ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הודו- נעליים?...

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    2194
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שי רוזנבלט
      שי רוזנבלט נערך לאחרונה על ידי

שאלה קצת מוזרה לגביי ציוד-

אני טסה ל4-6 חודשים להודו.
      אני מניחה שאטייל ואצא למספר טרקים,
      אך מצד שני אני לא הולכת לחרוש את הודו "ביי פוט".

השאלה היא האם נעליים אוסטרליות (בלנסטונס)
      הם מספיק טובות (למרות שהן לא נעלי טיולים)
      או שיש צורך לקנות נעלי הרים?..

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • vertigone
        vertigone נערך לאחרונה על ידי

הודו- נעליים?...
        לדעתי, חובה לטוס עם נעלי טרקים- לא צריך להשתגע בייחוד אם את לא מתכננת לטרק כל כך הרבה, אבל בטח ובטח שבלנסטון היא לא נעל מתאימה לכל סוג טרק שהוא, והסיבה העיקרית לכך היא הסיכוי הגבוה לנקוע את הרגל, הרי אין להם שרוכים שמקבעים את הרגל ככה שעם טיפה משקל ואבן מתנדנדת, הטיול יכול להיגמר רע מאוד.
        בנוסף, אני לא בטוח שבלנסטון עמידות למים שזה שיקול חשוב שצריך לקחת בגלל המונסונים.

הייתי ממליץ לך לשים את הפוסט הזה גם בפורום ציוד, ולקרוא עוד תגובות על העניין.

בהצלחה.
        • or1020
          or1020 נערך לאחרונה על ידי

שאלה טובה
          ואני שמח שהעלת אותה. התעקשתי לקחת את הבלנסטון האהובות שלי, וטיילתי איתם הרבה. להלן המסקנות.

1. טיילתי עם בלנדסטון בשטח, למעשה בטיול אופנועים, והרגתי אותן. ממש כך. הסוליה שלהם, מסתבר, רכה מידי ולא תעמוד בתנאי שטח קשים. אפילו בתנאי שטח קלים הייתי נזהר.

2. זו הנעל המושלמת לטיול בעיר ולכל מה שאינו שטח. היא נוחה, וקלה, קלה לתחזוקה ושוב נוחה. אם את הולכת לטייל תקופה ארוכה קחי אותה, גם אותה, וזה רק יתרום לך. אבל שוב, היא לא משמשת תחליף לנעל טרקים.

3. לצאת איתם לטרק ארוך או ברמת קושי שאינה קלה במיוחד זה מעט מסוכן. אין לה תמיכה לקרסול (זה חשוב), לא תוכלי לשאת איתם משקלים גדולים- תרגישי שאת שוקעת בהם- והסוליה שלם אינה קשיחה דיו. לא הייתי עושה
          את זה במקומך.

4. לטרקים בשבילי עפר הן מושלמות אם אין לך תרמיל כבד עלייך.

5. הן עמידות למים. והן תהיינה עמידות יותר אם תמשחי אותן בחומר דוחה מים.

אני מציע לך לקחת אותן. כמה טרקים כבר תעשי? הן שימושיות יותר ותרגישי איתן נוח.

אני מציע לך לקחת אותן.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון