דוכן פרטי בתאילנד
-
לא רוצה להיות קטנוני אבלמה הקשר פייסבוק..
סתם היה מוזר שמישהו כותב חג שמח שפה בכלל יום השואה..אנחנו עדיין חיים לפי הזמנים של ישראל לא של תאילנד
אבל עזוב לא משנה..עברנו
איל אני לא מכיר ספרים בנושא..אבל כל העניין הוא שתקבל דיפלומה שתוכל להציג..אתה יכול לבדוק אם מלמדים את התחום באונברסיטה הפתוחה שם אתה לומד לבד ומגיע רק למבחנים..היתרון בפתוחה זה שהתואר הוא גם בינלאומי...
-
לא רוצה להיות קטנוני אבלבשביל ללמוד באוניברסיטה צריך פסיכומטרי ואת זה אין לי...אני אוהב ללמוד בשיטת לימוד עצמי מבלי שמציבים לי מבחנים/תנאי קבלה מקדימים על מנת לקבל חתיכת נייר בסוף שמאשרת את השכלתי...
ולכן אני מחפש ספר שאפשר לרכוש עצמאית וללמוד ממנו. -
לא רוצה להיות קטנוני אבלידידי בשביל ללמד באונברסיטה הפתוחה אתה לא צריך פסיכומטרי אפילו לא בגרות,כנל לגבי רוב המכללות גם שם לא צריך פסיכומטרי
לא הבנתי מה יעזור לך ללמוד לבד אם אין מי שיסמיך אותך לבסוף לבוגר התואר..
-
לא רוצה להיות קטנוני אבלבכל מקרה אני רוצה להיות עצמאי ובמידה ואלך על האופציה של לנהל גסט האוס אז אין לי שום צורך בהסמכה שתנתן לי ממכללה או אוניברסיטה כלשהי. -
לא רוצה להיות קטנוני אבלאם אתה מתכוון לנהל גסט האוס שאתה הבעלים אז אתה צודק באמת אין לך צורך בדיפלומה
קח בחשבון שהתחום שאתה מתעניין בו הוא רווי ונדרשת השקעה של לא מעט כסף
בכול אופן המון בהצלחה לך -
לא רוצה להיות קטנוני אבלאני יודע שהתחום הוא רווי אבל לא בכל מקום (עדיין) ואני בדעה שתמיד יש מה לחדש בתחום , רק צריך קצת יצירתיות והרבה מזל !
בגלל מגבלות החוק אני אאלץ להשכיר שגם אז צריכה להיות השקעה אבל יותר קטנה מאשר לרכוש.
ניסיתי לחפש איזושהי חברת נדל"ן שעוסקת בהשכרה בתאילנד אבל לא מצאתי בנתיים...
נ.ב
תודה על האיחול !
-
דוכן פרטי בתאילנדאני מאחל לך ולרעיתך לעתיד.המון מזל טוב. מקווה שתצליח .אך זכור לכתוב לנו .מה העסק.אולי נגיע לקנות.
-
דוכן פרטי בתאילנדאייל אני רוצה לגלות לך סוד.לפני חמש שנים. בטיסה. השניה שלי לתאילנד.חשבתי מה להביא לחברה שלי התאילנדית ולמשפחה שלה מתנות..אז קניתי הרבה שוקולד .ובשוק הכרמל הרבה בשמים. עשרה שקלים לבושם.והתברר לי שבושם זה מצרך שהולך טוב.כי הבשמים הזולים בתאילנד .הרח מתנדף מהר מאוד.והבושם משוק הכרמל.לאחר כמה ימים.החברה לא ידעה מה לעשות עם כל הכמות.ומכרה כל בושם. 800--1000 באט.ומאז אני מביא לך רק בשמים.תחשוב על זה .. -
דוכן פרטי בתאילנדקודם כל תודה על האיחולים !
לגבי הבשמים , אתה רוצה להגיד לי שבשמים שקנית בשוק הכרמל החזיקו כמה ימים אחרי השפרצה ?!?!?
לא מתקלחים שם ?!?!
האמת זכור לי שבנסיעה האחרונה חיפשתי בMBK בושם ספציפי לחברה שלי של דונה קארן ולא היה אותו ובשבילי איזה הוגו בוס...
אבל עד כמה שזכור לי המחיר של ההוגו בוס היה זול אבל רק בכמה עשרות שקלים מאשר מחירו בארץ... -
לא רוצה להיות קטנוני אבללדעתי תחום הגבינות חלש מאוד בתאילנד...חומר למחשבה. -
לא רוצה להיות קטנוני אבלצודקת , על ישראלי שני שם מת לאיזה קוטג' או גבינה לבנה בבוקר...
אבל עד כמה שיודע לי זה נכון רק לגבי הישראלי , לאירופאי תן בייקון והוא מסודר... -
לא רוצה להיות קטנוני אבלאני רק צודק,אולי.
אבל גם ארופאים ושאר עולם מחפסים שנויים
ולוקח זמן להריץ משהוא חדש. -
לא רוצה להיות קטנוני אבלנושא הגבינות הוא חלש וזר מאד עבור התאילנדי המקומי. יש הרבה גבינות מיובאות ויקרות באופן יחסי. יש גם לא מעט גבינות מקומיות המיוצרות כאן בטעמים שונים בעיקר עבור הזרים החיים כאן. הקוטג' בישראל, של כל חברה שהיא, שונה במרקמו ובטעמו מזה המיוצר כאן.
-
אני לא רוצה לנעול את השרשור הארוךשהפך מדוכן קטן לסיפור ארוך
מציע לא להגיב בו יותר ואם יש עוד דברים שלא נאמרו , אבקש לפתוח הודעה חדשה ולתת לשרשור הארוך הזה לרדת מהעמוד הראשון . -
אני לא רוצה לנעול את השרשור הארוךסליחה שאני שואל אבל זה לא הרעיון של הפורום ?
(אנשים שחולקים מידע בינהם)
אם הרי הדיון ימשיך תחת כותרת אחרת זה לא יהיה מיותר לפתוח עוד נושא מאשר להמשיך את אותו דיון שכבר קיים פה ?
-
אני לא רוצה לנעול את השרשור הארוךא. ביקשתי לא להגיב ואני מתכוון לכך .
ב . לא , זה לא הרעיון של הפורום .
ג. אם נראה לך מיותר , אז אל תפתח .