ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד עם ילדים קטנים

פורום טיולי משפחות
    3
    6
    7072
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hilit
      hilit נערך לאחרונה על ידי

שלום
      אני רוצה לארגן טיול של כשבוע להולנד עם 3 ילדים קטנים יחסית (1.5,4,7).

הייתי רוצה לחלק את הטיול ל2 חלקים: כמה (3?) ימים בלי רכב באמסטרדם ואחכ לרדת לכוון אפטלינג ולטייל/ללון שם.
      השאלה היא האם צריך/כדאי רכב לחלק השני של הטיול.
      מצא חן בעיני גם לבקר בפארק ארכאון (http://www.archeon.nl)

אשמח להמלצות איך לחלק את הימים וכן מקומות לינה מוצלחים בדגש על הילדים הקטנים (דירה שמסוגלת להכיל 2 מבוגרים, 2 ילדים ותינוק, ועדיף לא צפופה).
      תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורן מרום
        אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

אחלה "ראש" יש לכם, בטוח יהיה לכם טיול מדהים 🙂
        אהלן הילית,

מי שמכיר אותי כאן, יודע שאחת מנקודות החולשה היא אמסטרדם עם ילדים... כבר לועגים כאן על זה, אני יודע. Rolling Eyes Shocked Razz Very Happy Laughing Laughing . אבל אני לא נשבר ולא אשבר Cool Smile ... אני תמיד ממליץ לבקר באמסטרדם יותר מיום אחד בטיול משפחתי, תלוי במספר הימים הכולל ותלוי במיקומים, מסלולים, הרכב גילאים וכדומה.... וכשראיתי עכשיו את הדברים שכתבת, חיוך גדול עלה לי על הפנים....אז קודם כל, שאפו על המחשבה... ולא, אני לא כזה מוזר, שלא תיבהלי Shocked Laughing Laughing ... זה רק עודף קישואים וברוקולי מהדיאטה שגרמו לי לריגוש החריג הזה בצהרי היום Rolling Eyes Twisted Evil Evil or Very Mad Laughing ....

לאור העובדה שאתם רק שבוע בהולנד (אפשר להאריך קצת? יותר לכיוון עשרה ימים... שווה לבדוק!!), מומלץ להקדיש יומיים מלאים לאמסטרדם ויש לי גם המלצה בשבילך למקום לינה צמוד לפארק אפטלינג, שהיינו בה פעמיים, גם עם 3 ילדים... בהמשך, מצרף לך את הלינקים למלון הזה.

לשאלתך, בהחלט כדאי להיות עם רכב בהולנד, למעט אמסטרדם... בטח ובטח בטיול עם ילדים קטנים ועם תינוק... קל יותר ונגיש יותר ונוח יותר... הרבה יותר...בקיצור, די חובה להיות עם רכב מחוץ לאמסטרדם בטיול בהולנד עם 3 ילדים קטנים... במקרה כזה, יש לכם שתי אפשרויות מומלצות לדעתי: או להתחיל עם אמסטרדם או לסיים באמסטרדם, כדי לא להיתקע עם הרכב באמסטרדם...ההחלטה איך להתחיל תלויה לטעמי גם בימי ההמראה והנחיתה ובשעות ההמראה והנחיתה... יכול להיות שיהיה לכם קל ונוח יותר לקחת את הרכב בשדה התעופה סחיפהול, להמשיך למשל לאזור ליידן או לאזור ארנהם או אוטרכט ולהתמקם שם לשלושה לילות, משם להמשיך ללילה או שניים ליד אפטלינג ואז להגיע עם הרכב לאמסטרדם לשני לילות, לפרוק את הציוד בנוחות במלון, לעשות צ'ק אין שם ורק אז לנסוע להחזיר את הרכב בתחנה השכרה באמסטרדם ולהתחיל לטייל בעיר בלי הרכב... ניתן כמובן לשחק עם מספר הלילות ועם מספר מקומות הלינה, אבל בהנחה שאת רוצה לבלות באמסטרדם יומיים ורוצה ללון ליד אפטלינג, הגיוני שיהיו שלושה מקומות לינה...

