המלצות בילוי בפטאייה
-
שלום אני טס עם חברים במאי ורוב הזמן נשה בפטאייה למישהו יש המלצות חוץ מהברים והמועדונים הרגילים? -
המלצות בילוי בפטאייהאתה מתכוון להמלצות ביום או המלצות לבילויים בלילה ?
מאחר וביום יש המון מה לעשות בפאתיה -
המלצות בילוי בפטאייהלי יש רק להוסיף שאם אתם מתכננים בילויים ליליים בפטאיה אתם לא צריכים המלצות , כל הבארים נמצאים בטיילת ובוולקינג, וביום אתם פשוט תישנו רוב הזמן עד הצהריים אחרי זה ארוחה טבילה בבריכה ואז לסבב נוסף זה השגרה בפטאיה למי שמתעקב שם לזמן ממושך . -
המלצות בילוי בפטאייהכן אני מתכוון ליום. בלילה הבנתי שלא צריך יותר מדי המלצות -
המלצות בילוי בפטאייההיי.
תסתכל בצד שמאל "אטרקציות בפטאיה" -
המלצות בילוי בפטאייהיש לי המלצה מעולה מבחינתך- תתרחק משם! מאורה מלאה אנשים רעים ומאפיה, כולל מאפיה רוסית. אם אתה בקטע של נערות ליווי יש לך את בנגקוק, פוקט וסאמוי, שגם שם אנשים לא צדיקים אבל עדיין יותר טוב מפטאייה... פטאייה זולה, קרובה לבנגקוק ובקטע של תעשיית המין הכל מרוכז, גלוי וחשוף- וזהו...
תשאל כל תאילנדי מהוגן הוא יגיד לך שצונאמי צריך לקחת את העיר הרעה הזו, ויפה שעה אחת קודם... -
המלצות בילוי בפטאייההעיר הכי טובה בתאילנד!
יש אנשים שלא אוהבים את העיר , אבל אם אתה גבר רווק או לפחות משאיר את האישה בבית אז פטאיה זה המקום בשבילך.
אז בקופיפי יש חוף מדהים, ובצאנג מאי יש מקדשים וגונגל, ובנגקוק יש מטרופולין- בשורה התחתונה גבר חושב מהתחתונים - אז אם כבר אז כבר...
אני לא אומר שלא נמאס מידי פעם , אבל סקס זה הדבר שאני הכי מתחבר אליו יותר מכל טבע/אטרקציה שאפשר לעשות.
נחמד לעשות טיול מידי פעם אבל טיול לשבועיים ויותר הייתי בהחלט אומר פטאיה
בקשר לאטרקציות כאן בבוקר? מסאז,קניות,אי קטן וחמוד בשם קולאנג,באנגי,וכל מיני פארקים לתיירים...
רק אל תשכור אופנעי ים בחוף או אופנעים מתאילנדים - זה יכאב בכיס...
ואל תשכח לקפוץ לאכול איזה שניצל אצל שמעון- שם תקלו הדרכה לאן לצאת ביום וגם בערב
-
דעתי על פטאייהלדעתי פטאייה היא סוג של מגנט-זבל- מקום רע שמושך אליו את התאילנדים והזרים החמדנים והרעים ביותר, יחד עם אלפי בנות מסכנות שמגיעות בעיקר מאזור איסאן העני ומשמידות את הנשמה שלהן בעיסוק בזנות (גם אם חלקן הקטן יתבססו כלכלית עקב זה). לא סתם מדובר באחד המקומות שזרים הכי מסתבכים בו- גם בגלל אופי הזרים וגם בגלל אופי אנשי המקום התאילנדים והזרים כאחד, שרק מחכים לרגע אנושי של טעות וחוסר-מחשבה כדי לעשות קופה...
בקיצור, זו עיר רעה והרסנית, סדום מודרנית ובושה לתאילנד בעצם קיומה, שטוב שיבוא גל צונאמי וישטוף אותה מעל פני האדמה וינקה קצת את העולם... -
תגובה לדעתי על פטאייהלא מבין מאיפה הגעת למסקנות האלו.
הייתי בפאטייה לפני חודשיים, נהניתי והיה ממש אחלה, לא מבין איך הגעת לאנשים רעים וכו'.
נהפוך הוא, אני חושב שפאטייה זו אחת הערים הכי שפויות מבחינה תיירותית, אנשים מאוד נחמדים ואין הרגשה שמנסים לעקוץ.
מי שרוצה להסתבך בקלות יכול, שמה סוגרים הכל מראש, גם אם מביאים בחורה לחדר לכמה שעות, הכל מראש ואין שום פאדיחה באולי היא תדרוש יותר, זה לא ישראל.
אפילו הבריטים שהם ידועים כבהמות, היו מאוד נחמדים שמה, כי כולם באים להנות וגם רואים ע"פ ההתנהגות שלהם בברים/מועדונים.
-
הנושא נדון כבר בעבר מספר פעמיםשלום רב,
בפאטייה אטרקציות רבות ,יש המון מה לעשות שם וגם למשפחות.
אני בד"כ לא ממליץ למשפחות או בודדים להגיע ליום אחד. אם רוצים באמת להנות נדרש להגיע לכמה ימים ולהתמקם בהתאם להרכב המגיע ולמטרות שלו.
מצרף קישור לשרשור מעולה (מצוי בקוביות בצד שמאל) ובו אטרקציות הרבות שיש במקום. אני מניח שמאז השרשור כבר יש עדכונים ותוספות.
נתי -
הנושא נדון כבר בעבר מספר פעמיםטוב אז כך ...הייתי בפאטייה כבר ארבעה פעמים ..השנה הייתי הקיץ שעבר הייתי פעמים חודשים ס"כ ..ואני טס לשם עוד חודשיים ...
פאטייה זה מקום מדהים שיש בו הכול כול מה שבנאדם צריך ..התאילנדים שם אשים מקסימים האוכל המסעדות הקניונים חיי הללה וכן גם הבחורות וגם כול האטרקציות מסביב ...אני לא חושב שכמה ימים בפאטייה נותן לכם פונקציה על המקום צריך איזה שבועיים לפחות כדי להבין תמקום הזה ...פשוט חייבים קצת זמן ולזרום ...נכון בימים הראשונים מקבלים בוווום חזק אבל לא לדאוג לנשום עמוק וזה יעבור...אחת החוויות שם שבמשך חודש שלם הייתי הולך לשכונות של התאילנדים שם לשחק איתם כדורגל יום יום חוויה מדהימה פשוט צרכים לתחבר לעם המדהים הזה ...ולמקום ...לתת לו קצת זמן ולא לשפוט כך סתם -
הנושא נדון כבר בעבר מספר פעמיםמי שבנאדם הגון יהנה בכל מקום גם בפאטייה, מי שמייצר בעיות אז באמת פאטייה לא בשבילו
.........
דרך אגב בפאטייה יש ים אטרקציות מסביבה יש גם חוף נפלא 20 דקות שייט[מעבורת 25 באט] מפאטייה [אי קו לאן ] ועוד אחד טיפה רחוק [קו סאמט ] ....
-
אבי יתותח!!! תמונה אחת שווה אלף מילים
מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה?!!!
תמיד כיף לראות עוד תמונות מכל מיני מקומות בתאילנד...
"כל תגובה שלך בצבע"
-
אבי יתותח!!! תמונה אחת שווה אלף מילים
בכייף אחי ותודה
-
מקום המעבורתהיי,באיזה מקום בפטאיה נמצאת המעבורת לקו לאנק וקו סאמט? -
מקום המעבורתבדרום החוף,לאחר ה"ווקינג סטריט" יש מזח שממנו יש שרות ל"קו לארן"(אגב,בכל החוף יש שרות של סירות מירוץ לשם אבל במחירי "ספיישל")
לגבי קו סאמאט אולי גם משם ואולי לא ,לא הייתי שם. -
מקום המעבורתכמו שרשם לך ידידי היקר איתן לקו לארן עלות 30 באט במעבורת ...ספיישל סירת מירוץ בסביבות 1000 באט זןל יחסית לסביבה
[השייט 25 דקות ]
מעבורת לקו סאמט לוקחים מהעיר ריונג שעה וחצי נסיעה מפאטייה [השייט הןא 15 דקות מריונג]....בעיקרון רובם לוקחים ןןאן +מעבורת מהסוכוניות לטיולים .....
פעם ראשונה בתאילנד עדייף מסודר מפאטייה .......
טיול מהנה ........