ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Osprey Aether 70 או Gregory Baltoro 75?

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    5
    17
    11343
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דודישעיה
      דודישעיה נערך לאחרונה על ידי

אני מתלבט בין שני התיקים הנ"ל.

יש המלצות כלשהן?

אני מחפש תיק שישמש אותע בשנים הקרובות לטרקים וטיולים בני שבוע.
      הבדל המחירים בין שני הנ"ל לא ממש משנה לי.

רוב תודות!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amir_sapir
        amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

בדקת את 2 האופציות, עם משקל על הגב?
        עברת על שניהם, וראית מה יותר נוח לך, מבחינת חלוקת התאים וכו'?

לפי דעתי אי אפשר להגיד שאחד מהם יותר או פחות מוצלח. פשוט תנסה להבין מה יותר מתאים לך באופן אישי.
        • ori183
          ori183 נערך לאחרונה על ידי

אני אישית מכיר במקרה את מערכת הגב של הGREGORY ואני יכול לתת עליה רק תשבוחות.

מעבר לזה עד שלא תמדוד את התיק בחנות לא באמת תדע אם זה מתאים או לא.
          • מתא
            מתא נערך לאחרונה על ידי

אני מטייל עם ה-Triconi, שמלבד נפח שקטן ב-5 ליטרים ותאים צדדים לבקבוקים הוא זהה לבלטורו (אותה מערכת גב AFS), ואני מרוצה מאוד.

כמו שכתבו, סביר להניח שלא תמצא הרבה ביקורות רעות על הדגמים הללו (למרות שאני נתקלתי בזמנו בפורום מקביל בארץ בשני אנשים שטענו שהאית'ר כשל לאורך זמן במשקלים גדולים), ולכן הכי טוב שתלך לחנות ותבדוק את התיק עם משקל רציני על הגב (12-14 ק"ג).
            • shaharellert
              shaharellert נערך לאחרונה על ידי

שניהם תיקים איכותיים מאוד. נוחות היא עניין סובייקטיבי לכן ממליץ למדוד כל אחד מהם (עם משקל).

חשוב להביא בחשבון שהאת'ר מעט יותר עדין, ואיכות השירות של גרביטי (היבואן הרשמי של גרגורי) בארץ מוטלת בספק.

אגב, למה 75 ליטר? קיים בלטורו 65 - קל יותר, פחות מגושם. אם אתה לא באמת מטרק עם ציוד מיוחד, הנפח לא נצרך ובדר"כ נוטה להתמלא בפריטים לא חשובים באמת.

גילוי נאות- לי יש את הבלטורו 65 ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. תיק מדהים.

בהצלחה
              • amir_sapir

איכות השירות של גרביטי מוטלת בספק?

מנסיון יום-יומי עם גרביטי ועוד עשרות יבואנים ונותני שירות אחרים, אני יכול להגיד שלגרביטי יש שירות מצוין. יכול להיות שאתה נתקלת במקרה נקודתי, אבל באופן שוטף השירות שלהם הוא מהטובים.

(מה גם שכשקונים כזה תיק מרשת גדולה וידועה, אין מה לדאוג, כי בכל מקרה יש את הגב של הרשת במקרה של תקלות).
                • shaharellert

תעשה חיפוש ברשת. תקרא תגובות.

אני אישית קיבלתי שירות לא טוב ותשובות מאוד לא מקצועיות שסתרו את הנחיות היצרן.
                  • amir_sapir

בחיפוש מהיר ברשת, כמו תהתגובות הרעות זהות לתגובות הטובות פחות או יותר.

בכל אופן, יכול להיות שנתקלת באופן אישי בשירות לא טוב, אבל זה לא אומר שאין המון אנשים שמקבלים יופי של שירות מדי יום מגרביטי.
                    • shaharellert

מעניין מהי מילת המפתח שהקשת בחיפוש.. (להוציא כמובן את מילות ההערצה שמעטרות את אתר הבית של היבואן).

בכל אופן זה לא צריך להטריד את הרוכש הפרטי היות וgregory עומדת מאחורי היבואן במלוא מובן המילה ונותנת שירות יוצא מהכלל כבר עשורים.
                      • מתא
                        מתא נערך לאחרונה על ידי

בתור אדם שעובד עם גראביטי באופן שוטף, אני יכול להעיד עליהם גם כן כנותני שירות נהדרים. יצא לי להיתקל לא פעם ולא פעמיים שהם נתנו תיק חדש ללקוח מחמת הספק (למרות שהייתה פעם שבוודאות ראו שהשימוש בתיק היה רשלני ושהנזק נגרם בגלל הלקוח). מעבר לכך, גם זמן התיקונים שלהם הוא לרוב מעל לממוצע, ולכן אני לא רואה יותר מדי סיבות למה לקטרג אותם בצורה לא טובה.
                        מעבר לכך, ובל נשכח זאת - הרבה חברות מתייעלות עם השנים. פוסט שלילי מלפני 3 שנים לא יהיה רלוונטי כמו פוסט מלפני חודש. אני יכול להעיד על קל גב כחברה שלפני מספר שנים הייתה מתחת לכל ביקורת עם רמת שירות שלא הייתי נותן לאוייבים שלי, ומאז הם עברו התייעלות מדהימה וכיום הם נותני השירות מספר 1 בשוק לטעמי.
                        • amir_sapir

1. שחר, יש אתר של יבואן בארץ שאין בו מילות פאר והערצה?

2. כמו שאמרת ואמרו אחרים, הנושא הזה לא צריך להוות שיקול בבחירת התיק במקרה הזה.

3. קצת ברחנו מהנושא המקורי, אבל חשוב שהגענו לזה לפי דעתי.
                          לא רק קל-גב, רוב החברות בתחום שלנו נותנות שירות יותר ויותר טוב, וזה כיף לראות שאנחנו מתחילים להתקרב לסטנדרטים הגבוהים. יש יוצאות מן הכלל, אבל באופן כללי המגמה חיובית וזה מצוין.
                          • מתא
                            מתא נערך לאחרונה על ידי

נכון שהנושא קצת דעך, אך הרגשתי מחוייבות לכתוב זאת:
                            אני עובד בחנות [לא רלוונטי איזה], והיום הגיעה אליי הנציגה של גראביטי אחרי שהיא קיבלה טלפון מזוג שהיו באמצע שביל ישראל, כשלבחור הייתה בעיה בתיק שלו (עסק של תפר ורוכסן). הם קבעו אצלי בחנות והיא בתמורה לתיק שנלקח לתיקון השאירה לו את אותו הדגם כתיק חלופי זמני. אם זה לא שירות טוב, אני לא יודע מה הוא שירות טוב.
                            • shaharellert

א. אין ויכוח- זה שירות מצוין. אני מקווה שהוא מעיד על הכלל כי זה מנוגד לשירות שאני קיבלתי.

ב. מצ"ב סיפור של לקוח שמיררו את חייו עד לקבלת השירות המיוחל (מדובר סה"כ ברוכסנים.. לא כסף גדול). כולי תקווה שהשירות השתנה מאז התרחשות הסיפור ועד ליום זה.

• בבקשה
                              • מתא
                                מתא נערך לאחרונה על ידי

3 וחצי שנים, enough said.
                                (בלי קשר שלדעתי יש פה גם אשמה של הלקוח, אבל זה פחות רלוונטי).
                                • shaharellert

כנראה שאתה קורא חצאי דברים או מתאמץ להטות מידע הקיים בשלל גוונים ותאריכים ברשת. זו זכותך.

אבל להשתמש במושג "הלקוח אשם" ולהסיק מסיפור יחיד כי כל חוויות השירות המתוארות ברשת ישנות ולא רלוונטיות, זו כבר בעיה בעיני המתבונן.

אסיים את דבריי בכך שאני , בתור לקוח נלהב ממוצרי החברה, יותר מאשמח לדעת שכשאצטרך את שירות היבואן בארץ לא אצטרך לערב את "המפעיל" שלו.

• מתא
                                    מתא נערך לאחרונה על ידי

קודם כל, אתה טוחן על ריק. הנושא מההודעה הוא אכן מלפני שלוש וחצי שנים, שכמו שכבר הוסבר למעלה (ומובן מאליו לרוב) - הוא ישן ומיושן ולא יכול להעיד על אופי השירות כיום. אם כיום השירות היה מחורבן - הייתי יכול להגיד שגראביטי התחברנו עם הזמן. מה שקורה כאן נוטה יותר לכייון ההפוך.
                                    מעבר לכך, אם מישהו פה קורא כבר חצאי אמיתות או דברים זה אתה, ולראיה אני אצטט את עצמי מהמשפט למעלה: "(בלי קשר שלדעתי יש פה גם אשמה של הלקוח, אבל זה פחות רלוונטי)". בסה"כ התעלמת כאן ממילת יחוס שאמורה להסביר לך שאני חושב שיש פה גם אשמה של הלקוח וגם אשמה של השירות. הנחתי שזה יובן למעלה.

ודבר אחרון ויותר משמעותי מכל הוויכוחון הנ"ל: אני עובד בחנות טיולים ועובד שוטף עם היבואן הנ"ל. מחווייתי האישית (אפשר להגיד גם השבועית) ועבודה צמודה עם נותני שירות בחברה - אני מאוד מרוצה. מהירות התיקונים שלהם טובה, רמת התיקונים שלה טובה ולא פגשתי לקוח אחד שהיה לא מרוצה מהשירות שלהם. לעומת גראביטי, אני יכול בקלות למנות לך 2 או 3 יבואנים עם מוצרי טובים בארץ שנותנים שירות פחות טוב או מתחת לכל ביקורת....לא נעשה פה כי אני לא רואה סיבה להכפיש ללא סיבה.
                                    • amir_sapir

חברים, הויכוח הזה הוא ויכוח סרק, בואו ננסה לשמור על הפורום הזה ענייני.

בשורה התחתונה נראה לי שענינו על השאלה שבראש השרשור, לכן אני אנעל את הנושא, אם מישהו רוצה פתוח דיון חדש בעניין שירות יותר או פחות טוב, הוא מוזמן לעשות זאת.
                                      • 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון