ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סינגפור או בנגקוק-דילמה

פורום תאילנד
    6
    7
    2178
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Meytal_3185158
      Meytal_3185158 נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      אני נוסעת לתאילד לשלושה וחצי שבועות עם 2 ילדים קטנים , מתוכם אהיה בצפון ובאיים וגם בבנגקוק. בבנגקוק יש לי 7 ימים , התכנון המקורי היה לשלב בימים הללו את קנצנבורי ואיותיאה ולקחת את הילדים לאטרקציות ילדים שונות בבנגקוק.

אתמול גיליתי שסינגפור היא רק במרחק של 3 שעות טיסה מבנגקוק וחשבתי שאולי כדאי לשלב אותה ל- 4 ימים ולהשאיר לבנגקוק בלבד 3 ימים.

אם מנטרלים את הפן הכלכלי (שברור שסינגפור תהיה יקרה יותר).
      האם זה מהלך שהייתם ממליצים לעשות?
      יש לי 2 ילדים קטנים בני 5 ו שנתיים וייתכן שהטיסות הללו יהיו קצת קשות להם.
      לחילופין, אולי לא נורא לוותר על קנצנבורי ואיותיאה כי אנחנו נהיה בצפון בתחילת הטיול.

בקיצור מה המלצתכם?

תודה רבה .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .galit.
        .galit. נערך לאחרונה על ידי

סינגפור או בנגקוק-דילמה
        אני אמנם לא הורה, ואף אחד לא מכיר את הילדים שלך טוב ממך, אבל נראה לי שבגילאים האלה שגרה (יחסית) היא דבר חשוב, לא?
        בבנקוק יש מלא מה לעשות, מה גם שממילא כשמטיילים עם ילדים הקצב הוא הרבה יותר איטי, כך ששבוע בבנקוק לזוג מבוגרים הוא לא שבוע בבנקוק עם זוג פעוטות.
        האמת היא שבלי קשר לילדים לא הייתי נוסעת לסינגפור לארבעה ימים. זו אמנם טיסה קצרה, אבל עדיין טיסה בינ"ל, והזמן מסביב ש"נשרף" על מעברים ופרוצדורות נראה לי לא משתלם עבור פרקי זמן כאלה. אלא אם, כמובן, יש משהו מיוחד שמושך אתכם בסינגפור.

אגב, לעניין איותאה, היא לא דומה לצפון ודווקא נראית לי כמו מקום נחמד לילדים קטנים - הרבה מרחב, אפשרות להסתובב ברגוע ופסלי אבן גדולים שמזמינים נגיעות...
        • tamuz2
          tamuz2 נערך לאחרונה על ידי

סינגפור או בנגקוק-דילמה
          חזרנו לפני שבועיים מתאילנד והפעם שילבנו בסוף הטיול שישה ימים בסינגפור....

סינגפור מדהימה ויפה אבל פחות מתאימה לדעתי לילדים בגילאים שלך
          אנחנו נסענו עם 3 ילדים גדולים יותר שנהנו מאוד מהאטרקציות שיש לסינגפור להציע...
          נכון שגם בסינגפור יש אקווריום וגן חיות שמתאימים לילדים קטנים אבל אנחנו היינו בספארי בבנגקוק ובעולם המים של סיאם בבנגקוק ומאוד מאוד נהננו !!! (ולכן לא עשינו את האטרקציות האלו בסינגפור)
          היינו גם בקנצ'נבורי ובאמפווה ומאוד מאוד נהננו
          לדעתי לא כדאי לבלות רק 3 ימים בבנגקוק יש בה הרבה מה לראות והרבה מה לעשות (DREAM WORLD נפלא לילדים)
          תהנו תאילנד מדהימה Smile אנחנו חזרנו אליה בפעם השלישית השנה...
          • יובל
            יובל נערך לאחרונה על ידי

סינגפור או בנגקוק-דילמה
            אין לך מה לחפש, מלבד קניות, בסינגפור
            • bond007jim
              bond007jim נערך לאחרונה על ידי

סינגפור או בנגקוק-דילמה
              סינגפור מדהימה עיר יפה מודרנית ומהממת קחי בחשבון שהמחירים בה כמו במערב אני בניגוד לאלה שכתבו פה לפני חושב שיש לך הרבה אטרקציות לעשות עם ילדים יש שם גם יונברסל סטודיו וגם יש גלגל ענק דומה לזה של לנדון הרבה קניונים ואי נופש מלאכותי מדהים.
              • Meytal_3185158
                Meytal_3185158 נערך לאחרונה על ידי

סינגפור או בנגקוק-דילמה
                תודה רבה על המענה
                החלטתי להישאר בבנגקוק
                סינגפור לפעם הבאה :->
                • yeya
                  yeya נערך לאחרונה על ידי

ממש לא נכון שאין מה לחפש בסינגפור
                  סינגפור מדהימה , כייפית ונעימה לטיול. מזג האויר נוח כל השנה , יש המון אטרקציות , הקניונים יפים (ולא רק לקניות) המקדשים יפים , והרבעים יפים.

לגבי גן החיות הוא מהחדשניים ביותר בעולם ואי אפשר להשוותו לזה שבבנגקוק.
                  כמובן שאם יש לכם זמן קצר ואתם לא רוצים לבזבז אותו על טיסה של 3 שעות אז תסעו לצפון - בצאנג מאי יש הרבה מה לראות ולעשות ממליצה גם על טיולי טבע באיזור (כמובן אם זה מעניין אתכם) ועל גן החיות שם.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון