מה שיש, ואתה פועל על פי אינסטינקט רגעי- בעוד שבקניון או BIG C יש לך מבחר גדול אז אתה יכול למצוא ולהחליט מה שבא לך...

עצה אחרונה- אם קפצת לBIG C בפטאיה - אז לי הביג סי שבאיזור פטאיה קלאנג - יש חנות מזכרות ענקית שמנוהלת כמובן על ידי רוסים , יש שם את כל המזכרות האפשריות שיש מתאילנד(למקרה שאתה רוצה לקנות דברים "אותנתים" מתאילנד)

נ.ב
                  אם אתה שואל אותי שמור את הכסף של הקניות לוולקינג סטריט- הוא יממש את ערכו הרבה יותר שם Smile
                  • machinehead
                    machinehead נערך לאחרונה על ידי

אם אתה מחפש מותגים, יש את האאוטלט בפטייה על רחוב הסוקומביט, המחירים שמה לרב הם 30% מתחת לחנויות המותגים בסנטרל פסטיבל.
                    שים לב שהאאוטלט מחולק ל 2, האיזור עם המותגים - לכל מותג יש חנות והאיזור שהוא מן קניון ושמה ההנחה היא מינורית.
                    למשל חולצת פולו של לקוסט עולה 3600 בהאט שזה קצת יותר מ 100$, שווה? אני בספק.

במייק שופינג יש דוכנים עם כל מיני סחורות מזויפות וניתן להתמקח איתם, ברחוב הSECOND ROAD יש את הפטייה נייט בזאר (קצת אחרי הסנטרל פסטיבל) וגם שמה אפשר למצוא כל מיני בגדים באיכות סבירה במחירים זולים, כמו כן כל מיני מזכרות, מזוודות וכו'.
                    ביג C - אם כבר ללכת לביג סי אקסטרה שנמצא ב CENTRAL PATTAYA ROAD ליד ה FOODLAND, יותר גדול מביג C שנמצא ליד סוי 2.
                    עוד דוכנים של בגדים ניתן למצוא בסוי בוקאו ליד הקניון אלקטרוניקה טוקום, אבל שמה לרב האיכות דיי נמוכה.
                    • איתן ששון
                      איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

הקניון הכי מוצלח ,יפה ,חדשני ,ומשגע בפטאיה נמצא בין סוי 9 ל סוי 10
                      "סנטרל פסטיבל".נקודה סוף!
                      http://www.centralfestival.co.th/th/index.aspx
                      • machinehead
                        machinehead נערך לאחרונה על ידי

דעתי שונה במקרה הזה, בד"כ באים לקניות אם יותר זול מארץ, אך זה לא המקרה כאן.
                        הסנטרל פסטיבל אכן חדשני, אבל אין טעם לעשות שמה קניות, הרי המחירים שמה דומים/יקרים יותר מישראל.
                        כל המותגים שיש שמה קיימים גם בישראל - אלדו, טופ-שופ, לקוסט, נקסט, אדידס, נייק, זארה וכו' וכמו שציינתי יקר.

היתרון של הקניון הוא, שיש שמה קומת אוכל דיי גדולה, יש את המתחם האוכל שקונים קופון בסכום מסוים ומשלמים עם הכרטיס הטעון בדלפקים.
                        וכמובן את הרשתות - בורגר קינג, מקדונלדס, האגן דאז, KFC וכו'.
                        • איתן ששון
                          איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

נכון
                          דעתנו זהות.גם אני חושב כמוך.
                          אני פשוט התייחסתי לשואל המקורי.
                          • Arthur3180305
                            Arthur3180305 נערך לאחרונה על ידי

נכון
                            יש 2 קניונים של MIKE MALL בפטייה , תלך ל MIKE MAKK הצפוני יותר יש שם ג'ינסים של דיזל (מבחר טוב) רצו שם 1100 בהט , אני לקחתי אצלו 3 ג'ינסים ב 1500 בהט ממש נראים מקוריים עד היום לובש אותם , וגם אחלה בגדים שם + מחיר טוב בטוח יותר זול מבנגקוק יצא לך אם תתבקח על המחיר
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון