Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?
-
הי ,
האם מישהו היה? מכיר ? שמע? על כפר הנופש הזה בסלובניה?
אשמח לכל הערה או חוות דעת
ורד -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?כן, כן,כו!
המקום נהדר.
מצרפת לך את ההמלצה שלי,אחרי שחזרנו.
שאלי, אם יש לך שאלות. בכ'ז , מורד לורד.. -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?תודה רבה ורד על תשובתך המהירה,
אנחנו מתעתדים כנראה לסוע לסלובניה שלש משפחות שלמעשה כולם משפחה אחת גדולה (אני , אחי והורי) סה"כ 11 אנשים מתוכם 5 ילדים.
התיכנון הוא לספטמבר לשבוע דרך אותה חברה שאת הזמנת. זו פעם ראשונה שלי במזרח אירופה ויש לי מס' שאלות:
1. האם הדירות מספיק גדולות ומאובזרות?
2. באיזו עונה הייתם? מה היה מזג האויר?
3. האם הבריכות מחוממות?
4. איפה ערכתם קניות בסופר? האם יש סופר במתחם כפר הנופש? או מה המרחק לסופר הקרוב? האם יש שם הכל בשפע?
5. איך מחירי הכניסות לאתרים? המסעדות? האוכל?
6. האם הילדים נהנו בסלובניה ובכפר?
7. האם יש מסעדה במתחם עצמו?
8. לגבי המסעדה שהצעת - איזה סוג אוכל? איך האוכל שם בכלל?
9. אילו פעילויות יש בכפר מלבד הבריכה?
תודה מראש..
ורד -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?היינו לפני ארבע שנים, כך שאני מנסה להיזכר.
אני לא יודעת אם יש גדלים שונים של דירות, תסתכלי באתר של המקום- בטוח הכל כתוב שם והתמונותשם לא משקרות.
אנחנו היינו שתי משפחות , כל אחת של שני מבוגרים ושני ילדים. קיבלנו דירה עם סלון , חדר שינה , מטבח ופינת אוכל. הדירות מאובזרות לחלוטין ודי מרווחות (הילדים ישנו בסלון). אנחנו היינו בקומה תחתונה, כך שהיתהלנו גם יציאה החוצה ושולחן עם כיסאות בחוץ.
חשוב- כשהגענו, רצו לתת לנו דירות בשני מבנים שונים. עם קצת חוצפה ישראלית הצלחנו לשנות זאת והם היו דירה מעלינו.
תראו אם אפשר לסדר מהארץ שתהיו קרובים (אני לא זוכרת אם ביקשנו את זה מהארץ, אני מניחה שכן) בכל מקרה אם אתם לא מקבלים מה שאתם רוצים, תתעקשו. אצלינו זה עבד.
היינו בקיץ והיה חם. לא יודעת מה מזג האויר בספטמבר, אבל זאת לא בעיה לבדוק.
יש בריכה עם שתי מגלצ'ות בחוץ ובריכה חמה בפנים (וגם ג'קוזי). הילדים היו בחוץ. אני לא הייתי מסוגלת. הבריכה בפנים נהדרת וחלק מהימים פתוחה עד עשר. תענטג לחזור אחה'צ וללכת לבריכה.
אין סופר במתחם. יש בעירה שהיא כמה דקות נסיעה משם. כל בוקר היינו קופצים לקנות דברים. אם אני זוכרת נכון, יש הכל בשפע בכל מקום. אין בכלל הרגשה של מזרח אירופה. עד כמה שאני זוכרת היא מדינה זולה , סלובניה. בטח יותר זולה ממערב אירופה, אבל לא בהרבה.
המסעדה שכתבתי עליה לא במתחם אלא כמה דקות נסיעה משם.המסעדה מאד ידידותית לילדים והאוכל אחלה אבל זה היה לפני 4 שנים. לכיתדעי אם היא עדיין שם..
נדמה לי שבבריכה יש אוכל , אבל לא מציאה גדולה.
הילדים שלנו מאד נהנו בסלובניה וכך גם אנחנו .הרבה טבע ואטרקציות טבע (רכבלים, מערות נטיפים, רכבת המכוניות שהיתה אטרקציה גדולה) כולל בריכה בערב- אף אחד מאיתנו לא צריך יותר מזה.
מקוה שעניתי על הכל
(-: -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?הי ורד,
תודה רבה לך על התשובות המהירות, סליחה אם שאלותי היו ארוכות. ממה שהתרשמתי מהטיול שלכם באמת מאד נהניתם. אם נחליט באופן סופי ויהיו לי שאלות נוספות אכתוב לך..
ורד -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?בשימחה
(-: -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?אנחנו הינו לפני שנתיים בתחלית יולי, ל 2 הלילות האחרונים בטיול,
היה נפלא, דירות גדולות ונקיות (אנחנו זוג +3) מיטה נפתחת בסלון ועוד מיטה יחיד בחדר שינה. בסוף כל הילדים ישנו בסלון ביחד.
מטבח מאובזר קלות.
הבריכה הפנימית נפלאה, בסופי שבוע עמוס.
מסעדה מומלצת בהמשך הכביש לכיוון הכפר מסעדה איטלקית שוווווההה.
הכל היה טעים, זול, אכלנו שם כל יום.
הסופר בכפר ליד, על הכביש הראשי הוא ברמת צרכניה. סופר גדול יש בעיר ליד, קרוב יש את רמת פאלאלינה - מומלץ דווקא בסופי שבוע.
ביום האחרון הטיסה שלנו היתה בלילה, עזבנו את החדר עד 11 אבל קיבלנו צמידים לכל היום, אז נסענו ללובליאנה וקצת קניות, חזרנו לבריכות עד הערב, הספקנו ארוחה אחרונה במסעדה המומלצת, ונסענו לשדה התעופה, מרחק של חצי שעה בערך.
נפלא
ומומלץ
-
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?הי הדס,
תודה לך על תשובתך, מחזקת אותי יותר ויותר. האם סלובניה כייפית לילדים? מה זה רמת פלאלינה? איזה קניות יש שם? כפי שכתבתי אנחנו מטיילים מדי שנה במערב אירופה וזו הפעם הראשונה שנהיה במזח אירופה.
ורד -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?רמת פלאלינה - עולים ברכבל סגור, אחר כך עוברים לרכבל כסאות ומגיעים לאזור בו בעלי הבקר (פרות) נמצאים במראה הקיץ, בקתות מסורתיות ואוכל מסורתי, עושים סיבוב בכפר ויש מסלולי טיול למכביר, מסעדה קטנה. המון פרות. וחוזרים שוב ברכבלים. צריך לשים לב מתי הרכבל האחרון.
בנוסף - מומלץ הספר של המשפחה המטיילת בסלובניה קרואטיה.
וכן יש פה בפורום המלצות למכביר.
גם מתי שהןא פירסמתי את הטיול שלנו.
מסנוביק נסיעה של שעה וקצת אגם בלאד, לצד השני מערות הנטיפים.
יש שפע אטרקציות בסלובניה למשפחות.
תבלו...
-
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?האם ניתן להזמין את הכפר ללא חבילה ?
בבוקינג כבר אין מקום וגם לא באתר הישיר..
חושבת אולי לשנות כיוון ולהמיר את סלובקיה בסלובניה.
איריס -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?הי איריס,
אין לי מושג , את צריכה אולי להתקשר אליהם ולשאול. אנחנו כנראה נזמין חבילה. -
Apartments Resort Terme Snovik בסלובניה?בנתיים בררתי. הם אינם מאפשרים הזמנת דיור בלבד.
כבר קצת קשה למצוא דיור ליולי.
יש לי כמה אפשרויות. כתבתי אותן באשכול נפרד ( לצערי אין מתייחסים בינתיים)
בכל אופן תודה
איריס