WIFI בהודו
-
מעניינים? אני טס להודו עוד שבועיים ולא סגור אם כדאי להביא את הסמארטפון בשביל הסקייפ מדי פעם לחבר'ה בארץ..
השאלה אם יש בהודו בכפרים המתויירים מקומות עם WIFI? או שהכל שמה זה בתי קפה/אינטרנט כאלה שאתה משלם ומתחבר דרך מחשב שיש כבר במקום?
אשמח לשמוע מניסיון של אנשים שהיו..
ד"א, אני הולך להיות באיזור צפון הודו רוב הטיול.. תודה
-
WIFI בהודוכדאי גם שתרכוש בהודו סים מקומי שיוכלו להתקשר אליך ואתה אליהם ללא תלות בסקייפ -
WIFI בהודואני לא לקחתי אתי פלאפון מסוג כזה, אבל טיילתי בקיץ שעבר עם חבר שהיה עם אייפון. יש מקומות שהוא היה צריך לשלם סכום סמלי עבור הסיסמה לוויפי, למשל ב-לה (שם האינטרנט מאוד יקר= 90 רופי לשעה, כך שזה היה לו משתלם). במקומות אחרים, מנאלי למשל, היו בתי קפה לתיירים שהיה וויפי חופשי. סה"כ לדעתי ברוב המקומות כן צריך לשלם איזה סכום סמלי. במקומות מרוחקים יותר כמו ספיטי וקינור בקושי היה אינטרנט, ו-וויפי בכלל לא ראיתי. -
WIFI בהודווואי סבבה תודה רבה..!
וסתם ככה באינטרנט הרגיל שלהם - כמה זה עולה לשעה? בבתי קפה עם המחשבים?
ונראה לי שבאמת אני יביא את הפלאפון בשביל הוויפי מדי פעם, וגם אני אקנה כרטיס סים מקומי (יש המלצות כלשהן?)
תודה!
-
WIFI בהודובהודו הייתי חצי שנה ב 2010. סחבתי איתי את המחשב הנייד. במעט מקומות היה WIFI בגסטהאוסים. בחלק מהאינטרנט קפה היה גם WIFI בתשלום. למרות זאת השימוש במחשב האישי היה עדיף ולו רק בשביל היכולת לשבת עם המכשיר שלך אליו אתה רגיל עם כל הסיסמאות ודרכי ההתקשרות מחוץ לחדר המחשבים ולדבר עם הבית בנחת.
השנה חזרתי מדרום מזרח אסיה, שוב חצי שנה, והפעם למחשב נוסף גם סמארטפון. השנה מצאנו הרבה יותר גסטהאוסים עם WIFI והיה תענוג להשתמש הן בסמארטפון והן בנייד.
תוסיף את ההמלצה לקנות סים מקומי (מצורף לינק לטיפ איך לעשות את זה בהודו) ויש לך תקשורת מושלמת ובזול כי אתה נהנה משני העולמות יחד. חוץ מזה הסמארטפון הופך לנקודה חמה למחשב הנייד כשאין WIFI זמין.
בקיצור - קח מה שאתה יכול. אבל קח בחשבון גם שאתה צריך לשמור על עוד משהו בנוסף לכסף, לדרכון ולמצלמה.