חולצה לטיול
-
אנחנו יוצאים לטיול בגרמניה ובלגיה בקיץ ( 2 משפחות) אני רוצה להכין חולצה לכולם.. מישהו עשה את זה כבר? ויש לו רעיון להדפס נחמד? -
חולצה לטיולרעיון גיבוש נפלא. רצוי חולצה בצבע מושך עין אבל לא מושך חרקים (מנסיון צהוב וירוק זוהר מושכים מאד...). בכל טיול של תנועת הנוער החבר'ה עושים חולצה. "אדיב" בת"א מתמחים בכך בעלויות זולות. בחו"ל הייתי מסתפקת בחולצה אחידה ומוותרת על כיתוב... -
חולצה לטיולאפילו בלי כיתוב ובלי הדפס. אנחנו קנינו בזמנו בהלסינקי חולצות פסים באותו הצבע כחול תכלת ולבן וחולצה נוספת כתום אדם וצהוב. והיינו כל כך בולטים בשטח, שעצרו אותנו כתבים מעיון מקומי וראיינו אותנו לעיתון מקומי, כך שמספיק לקנות חולצה מיוחדת.
רחל לבון -
חולצה לטיוללבחור צבע בולט/זרחני במיוחד, חולצות וכובעים בצבע תואם,
כדי שיהיה לכם קל לאתר את הילדים, ולהם למצוא אתכם..
צבע ייחודי, בולט בשטח (לא שחור, אפור, כחול, לבן).
תבלו -
חולצה לטיולאיך מרעיון מקסים מכניסים לאשכול את הפרנויות?!
בכל מקרה נזכרתי שהיה פעם דיבור על חולצות וגיליתי שכבר אז
יונית סיפרה את האגדה האורבנית על חטיפות ילדים....
סעו ותהנו, התכוננו לחוויות הטובות ולגיבוש המשפחתי .
תהנו
ג׳מוס -
חולצה לטיולרעיון חמוד, רק אישית הייתי נמנעת מכיתובים בעברית. אפילו תיקי אל-בד עם כיתובים בעברית אני לא לוקחת לחו"ל. אולי פרנואידי, אבל אין סיבה לסמן את עצמכם כישראלים מרחוק.
-
אני דוקא חושבת על כובעים....חולצה צריך להחליף, לא?
רוניה -
חולצה לטיולראיתי דבר נחמד - חולצות ממוספרות - זה מצויין כשיש קבוצת ילדים גדולה.
-
חולצה לטיולשלום
תוכלי לרשום בקטן כמו סמל בית ספר למעלה בצד טיול קיץ 2012
משפחת ....ו....
ומאחור להדפיס בגדול את המפה עם המסלול של הטיול מסומן עליו
הייתי ממליצה לך לעשות חולצות עם שרוול קצר טיפה גדולות ואז כל פעם
שתחליטו ללבוש אותן כולם ,תוכלו לשים מעל החולצות שאתם לובשים
בילוי נעים
מיכל -
ג'מוס ידידי ... זאת לא פרנויה ...ג'מוס ידידי ... זאת לא פרנויה ...
כמי שחווה את זה ... אני יכול לומר לכם תתארגנו לנורא מכל ...
ויש מלאאאא רעיונות ...
ואולי דווקא זה כן המקום להעלות רעיונות יצירתיים ...
שלא נדע ...
http://family.lametayel.co.il/%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95 %D7%AA+%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D+ -
יערי רעיון נפלאזה רעיון נהדר יערי לצייד את הילדים עם כיתוב באנגלית של שמות ההורים ואולי מס. הטלפון הנייד של ההורים. אפשר לשים את זה מחובר לשרשרת עם שרוך בתוך פלסטיק קשיח כמו זיהוי עובדים במקומות עבודה או כמו הנרתיק הקשיח ששמים במזוודות.
רחל לבון