אין צורך ואין טעם ללון ליד אפטלינג יותר מלילה או שניים, תלוי כמה ימים ברצונכם להקדיש לאפטלינג: מומלץ כמובן ללון שם בלילה שלפני (במקום הלינה שאני מצרף למטה את הלינקים שלו, ניתן לרכוש כרטיסי כניסה לאפטלינג בדלפק הקבלה של המלון וזה תענוג), אבל באחת מארבעת טיולינו בהולנד יצא לנו ללון שם גם בלילה בתום יום הביקור באפטלינג וזה היה תענוג, נשארנו עד לנעילה, חזרנו ברגל ובנחת למלון, אכלנו ארוחת ערב טובה במסעדה סינית טובה בקצהובל (שם העיירה) ובבוקר, רעננים, המשכנו הלאה Smile ...

תהנו, למטה אני מצרף לך כמה לינקים עם מידע מהטיולים שלנו בהולנד עם הילדים: מקומות הלינה שאהבנו באמסטרדם, אפטלינג, ליידן וכדומה, אתרים שאהבנו באמסטרדם הילדים, מסעדות שאהבנו באמסטרדם וכדומה... מקווה שיסייע לך!! Cool

רק בשמחות! Very Happy
        אורן

• מקום לינה מומלץ סמוך לאפטלינג וגם בליידן
        • מקומות שאהבנו גם עם הילדים באמסטרדם
        • מסעדות ובתי קפה שאהבנו באמסטרדם
        • מלון מומלץ באמסטרדם
        • מקומות ומיקומי לינה בהולנד בטיולי כוכב ויטיול מתגלגל
        • stern12
          stern12 נערך לאחרונה על ידי

איזה אתר מעולה!
          המידע שלך מאד עזר לי, למרות שאנחנו כן מחפשים פארק ולא מלון...(אתה מכיר מישהו שכן יכול להמליץ על פארק? לא בא לנו על דה אמהוף שכולם הולכים אליו...)
          אבל רק רציתי להציע הצעה, באתר שלך אתה כותב שהמלונות שכתבתם הם אלה שאהבתם, ואת המלונות שלא אהבתם לא כתבת ברשימה. אולי כדאי שתכתוב גם את אלה שלא אהבתם, כדי שאנשים ידעו להיזהר מהם...
          • אורן מרום
            אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

איזה אתר מעולה!
            אהלן,

שמח שאהבת את האתר המשפחתי שלנו ושהוא סייע לך. זו בדיוק מטרתו Cool Very Happy ...

לשאלתך, התשובה שלי (כרגיל Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing ) קצת פלספנית... אני תמיד מעדיף להמליץ פומבית על מה שטוב לי ואהבתי ונהניתי ממנו ולא לכתוב פומבית על דברים פחות מוצלחים, אלא אם היתה שם כוונת זדון או רמייה, אז כמובן כן יש מקום להתריע ולהרתיע.. Exclamation

לא פעם אתה מגיע למלון או מסעדה ולא ממש נהנית, לפעמים בגללך ולפעמים בגלל המלון או המסעדה... האוכל לא טוב, החדר לא מספיק מרווח, השירות איטי מדי וכדומה.. לפעמים הסיבות אכן אובייקטיביות ולפעמים סתם תחושה סובייקטיבית... אני יכול לא ליהנות ממלון מסוים ומאה אחרים כן יהנו ויאהבו... אני יכול לאהוב בטירוף מסעדה מסוימת (אני בדיאטה בגלל זה תיאורי החיבה המוגזמים Laughing Laughing ..) אבל עשרים אחרים יקטרו ולא יבינו על מה אני מדבר. אולי הגעתי מאוחר מדי, אולי הדעתי שבע, אולי הילדים הציקו, אולי היינו באמצע ריב זוגי, אולי החדר באמת היה קטן וארוחת הבוקר עלובה אבל לא בדקנו מראש, אולי התפריט היה חסר כי השף חולה או יש מגיפת ירקות בדיוק, אולי היה אירוע במסעדה שפגם בהנאתי ואולי באמת, אבל באמת, המסעדה היתה גרועה ועל הפנים..

לכן, אלא אם זה מסעדה שממש דפקו אותך באופן יזום במחיר, דחפו לך מנות, ניפחו את החשבון, "התעללו" בך כלקוח או מלון שממש קיבלת משהו שונה לגמרי מממה שהזמנת Twisted Evil Evil or Very Mad , אני מעדיף אף פעם לא להשמיץ פומבית... איך אומרים? אף אחד אף פעם לא הצטער על דברים שהוא לא אמר ועל משפטים שהוא לא כתב.. היתה לי כאן רק פעם אחת סטיה מהענין, כשכתבתי על המסעדה הכי גרועה שאכלנו בה אי פעם, מסעדה סינית בבולסוורד שבפריזלנד Twisted Evil Evil or Very Mad Shocked .. היה כל כך גרוע וחסר תקוה ולא טעים שפשוט השארנו את כל המנות (והיו הרבה מנות Laughing Laughing ), שילמנו על הכל, אמרנו בנימוס תודה ולא להתראות וביצענו נסיגה מהירה לרכב... שוב, אולי זה אנחנו ואולי זה הם אבל לפעמים יש צד אחד בזוגיות שמבין שלא יעזור תיקונים או שיפוצים, זה רע בבסיס וחסר תוחלת ותועלת ואין עתיד משותף Rolling Eyes Shocked Laughing Laughing .. ואגב, בדיעבד הצטערתי שכתבתי על המסעדה כי יותר מאוחר מישהו שאל אותי לאיזה מסעדה התכוונתי מבין השתיים הסיניות בעיירה ולא זכרתי... אז תיארתי לו את המיקום שלה ואיך נראתה חזית המסעדה..

היום, בעידן האינטרנט, הכל נשאר ברשת ואני חושב שיש בזה אי הגינות מסוימת מצידי לבוא ולהשמיץ סתם או לציין לרעה מלון שלא ממש הרשים אותי מלפני 5 שנים או מלפני שנה.. לא הוגן מצידי כי להם אין אפשרות להתגונן.. לחילופין, יוצא לי כאן ובפורומים אחרים לראות אנשים שנפגעו, או שחושבים שנפגעו, מבית מלון, חברת תעופה, חברת השכרת רכב, אתר הזמנות באינטרנט וכדומה.. מגיעים, משמיצים ללא הכר, קוטלים ומבקרים ואח"כ נעלמים, אבל הביקורות והקטילות נשארות באינטרנט לתמיד, גם אם בינינו, אותו אדם לא ממש דייק בנתונים או שהוא לא היה בסדר או שהוא לא קרא מה הוא הזמין או שהוא סיבך את העניינים באשמתו ואח"כ לא הבין מה לא בסדר.. לכולנו יש מיליון סיפורים כאלה מכל תחומי החיים... החיים הם לא שחור-לבן, אלא צבעוניים להפליא בגווניהם... לא הוגן להשחיר מבלי שלצד השני תהיה אפשרות להלבין וללבן את העניינים ולהגיב.. זו דעתי לפחות Cool !

אז בקטע הזה, אני מעדיף לתרום לגוונים הסגולים ולא לגוונים השחורים....לכן, כמדיניות אישית, אני מעדיף תמיד לציין את הטוב ולא להתמקד בפושר או ברע, אלא אם זה רע זדוני ומכוון ואז אלחם בו כמובן! Cool Smile

רק בשמחות! Very Happy Smile
            אורן
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • hilit
              hilit נערך לאחרונה על ידי

אחלה "ראש" יש לכם, בטוח יהיה לכם טיול מדהים 🙂
              הי אורן ותודה על העזרה
              הגעתי לאתר שלך כבר אתמול וקראתי לפחות חלק מהמידע המפורט (כל הכבוד!). תודה על העזרה גם עכשיו.
              אני אמשיך לקרוא באתר, ומקווה שעוד נצליח להשיג כרטיסי טיסה במחיר שיאפשר לנו לנסוע...
              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • stern12
                stern12 נערך לאחרונה על ידי

איזה אתר מעולה!
                אני מבינה אותך מאד, והאמת שבבלוג שלי אני גם ממליצה על מקומות שנהנינו. ומקומות שלא= פשוט לא כותבת. אבל תשים לב שכל מה שאתה כותב יכול להיות נכון גם לצד החיובי, מאד יכול להיות שנהנית ממלון מסיבות שבכלל לא קשורות למלון עצמו ואז יגיע אחריך מישהו ויתאכזב...לא?
                בכל מקרה כולם מצליבים אינפורמציה כך שאם תכתוב ביקורת שלילית על מלון שאחרים אהבו, הנזק המצטבר בסופו של דבר איננו גדול. עכשיו תענה על השאלה שכתבתי למעלה! רק שני מקומות לבקר בהולנד- מה כדאי???
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון